Trofana Royal restaurants in Ischgl in Oostenrijk

Ontspannen en culinaire verwennerij in Ischgl, dubbelop genieten!

Uitgebreid ontspannen en culinaire verwennerij op top niveau, dat beleef je in de Trofana Royal restaurants in Ischgl in Oostenrijk. Het Trofana Royal is het enige superieure 5 sterrenresort in Oostenrijk met 7 Gault Millau koksmutsen in twee verschillende restaurants.

Trofana Royal restaurants in Ischgl in Oostenrijk

Ischgl is misschien wel een van de meest veelzijdige reisbestemmingen in Oostenrijk. Je kan er tot eind april volop lente skiën want zo’n 90% van de Silvretta Arena bevind zich op een hoogte boven de 2000 meter. In de zomermaanden kan je er lange wandelingen maken en vele fietsroutes volgen, al dan niet op een e-bike. Dat in combinatie met de vele lente events die in Ischgl in Oostenrijk worden georganiseerd, het feit dat zich in Ischgl het enige 5 sterrenresort met 7 Gault Millau-koksmutsen in Oostenrijk bevind en de uitgebreide wellness faciliteiten maken het een vakantiebestemming in de bergen waar je niet omheen kan.

Of je nu in de lente, de zomer of de winter naar Ischgl in Oostenrijk reist, op elk moment kan je hier van alles beleven, gastronomisch genieten en ontspannen in Hotel Trofana Royal in Ischgl. In de maand april staan de top chefs in de Trofana Royal restaurants klaar voor het dine.around event en van 9 juli tot 17 september staat het culinaire hoogtepunt van de zomer op de agenda, de Culinaire Jacobsweg. Zet deze data in je agenda als je je reis naar Ischgl een extra culinair tintje wilt geven.

De Hotel Trofana Royal restaurants in Ischgl hebben samen maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. Daarnaast heeft een van de restaurants een Michelin ster! De top chef Martin Sieberer kookt de sterren van de hemel op het hoogste niveau voor fijnproevers. De hoteliersfamilie von der Thannen heeft een bijzonder paradijs gecreëerd in Ischgl en het hotel staat bekend als een van de beste hotels van Europa voor een alpiene luxe vakantie. Het is ook nog eens het enige 5* sterren resort in Ischgl.

De Paznaunerstube is met 4 koksmutsen bekroond, de Heimatbühne met 3 koksmutsen. In Trofana Alm, vlak naast het hotel, ging met het nieuwe KOYA een wereld van Japans internationale delicatessen open. Sterrenchef Klaus Brunmayr is het creatieve brein achter KOYA. En wie weet kan je tijdens je verblijf met de sommelier een kijkje nemen in de wijnkelder. Hou er rekening mee dat het Japanse restaurant Koya alleen in de wintermaanden is geopend.

De Trofana Royal restaurants in Ischgl zijn de place to be voor culinaire liefhebbers en als je dan ook nog van ontspanning houdt dan kan je nagenieten in de uitgebreide Royal Spa waar je kan genieten van 2500 m2 aan spa- en wellness faciliteiten!

♥ Ontdek ook deze lente events in Ischgl in Oostenrijk;
♥ Bekijk de prijzen voor Hotel Trofana Royal via Booking of via Trivago.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Trofana Royal restaurants in Ischgl in Oostenrijk

Heb jij al zin in een culinaire wellness vakantie in Ischgl?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen