Overnachten, Spa & Sauna

Bijzonder ontspannen, ga slapen in Trekkershut met sauna in Nederland

7 december 2021
Trekkershut met sauna in Nederland

Hou je van originele overnachtingen en van wellness? Kies dan eens voor slapen in een trekkershut met sauna in Nederland. Wij hebben weer mooie locaties voor je gevonden waar dat kan!

 

Trekkershut met sauna in Nederland

 

Zin in een bijzondere overnachting tijdens een vakantie in Nederland? Kies voor slapen in een zogenoemde Trekkershut met sauna in Nederland. Een Tiny House met wellness! Wij hebben weer mooie locaties voor je gevonden waar je kan overnachten. Zou jij hiernaar toe willen?

 

♥ Ontdek ook deze Trekkershutten met hottub in Nederland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Trekkershut met sauna in Nederland

 

Pop-Up mobiele Trekkershut met sauna in Zuid-Holland

 

Op nog geen kwartier rijden van Den Haag Centraal Station stap je een oase van rust in op het platteland. Buitenplaats Molenwei is een heerlijke plek om te onthaasten en waar stad en land hand in hand gaan.

 

In de zomermaanden kam je kamperen in de weide en overnachten in mobiele trekkershutten. Op dit moment staan de mobiele trekkershutten op het boerenerf van Buitenplaats Molenwei. Om het winterkamperen in Nederland nog aantrekkelijk te maken heeft eigenaresse Vicky een mobiele sauna gehuurd. Dat betekent dat je nu een Trekkershut met sauna kan reserveren in Nederland.

 

Gun het jezelf om de Slow Living Experience te ervaren en te genieten van wellness op het platteland. Maak een reservering voor minimaal 2 nachten in de Trekkershut en maak gelijk een reservering voor het tijdsslot van de mobiele Finse sauna.

 

Spoel je voeten af in het voetenbadje, warm op in de infraroodsauna, zweet je rot in het Stookhok, koel af op de badjas wandelroute, onder de buitendouche of in het gietijzeren dompelbad dat naast een van de twee trekkershutten staat. De Pop-Up wintercamping met wellness faciliteiten is 7 dagen per week open tot 31 maart 2022!

 

♥ Bekijk hier de locatie van Buitenplaats Molenwei op Google Maps.
♥ Overnacht in Trekkershut met sauna, bekijk en boek de Winterpod.
Alles over de mogelijkheden, openingstijden en kosten voor Buitenplaats Molenwei.

 

Trekkershut met sauna in Nederland

Luxe Trekkershut Skyte Naturelodge met sauna & hottub in Overijssel

 

De Trekkershut met hottub Skyte Naturelodge vind je op Camping de Klashorst in Duffelen. Extra leuk, om je wellness weekend compleet te maken kan je er ook nog een paar uur in de houtgestookte sauna bij reserveren.

 

Zowel de hottub als de sauna moet je er apart bij huren tegen betaling. Ook bij Trekkershut Grashopper staat er een hottub buiten. De sauna staat op een andere vaste locatie op het terrein.

 

♥ Ontdek de Trekkershut met hottub.
♥ Camping de Klashorst, reserveer de houtgestookte sauna

 

Trekkershut met sauna & hottub

Trekkershut met algemene sauna op Vakantiepark ’t Rheezerwold 

 

Ook deze locatie past eigenlijk niet in het rijtje thuis maar omdat er wel een Trekkershut te huur is op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen noemen we het toch als tip.

 

Op dit vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal kan je namelijk wel gebruik maken van de algemene Finse sauna op de camping. Je kan met maximaal 6 personen gebruik maken van de sauna en vanaf minimaal 2 personen reserveren tegen betaling.

 

♥ Bekijk de wellness faciliteiten.
Ga slapen in de Trekkershut of kies voor slapen in de hoogte in de Anthropod.

 

Zou jij ook wel eens in een Trekkershut met sauna
en/of hottub in de buurt willen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots