Lifestyle

True Bandits, luxe badjassen met een hoofdletter B van katoen

3 november 2021
Luxe badjas voor dames om in weg te dromen

Ben je op zoek naar een luxe badjas voor dames van katoen die half lang valt en waarin je je een Koningin voelt? Lees dan snel verder hoe jij net als Sigrid een Hygge moment in stijl kan ervaren.

Luxe badjas voor dames om in weg te dromen

 

Nooit geweten dat er werkelijk zoveel verschil kan zijn in een badjas en een Badjas. Ja, één met een hoofdletter B. Ik was the lucky one, om kennis te maken met het bijzondere merk True Bandits. Dit bedrijf maakt prachtige badjassen. Zodra je op de website bent, zie je gelijk de vraag “Have you ever seen a bathrobe like this (heb je ooit een badjas als deze gezien?)?” Ik kan je vertellen wat mijn antwoord is: Nee, zeker niet! In dit blog vertel ik je graag meer over dit merk en over deze prachtige badjassen. Ik kreeg een prachtig exemplaar toegestuurd en het is dat ik het huis uit moet, anders had ik er nu in gewoond!

 

True Bandits streeft Hygge na. Hygge lijkt een mode-term, maar in de gehaaste maatschappij van tegenwoordig is het goed om eens stil te staan bij Hygge. Het Deense woord Hygge zou je kunnen vertalen naar ons Nederlandse “gezelligheid”. Beide woorden doelen op gezelschap, sfeer en interieur.

 

De betekenis van ‘Hygge’, de Deense gezelligheid

 

True Bandits straalt ontspannenheid uit en zij hebben ervoor gekozen om dit te vertalen naar een nieuwe manier van leven: comfortabele kleding voor je Hygge momenten in stijl. En dat is ze gelukt hóór. Het begint al bij het ontvangen van het pakket. Na bestellen weet je natuurlijk wat er in de grote doos moet zitten, maar het blijft zo’n heerlijk geniet-moment om het pakket te openen.

 

Ik mocht zelf kiezen welke badjas ik wilde ontvangen. De keuze is bij True Bandits te overzien en daar houd ik van. Dit bedrijf zet in op kwaliteit in plaats van veel keuzes om te verkopen. True Bandits biedt zes verschillende badjassen aan, die allen wél hetzelfde model hebben, maar allemaal een andere uitstraling. Ik koos voor de Hygge Robe Vita. Een badjas met een neutrale kleur en met kanten afwerking en dat geeft net die romantische look wat ik erg mooi vind. Hier is ook de ceintuur mee bewerkt.

 

Wat ik heel prettig vind, is dat de badjas niet opgerold of slordig is opgevouwen door één of andere machine en vervolgens verstuurd is in een plastic verpakking, wat je wel heel vaak ziet bij online bestellingen. De badjas is niet goedkoop en hoewel de doos eromheen niet bijzonder is, na openen zie je de kwaliteit er gelijk al af spatten. Deze badjas zit prachtig verpakt in wit vloeipapier met een groot lint erom heen. In de doos zit zelfs ook nog een zakje bodyscrub wat het Hygge gevoel compleet maakt.

 

 

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

True Bandits, luxe badjas

 

Me-time in deze luxe katoenen badjas…

 

De Hygge Robe Vita is een half lang model, valt net op je knieën en is prachtig afgewerkt met stevig kant. Je ziet geen naden of slordigheden. Niks geen losse draadjes of niet aansluitende patronen. Over alles is goed nagedacht en er is zorg aan besteed. De badjas is gemaakt van 100 % katoen en de binnenzijde van 80% katoen en 20 % polyester. Het zijn duurzame en hoogwaardige hydrofiele stoffen en dat zie je. Je ziet dat dit een Badjas is met de hoofdletter B. Deze badjas is een heuse koningsmantel! Hij zit als gegoten. En wat voelt de Hygge Robe Vita zacht aan!

 

Een badjas van True Bandits is een echt fasion-item. Eén die gezien mag worden, waarmee je gerust de voordeur kan openen als de pakketbezorger op de stoep staat. Je bent er zelfs sexy in te noemen. Ik ken eigenlijk geen badjassen waar dat het geval is. True Bandits laat de badjassen maken in fabrieken waar de werkomstandigheden in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften. Deze badjassen kunnen niet anders dan met de hand gemaakt worden, met liefde! En daar moeten de omstandigheden goed voor zijn, Hygge zeg maar. Pas dan kan je het overdragen!

 

Omdat de badjassen vrij prijzig zijn, voelt het wel alsof je, na aanschaf, lid bent geworden van de True Bandits club. De trotse eigenaar van een parel. En dat voelt goed, het is Hygge. Ik kijk nu naar buiten en zie de sneeuw omlaag vallen, het is tijd om te cocoonen. En dat kan hartstikke goed met een True Bandits badjas. Ik ben verkocht!

 

 

luxe katoenen badjas

Wellness tips voor thuis ontspannen

 

Wikkel jezelf in deze heerlijke badjas voor een me-time moment. Schenk een kop thee in en kruip op de bank met een magazine. Of hang de luxe badjas bij de verwarming in de badkamer en trek hem aan nadat je uit de douche stapt.

 

  1. Tip > een massage aan huis;
  2. Zo creëer je thuis een Wellness Spot;
  3. Wellness tips voor je eigen badkamer;
  4. Creëer huis een slaapkamer hotelsfeer;
  5. Me-time moment met thee en geurkaarsen;
  6. Tover je douche om tot een spa met Skinjay Paris;
  7. Laat je inspireren met deze wellness vakantie ideeën;
  8. Heerlijk deze plaids voor op bank, slaapkamer of buiten;
  9. Lekkere warme voeten thuis op de bank met alpaca wollen sokken.
  10. Zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen in je badkamer.

 

Tover je douche om tot spa - Skinjay Paris

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots