Beauty

De Goodiebox voor haar zit deze maand vol met ‘On the Go’ producten

23 mei 2019
Unboxing Goodiebox

Sinds een aantal maanden is Sigrid fan van Goodiebox. Zij deelde al eerder haar Goodiebox ervaringen en schreef 2 reviews over de ‘unboxing van de nieuwste Goodiebox’. Deze maand reviewt ze de Goodiebox van de maand mei 2019; de ‘On the go’ Goodiebox.

Unboxing Goodiebox mei 2019

 

Als ik onderweg ben, wil ik graag bepaalde producten mee hebben waarvan ik weet dat ze goed hun werk doen. Maar naar de sportschool of voor een nachtje elders, vind ik het ook altijd weer een heel gedoe om van elk goed product de hele fles mee te moeten nemen.

 

De Goodiebox van deze maand speelt hierop in door een “On the go” box samen te stellen, een box met allemaal producten die je erg gemakkelijk in je tas meeneemt. Deze keer vind je in de Goodiebox diverse travel-sizes die je zó in de bijgeleverde roze toilettas kan stoppen. Ik vind het zo leuk, de unboxing van Goodiebox. de onderstaande producten vind je deze maand, (mei 2019), in de Goodiebox:

 

 1. Niré Kabuki Brush
 2. Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover
 3. Goodiebox Tandenborstel
 4. Goodiebox Zip Bag
 5. Balance Me Natural Protection Moisturizer SPF25
 6. ModelCo Matte Baked Bronzer
 7. The Scottish Fine Soaps Sea Kelp Shampoo & Conditioner
 8. Bellápierre Mineral Lipstick

 

*Tip; check mijn eerste Goodiebox ervaringen en de unboxing van Goodiebox

 

 

Niré Kabuki Brush

 

Het merk Niré Beauty bestaat nog niet zo lang. In 2014 werd dit merk bedacht door Erin Graybill, een schoonheidsproduct- en reisliefhebber. Zij wilde een productlijn ontwikkelen die gemakkelijk mee op reis genomen kon worden. Maar ze moesten wél slim, mooi en welgeprijsd zijn. De producten zijn allen diervriendelijk gemaakt en dat is bijzonder voor deze kwasten. Deze mooie kwasten zijn ontwikkelen zonder dierenhaar en zijn zelfs zacht genoeg voor de meest gevoelige huid.

 

 

Ik weet niet of jullie het een beetje herkennen, maar ik vind het heerlijk om zo’n nieuwe kwast even een paar keer over mijn hand te voelen. Deze Niré Kabuki Brush is zó ontzettend zacht. De vorm van deze kwast zorgt ervoor dat je je blush of je bronzer perfect kan aanbrengen. Het toeval wilt dat ik net toe was aan een nieuwe kwast voor het aanbrengen van mijn blush. Ik moet even wennen aan de platte bovenkant van de kwast, ik had hiervoor een kleine ovaalvormige kwast. Maar oefening baart kunst en inmiddels zit mijn blush weer als gegoten op mijn jukbeenderen. Erg leuk om eens een tool in de Goodiebox te vinden. Deze brush kost € 14,00.

 

Niré Kabuki Brush

 

Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover

 

Nog zo’n nieuw merk. Lavinde bestaat pas sinds 2015. Zij bieden schoonheidsproducten aan van de schoonste grondstoffen en dat voor een prijs laagdrempelig is. Er zitten geen parfums of andere allergene ingrediënten in de Lavinde producten en daardoor dus voor iedereen te gebruiken. Ik vind een eye Make-up Remover echt een absolute must in iedere toilettas van vrouwen die make-up dragen. ’s Ochtends en ’s avonds je huid reinigen vind ik ontzettend belangrijk.

 

 

Dit kleine flesje is dus een handig formaatje om mee te nemen tijdens een klein uitje. Nadeel van dit flesje vind ik dat het geen spuitflaconnetje is. Ik vind dat zelf altijd erg prettig bij een product wat waterig is. De Make-Up remover van Lavinde is verfrissend. Je doet een klein beetje op een watje en laat deze bijvoorbeeld even 3 tot 5 seconden op je ogen rusten voordat je het watje weer verwijderd. Zo heeft de make-up de tijd om los te weken en met je watje mee te gaan. Herhaal dit nogmaals en je zal voelen dat je huid heerlijk fris aan voelt. Een potje van 150 ml kost € 14,70.

 

Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover

 

Goodiebox Tandenborstel

 

Ik houd van rose, dus deze tandenborstel vind ik sowieso al helemaal geweldig! Maar ik houd ook van mijn elektrische OralB tandenborstel, die overigens ook roze is. Waar ik ook heen ga, en het maakt niet uit voor hoe lang, mijn elektrische tandenborstel gaat altijd mee. Deze tandenborstel van het eigen merk van Goodiebox leg in mijn voorraadlade. Als er dan een logee zijn of haar tandenborstel vergeten is, heb ik in elk geval een mooie roze in de aanbieding! De tandenborstel kost € 3,35.

 

Goodiebox Tandenborstel

 

Goodiebox Zip Bag

 

Nog een product uit de koker van Goodiebox zelf: een toilettas. Ik ben erg toilettas vast. Ik heb er één waar ik precies van weet wat er in past en dat vind ik erg fijn. Dit toilettasje is niet heel erg groot, voor mij niet heel erg handig aangezien ik zowat een hutkoffer nodig heb om al mijn prulletjes en dingetjes mee te kunnen nemen. Ook al ben ik maar even weg, ik ga niet weg met minder dan wat ik thuis gebruik. En niet alle merken hebben mini’s, vandaar die hutkoffer.

 

Dit toilettasje krijgt bij mij een andere bestemming. Misschien om in mijn handtas te stoppen en daar mijn borstel, lippenstift, enz allemaal bij elkaar te bewaren. En dit toilettasje van Goodiebox is roze en kost € 7,90.

 

Goodiebox Zip Bag

 

Balance Me Natural Protection Moisturizer SPF25

 

Twee zussen verzonnen aan de keukentafel een nieuw product genoemd Balance Me. Met deze producten hebben deze dames de balans tussen werk en privé weten te vertalen. Balance Me is vrij van o.a. parabenen, siliconen en kunstmatige geuren en kleuren. En daarbij testen ze ook nooit op dieren. Doordat de balans van alle ingrediënten zorgvuldig zijn uitgezocht hopen de zussen je tijd te laten besparen zodat je meer balans hebt tussen werk en privé. Het voelt voor mij als een goed doordacht idee. Deze moisturizer is hydraterend, maakt je huid glad en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Denk aan de zon en vuil. De moisturizer voelt erg zacht aan en trekt snel in de huid. Ook zit er een bescherming in tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

 

UVA straling dringt diep in je huid door en is het gehele jaar aanwezig en zorgt voor huidveroudering. UVB straling is voornamelijk in de lente en in de zomer aanwezig. Deze straling zorgt ervoor dat de huid bruin wordt en dat de huid dus ook kan verbranden.
Deze moisturizer van Balance Me zorgt ervoor dat beide stralingen niet je huid zullen indringen. Heel veel moois in deze kleine tube. In de Goodiebox zit een tube van 10 ml, maar wil je een tube aanschaffen dan kan dat voor €32,50 maar daar heb je wel 40 ml voor.

 

Balance Me Natural Protection Moisturizer SPF25

 

ModelCo Matte Baked Bronzer

 

Oprichtster Shelley Sullivan is een voormalig modelagent en wilde producten op de markt brengen die vrouwen echt in hun (toilet)tas wilden hebben. De meeste producten hebben een roze kleurige verpakking en dat is tevens één van hun kenmerken.
Dit bedrijf is mede groot geworden doordat Shelley veel bekendheden tot haar vriendenkring mag noemen en deze heeft ingezet voor marketing. ModelCo is een PETA gecertificeerd bedrijf wat inhoud dat in geen enkele fase van de productie dieren misbruikt worden.
Prachtig verhaal, maar wat doet de Matte Baked Bronzer?

 

Het dekseltje sluit enorm goed, dat is voor mij echt een pluspunt. Hoe vaak heb ik al wel niet gehad dat ik een poederdoosje open uit de toilettas heb gehaald met als gevolg dat de poeder kapot is? Dat zal je niet overkomen met deze sluiting. De bronzer kan je goed opbrengen met Niré Kabuki Brush, die je ook in deze editie van de Goodiebox kan vinden. Leuk dat Goodiebox deze combinatie van producten heeft gemaakt. De kleur is voor mij té donker en hierdoor niet voor mij geschikt. Ik kan wel een vriendin er blij maken, voor haar is deze kleur perfect. Zij vertelde mij overigens dat zij het niet alleen als bronzer gebruikt, maar ook om mee te contouren. Deze bronzer kost €25,-.

 

ModelCo Matte Baked Bronzer

 

The Scottish Fine Soaps Sea Kelp Shampoo & Conditioner 

De naam van het merk verklapt al waar de roots van deze producten liggen, namelijk in de Schotland. Sea Kelp groeit in de zee, is een natuurlijk ecosysteem en daarmee snap ik ook gelijk de naam, de geur en het product!  Alles brengt je terug naar de zee. De producten van The Scottisch Fine zijn natuurlijk niet op dieren getest en bevatten geen parabenen en microbeads. Bij gebruik zal je dit zeker gaan voelen. Ik hou van producten waar sowieso geen parabenen in zitten. Mijn huid voelt schoner en frisser. Steeds vaker stap ik over op producten die 100% vrij van parabenen. Mocht je dit nog niet gewend zijn, dan kan het zijn dat je eerste ervaring met de Sea Kelp Shampoo en Conditioner ietwat vreemd zal zijn. Je haar zal stug aanvoelen, maar dat hoort!

 

In de Goodiebox On the Go zitten travel-sizes van deze Shampoo en Conditioner. Makkelijk om mee te nemen voor onderweg, helemaal passend bij het onderwerp van deze maand. Wat ik erg knap vind, is dat zodra je deze potjes hebt geopend de geur je inderdaad even doet denken dat je aan zee bent. In de Goodiebox zitten twee flesjes van 50 ml. Wil je ze kopen dan ontvang je flessen van 300 ml. Per fles kost het je €13,20.

 

The Scottish Fine Soaps

 

Bellápierre Mineral Lipstick 

Ik en lippenstift zijn altijd een goede combinatie. Ik heb werkelijk allerlei kleuren en ze liggen ook echt overal. Deze lippenstift van Bellápierre heeft een duidelijke bruine ondertoon en die zou in mijn ogen verboden moeten worden. Bruine lippenstift doet je bleek lijken, je tanden worden geler. Bruin doet geen mens goed.

De Mineral Lipstick van Bellápierre bevat natuurlijke wassen en minerale pigmenten. Deze mineralen bieden ook een natuurlijke bescherming tegen de zon. Hoewel Bellápierre geen onbekende is op de cosmeticamarkt, is dit, denk niet hun paradekindje. Ik had graag een ander product van hen gezien. Maar geen man overboord: voor € 19,95 per maand is het helemaal heen ramp als er een product in zit dat niet passend is. Ik vind het in elk geval leuk om kennis gemaakt te hebben met dit merk. Deze lipstick kost € 20,00.

 

Bellápierre Mineral Lipstick 

 

Goodiebox review, zo werkt het!

 

Het is Goodiebox weer gelukt om een box samen te stellen die voor iedereen handig is. Iedereen is wel eens onderweg. Hoewel er deze keer weer een aantal producten in zaten die niet aan mij besteed waren, vind ik dat door de prijs helemaal niet erg. Het blijft dus een goed concept van ervaren en delen. Want als er iets tussen zit wat ik niet ga gebruiken dan geef ik het weg. Dus voor €19,95 per maand ben ik niet alleen blij, maar ook één van mijn vriendinnen. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende unboxing Goodiebox. Enorm benieuwd wat er de komende maand allemaal in de Goodiebox zit qua producten. Ik zet nog even de voordelen van een abonnement bij Goodiebox voor je op een rij:

 

 1. De Goodiebox wordt elke maand bij je thuis bezorgt in een mooie verpakking;
 2. Elke maand ontvang je zo’n 6 producten waarmee je kennis kan maken;
 3. Een Goodiebox abonnement kost €19,95 per maand incl. verzendkosten;
 4. Je zit nergens aan vast, je kan Goodiebox op ieder moment opzeggen;
 5. Wil je iemand een cadeaubox voor haar cadeau doen? Koop een Goodiebox Giftcard voor 3, 6 of 12 maanden.

 

*Bestel de Goodiebox hier.
** Geef een Goodiebox Giftcard cadeau.

Unboxing Goodiebox

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots