Overnachten

Leuk, overnachten in een trekkershut met hottub in Nederland

13 september 2021
Trekkershut met hottub - Overijssel

Hou je van bijzondere overnachtingen en van wellness? Kies dan eens voor slapen in een trekkershut met hottub in Nederland. Wij hebben weer een paar leuke locaties voor je op een rij gezet.

 

Trekkershut met hottub in Nederland

 

Zin in een bijzondere overnachting tijdens een vakantie in Nederland? Kies een voor slapen in een zogenoemde Trekkershut met hottub. Een Tiny House met wellness! Wij hebben weer een paar fijne wellness huisjes voor je op een rij gezet waar je naar toe kan. Welke kies jij?

 

♥ Ontdek ook deze Trekkershutten met sauna in Nederland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Trekkershut met hottub

 

Trekkershut met hottub – Natuurcamping Lemeler Esch – Overijssel

 

Pak je koffers en reis naar de provincie Overwijssel. Natuurcamping de Lemeler Esch ligt aan de voet van de Lemelerberg en de Achemberg waar je volop kan genieten van de natuur. Je kan hier zowel kampeerplaatsen met privé sanitair huren als een Bosvilla en andere leuke glamping accomodaties. En het belangrijkste, ze hebben ook een Trekkershut met hottub, oftewel een Trek-in met hotcub zoals zij het noemen.

 

De Trek-in met hotcub staat op het achterste veld van de natuurcamping. Badderen in de hotcub met uitzicht op het bos kan met 2 personen. Hoe de hotcub werkt en alle benodigdheden staan klaar in de berging van de Trek-In.

 

Er is ook een Finse barrelsauna die je per uur kan huren. Helaas kan dat alleen nu niet vanwege de huidige maatregelen. Hou de website van Lemeler Esch in de gaten om te zien wanneer dat wel weer kan.

 

♥ Bekijk de Trek-in met hotcub op Natuurcamping Lemeler Esch.
♥ Of kies voor de andere huisjes met hottub.

 

Trekkershut met hottub - Natuurcamping Lemeler Esch - Overijssel

 

Luxe Trekkershut Skyte Naturelodge met hottub – Overijssel

 

De Trekkershut met hottub Skyte Naturelodge vind je op Camping de Klashorst in Duffelen. Bekijk direct even de video want dit is wel een hele mooie trekkershut. En extra leuk, om je wellness weekend compleet te maken kan je er ook nog een paar uur in de houtgestookte sauna bij reserveren.

 

Zowel de hottub als de sauna moet je er apart bij huren tegen betaling. Ook bij Trekkershut Grashopper staat er een hottub buiten. De sauna staat op een andere vaste locatie op het terrein.

 

♥ Ontdek de Trekkershut met hottub.
♥ Camping de Klashorst, reserveer de houtgestookte sauna

 

Trekkershut met hottub - Overijssel

Camping met sauna Nederland

Trekkershut met algemene sauna op Vakantiepark ’t Rheezerwold 

 

Ook deze locatie past eigenlijk niet in het rijtje thuis maar omdat er wel een Trekkershut te huur is op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen noemen we het toch als tip. Op dit vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal kan je namelijk wel gebruik maken van de algemene Finse sauna op de camping. Je kan met maximaal 6 personen gebruik maken van de sauna en vanaf minimaal 2 personen reserveren tegen betaling.

 

♥ Bekijk de wellness faciliteiten.
Ga slapen in de Trekkershut of kies voor slapen in de hoogte in de Anthropod.

Trekkershut met wellness faciliteiten op het park

 

Op vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten in Beerze in de provincie Overijssel kan je ook overnachten in een Trek-In. Eigenlijk hoort deze Trekkershut niet in het rijtje thuis omdat er geen hottub is. Je hebt dus niet je eigen wellness faciliteiten maar er zijn wel wellness faciliteiten op het park. Daarom tippen wij toch deze locatie dan kan je zelf zien of het bij je past of niet.

 

♥ Bekijk de Trek-In bij Beerze Bulten.
Ontdek de wellness faciliteiten en beautysalon op het park.

 

Trekkershut met wellness faciliteiten op het park

 

In welke trekkershut met hottub zou jij ook wel eens willen slapen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots