Overnachten, Spa & Sauna

Bijzonder ontspannen, ga slapen in Trekkershut met sauna in Nederland

7 november 2023
Trekkershut met hottub - Overijssel

Hou je van originele overnachtingen en van wellness? Kies dan eens voor slapen in een trekkershut met sauna in Nederland. Wij hebben weer mooie locaties voor je gevonden waar dat kan!

 

Trekkershut met sauna in Nederland

 

Zin in een bijzondere overnachting tijdens een vakantie in Nederland? Kies voor slapen in een zogenoemde Trekkershut met sauna in Nederland. Een Tiny House met wellness! Wij hebben weer mooie locaties voor je gevonden waar je kan overnachten. Zou jij hiernaar toe willen?

 

♥ Ontdek ook deze Trekkershutten met hottub in Nederland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Trekkershut met sauna in Nederland

 

Trekkershut met algemene sauna op Vakantiepark ’t Rheezerwold 

 

Ook deze locatie past eigenlijk niet in het rijtje thuis maar omdat er wel een Trekkershut te huur is op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen noemen we het toch als tip.

 

Op dit vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal kan je namelijk wel gebruik maken van de algemene Finse sauna op de camping. Je kan met maximaal 6 personen gebruik maken van de sauna en vanaf minimaal 2 personen reserveren tegen betaling.

 

♥ Bekijk de wellness faciliteiten.
Ga slapen in de Trekkershut of kies voor slapen in de hoogte in de Anthropod.

 

Luxe Trekkershut Skyte Naturelodge met sauna & hottub in Overijssel

 

De Trekkershut met hottub Skyte Naturelodge vind je op Camping de Klashorst in Duffelen. Extra leuk, om je wellness weekend compleet te maken kan je er ook nog een paar uur in de houtgestookte sauna bij reserveren.

 

Zowel de hottub als de sauna moet je er apart bij huren tegen betaling. Ook bij Trekkershut Grashopper staat er een hottub buiten. De sauna staat op een andere vaste locatie op het terrein.

 

♥ Ontdek de Trekkershut met hottub.
♥ Camping de Klashorst, reserveer de houtgestookte sauna

 

Trekkershut met sauna & hottub

 

Zou jij ook wel eens in een Trekkershut met sauna
en/of hottub in de buurt willen overnachten?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots