Beauty

Unboxing ‘Dancing in the Rain’ Goodiebox

30 juli 2023
Unboxing Goodiebox ervaringen

De ‘unboxing’ van de ‘Dancing in the Rain’ Goodiebox. Sigrid is zo enthousiast dat ze wederom graag over haar ‘unboxing Goodiebox ervaringen’ schrijft.

 

Unboxing Goodiebox ervaringen

 

Als een soort, nou ja… soort, noem mij gerust een enthousiaste puppy neem ik de nieuwe editie van de Goodiebox in ontvangst. Man oh man, wat word ik hier toch blij van. Met ontzettend veel plezier heb ik de online campagne van de Goodiebox gevolgd en ben ik erg nieuwsgierig wat er deze maand in de Goodiebox verstopt zit.

 

Dit keer heeft de Goodiebox de titel ‘Dancing in the Rain’ en is het laadje, het doosje, blauw van kleur. Precies wat je zou verwachten als je aan regen denkt. Normaliter maakt regen van mij nou niet bepaald een enthousiast persoon, maar deze Goodiebox wél. Ik word blij van deze Goodiebox en dat is precies wat Goodiebox wilt. Ze willen dat je geniet en positief blijft, ook als je wat tegenslagen hebt. En hoe kan dat nou beter met mooie, heerlijke producten?

 

In de ‘Dancing in the rain’ Goodiebox zitten deze maand 6 producten. Ze verschillen enorm van elkaar en dat maakt deze kennismaking nou net zo leuk. Voor mij zijn alle producten totaal onbekend en daarom des te leuker om nieuwe merken te mogen uit testen. In dit blog lees je mijn ervaringen van de onderstaande 6 producten die ik deze keer tegenkwam in het blauwe laadje:

 

 1. Hair steam mask van Miqura
 2. Bokkepoot nagelverzorging van Fulgent World
 3. Detangler Brush van Goodiebox
 4. Exfoliating Budy Scrubber van Daily Concepts
 5. Anti Social Climber Nail Polish van Nails Inc.
 6. Shower Mousse van Human + Kind

 

*Tip; lees ook onze eerste review met Goodiebox ervaringen

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Hair steam mask van Miqura

 

Het merk Miqura ken ik nog uit de vorige Goodiebox. Miqura is een merk uit Denemarken en is gebaseerd op zijde. De producten zijn zacht voor huid en  haar én voor het milieu. Het gezichtsmasker uit de vorige Goodiebox was mij goed bevallen, dus ik ben erg benieuwd naar dit steam haarmasker van Miqura.

 

Dit haarmasker is voor alle haartypen, maar vooral erg geschikt voor droog of beschadigd haar. Ik val onder de categorie “droog haar”, wat ik er ook in smeer. Dit masker is verrijkt met arganolie, zijde-aminozuren, complexe eiwitten en etherische oliën die het haar in de diepte voeden en verzorgen.

 

Nadat ik mijn haar gewassen heb en ietwat droog heb gemaakt, maak in mijn haar een losse knot en open ik de verpakking. De verpakking gaat gemakkelijk open en ik vind er een soort capuchon in. Hierin zit het masker. Ik doe hem over mijn haar en Miqura geeft aan dat, door het dampen het haar een extra boost krijgt. En zo blijf ik zo’n 10 minuten naar mijzelf staren in de spiegel, ik zie er niet uit!

 

Maar na deze 10 minuten mag de capuchon af en jazeker, mijn haar voelt zacht en gevoed aan. Miqura geeft aan dat deze thuisbehandeling gelijk staat aan een salonbehandeling, maar… noem mij een tutje, ik vind het heerlijk om naar de kapsalon te gaan waar iemand voor mijn haar zorgt. Dat getut aan mijn haar, daar kan niets tegen op!

 

Hair steam mask van Miqura

 

Bokkepoot nagelverzorging van Fulgent World

 

Dit is iets wat iedere vrouw zeker in de badkamerkast moet hebben liggen: een bokkepoot. Gekke naam voor een héél vernuftig dingetje. Deze bokkepoot van Fulgent World is echt een hele mooie, hij is namelijk van glas. Per direct gooi ik mijn oude vertrouwde bokkepoot in de prullenbak.

 

Fulgent World is een merk uit Praag en maakt producten op tas-formaat en staan vooral bekend om hun glasproducten die overigens bekend staan om het voorkomen van afscheuren en/of afbreken van de nagels omdat glas de lagen van je nagel bij elkaar houdt. En het is ook ontzettend handig dat je glas kan ontzettend makkelijk kan reinigen.

 

Een bokkepoot zorgt voor je nagelriemen en aangezien je handen jouw visitekaartje zijn, moet je je handen én je nagels echt goed verzorgen. Met de platte kant van de bokkepoot duw je je nagelriemen zachtjes naar achteren en met het puntige kantje ga je langs de net naar achter geduwde nagelriemen zodat je de losse velletjes kan wegnemen. De nagels hebben nu alle ruimte om te groeien. Het is een blijvertje want ik houd van verzorgde nagels en omdat deze zó makkelijk te reinigen is.

 

Bokkepoot nagelverzorging van Fulgent World

 

Detangler Brush van Goodiebox

 

Ooit heeft er in mijn kast een borstel als deze gelegen, niet voor mij maar voor mijn krullebol van een dochter. Met geen mogelijkheid kwamen we door haar haar, altijd meer klitten dan krullen. Dus na een goede knipbeurt bij de kapper, kwamen wij thuis met een borstel als deze. En toch vrij snel weer in de kast gelegd, want dat geluid.

 

Kammen met die borstel was voor mij net zoiets als met nagels over een ouderwets krijtbord en om nou te zeggen dat de klitten in het haar van mijn dochter er echt zó gemakkelijk mee uit gingen, nou nee. In deze Goodiebox zit de Detangler Brush, een speciale borstel voor de klitten in je haar.

 

Uiteraard probeer ik deze borstel weer uit op mijn dochter en ik ben er nog steeds geen fan van. Daarbij heb ik de afgelopen jaren heb ik minder positieve verhalen gehoord dan negatieve. Het haar lijkt op termijn af te breken en pluizig worden. Dus deze Detangler Brush heeft mij niet kunnen overhalen om hem elke dag te gebruiken.

 

Detangler Brush van Goodiebox

 

Exfoliating Body Scrubber van Daily Concepts

 

Daily Concepts zegt over zichzelf dat ze individuen zijn die denken (gelukkig maar!) en zingen onder de douche. En laten we eerlijk zijn, stiekem doen we dat allemaal. Daily Concepts heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen omdat het merk blijft innoveren. Ze gaan dus met de tijd mee en kijken naar de wensen van de klant. En als we toch aan het zingen zijn onder de douche, dan kunnen we net zo goed onze huid eens een heerlijke scrubbeurt geven en daar heeft Daily Concepts de Exfoliating Body Scrubber voor. Een rond sponsachtig product gemaakt van katoen met nylon lusjes. Binnenin zit milieuvriendelijk materiaal op basis van soja.

 

Ik hou van zalfjes en scrubjes, dus deze Body scrubber is meer dan welkom. De scrubber is mild van structuur en ik vind hem heerlijk. Je kan er een reinigingsmiddel op doen, maar hoeft niet. Gemak dient de mens, dus heeft Daily Concepts een band om de Body Scrubber bevestigd. Hierdoor kan je hem over je hand heen schuiven en zal hij niet vallen terwijl je de scrubber gebruikt. Aan de Body Scrubber van Daily Concept zit ook een klein labeltje. De tekst hierop vervaagt naar mate hoeveel je de scrubber hebt gebruikt. Als de tekst vervaagt weet je dat je toe bent aan een nieuwe. Wat handig.

 

Exfoliating Body Scrubber van Daily Concepts

 

Anti Social Climber Nail Polish van Nails Inc.

 

Je hebt het net al kunnen lezen, ik vind verzorgde handen erg belangrijk. Een kleurtje op de nagels kan dus eigenlijk niet ontbreken. Nails Inc. bestaat inmiddels alweer 20 jaar en is o.a. te verkrijgen bij warenhuis Selfridges en Sephora en zijn er samenwerkingen met o.a. Victoria Beckham en Diane Von Furstenberg. Het kleurtje wat in de Goodiebox zit heet ‘Anti-social climber’ met als ondertitel ‘Cancel plans. Climbs into bed’ en lijkt een beetje op oud-roze. Ik vind de kleur echt heel mooi, past goed bij de nude-look. Toch een kleurtje op je nagels, maar niet té.

 

De kwast van deze nagellak is lekker breed, wat handig is als je een breed nagelbed hebt. Ik heb smalle nagels, dus moet ik even extra goed opletten dat mijn nagel mooi gelakt wordt. De nagellak droogt vrij snel en heeft een enorme glans, echt heel mooi. Eigenlijk moet je een base- en een topcoat gebruiken, dus hopelijk zal deze in de toekomst van Nails Inc. nog in de Goodiebox komen.

 

Anti Social Climber Nail Polish van Nails Inc.

 

Shower Mousse van Human + Kind

 

Human + Kind bestaat sinds 2011 en heeft een zeer bijzondere bedrijfsfilosofie. Het bedrijf vindt dat ze meer moeten doen dan alleen maar producten ontwikkelen en verkopen. Human + Kind geeft terug aan de planeet en de mens. En dat doen ze op heel veel verschillende manieren. Inmiddels biedt Human + Kind meer dan 30 producten aan die allemaal gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken geen parabenen of andere petrochemicaliën ze doen geen dierproeven.

 

Inmiddels heeft iedereen wel doucheschuim in de badkamer staan, wat een uitvinding! Dat moet Human + Kind ook gedacht hebben. Deze shower mousse heeft een kokosgeur en dat is nou net een geur die niet aan mij is besteed. Ik maak er graag een vriendin van mij blij mee. En hoe leuk is dat?

 

Shower Mousse van Human + Kind

 

Zo werkt de Goodiebox

 

De Goodiebox wordt elke maand bij je thuis bezorgt in een mooie verpakking, een doosje met een laadje waarin de producten liggen. Elke maand zitten hier zo’n 6 producten waarmee je kennis kan gaan maken. Een abonnement is betaalbaar en je zit nergens aan vast en zo kan je eigenlijk steeds afwegen of je nog altijd lid wilt zijn van deze leuke Goodiebox. Het voordeel is dat je nergens zo goedkoop zulke goede producten kunnen uittesten en ervaren.

 

 

Unboxing Goodiebox ervaringen

 

Heb jij al eens een Goodiebox besteld als cadeau voor jezelf?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Daniëlle Bakker

  2 mei 2019 at 06:38 Beantwoorden

  Leuk geschreven Sigrid. Ik ben wel benieuwd naar dat bokkepootje. Ik ken het maar dan van plastic vind het altijd enorm pijn doen.
  Dat van die borstel ken ik. Dat geluid is ook niet prettig. En toch sfeer ik erbij in het klittenbosje van noelle. Alhoewel ik nu ook vaak borstel met een kam met zachte haren.

 2. Sigrid

  4 mei 2019 at 12:37 Beantwoorden

  Hoi Danielle,

  Wat leuk dat je mijn blog hebt gelezen.
  Gebruik van een bokkepootje kan pijnlijk zijn als je nagelriemen nog niet zacht zijn. Misschien dat je het eens na een bad of douche kan proberen? Of even je nagels laten weken in een lauwwarm badje (in een schaaltje).
  Benieuwd of dit je helpt!!

  Tot snel! Groetjes, Sigrid

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots