Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen op vakantie op Vacanselect campings met wellness faciliteiten

19 oktober 2022
Vacanselect campings met wellness faciliteiten

Ben jij al aan wegdromen en aan het nadenken over je wellness vakantie op een camping voor volgend jaar? Combineer wellness en vakantie en geniet van een ontspannen vakantie ergens in Europa op een camping. Wij zochten uit welke Vacanselect campings met wellness faciliteiten er zijn.

 

Vacanselect campings met wellness faciliteiten

 

De keuze is reuze in het aanbod van wellnessvakanties op een camping in Europa. Om de zoektocht voor jullie iets gemakkelijker te maken hebben wij dit artikel geschreven. In samenwerking met Vacanselect zochten wij uit welke campings wellness faciliteiten hebben. En nog beter, er zijn zelfs accommodaties met je eigen privé wellness faciliteiten zodat je optimaal kan ontspannen tijdens je vakantie op een camping in Europa.

 

Dus ben jij aan het zoeken naar campings en kan je daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan is dit artikel handig om vakantie inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken in het wellnessvakantie aanbod van Vacanselect.

 

♥ Check deze Vacanselect campings met stacaravans met bubbelbad in Kroatië

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Vacanselect campings met wellness faciliteiten

De Privilege Club, accommodaties met privé wellness faciliteiten

 

Op elke website is het altijd even zoeken hoe het werkt en hoe je het totaal aanbod het beste kan filteren zodat je zo snel mogelijk een selectie ziet qua reismogelijkheden die bij je wensen past. Bij Vacanselect kan je kiezen uit zes soorten accommodaties, te weten:

 

 1. Privilege Club
 2. Privilege
 3. Premium
 4. Moda
 5. Cosy
 6. Classic

 

Wij zijn deze opsommig gestart met de meest luxe accommodatie vorm die er is in het verblijfsaanbod. Tot de Privilege Club behoren accommodaties zoals stacaravans met een eigen bubbelbad. Zo kan je altijd ontspannen en met elkaar genieten van je eigen privé wellness faciliteit. Een van de locaties waar dat kan is in Kroatië. Wij schreven eerder al onderstaand artikel voor campings met wellness faciliteiten in Kroatië. Op de foto hieronder zie je Stacaravan Deluxe 2slk airco van Vacanceselect.

 

Camping aan zee in Kroatie

Zoeken naar campings met wellness faciliteiten

 

Ben jij van plan om te gaan zoeken naar campings met wellness faciliteiten, dan is het natuurlijk het fijnst als je al enigszins weet wat je wel en niet belangrijk vind tijdens je reis. En ga jij helemaal blanco aan je camping zoektocht beginnen dan zijn er allemaal handige reisfilters die je kan instellen zodat er een passende selectie voor je word samengesteld. Zo kan je selecteren op:

 

 1. Ligging;
 2. Diensten;
 3. Kenmerken;
 4. Activiteiten;
 5. Bestemming;
 6. Vakantietype;
 7. Aantal sterren;
 8. Beoordelingen;
 9. Accommodatie vorm.

 

Voor het zoeken naar de beste Vacanselect campings met wellness faciliteiten is de zoekcategorie; ‘kenmerken’ het belangrijkste. Bij deze categorie kan je namelijk allerlei wellness faciliteiten aanklikken zoals:

 

 1. Sauna;
 2. Hamam;
 3. Wellness;
 4. Massage;
 5. Thalasso;
 6. Bubbelbad;
 7. Hydrotherapie;
 8. Schoonheidsbehandelingen;
 9. Buitenzwembad, binnenzwembad en/of half overdekt buitenzwembad;
 10. Jacuzzi, daar wordt een bubbelbad mee bedoeld, want Jacuzzi is een merk. Meer info over het verschil tussen Jacuzzi’s en bubbelbaden zie je hier;
 11. Er is zelfs een selectie ‘zwemshorts toegestaan in het zwembad’ en ‘badmuts niet verplicht’. In Italië kan het namelijk nog wel eens verplicht zijn om dit te dragen.

 

Zoeken naar campings met wellness faciliteiten

Uitgelicht, 2 campings in Italië met Thalasso faciliteiten

 

Voor de Thalasso liefhebbers is het leuk om te weten dat er in het Vacanselect aanbod van campings met wellness faciliteiten in Italië twee campings in Italië zijn die Thalasso aanbieden. Dat zijn Camping Union Lido aan de Adriatische Kust, vlakbij Venetië en Village Spa Resort Ai Pozzi in Loano aan de Bloemenriviéra.

 

Over Camping Union Lido kunnen wij alleen maar positief zijn want wij hebben zelf in 2013 op deze camping in Cavallino-treporti gewerkt. Het is een zeer grote camping met ruime staanplaatsen dat direct aan het zandstrand is gelegen. Het is een rustige uitvalsbasis voor een bezoek aan Venetië. Handig om te weten is dat het in het hoogseizoen op aankomst- en vertrekdagen druk kan zijn omdat de camping op een schiereiland ligt. Er dus maar één hoofdweg die er naar toe en vandaan leidt. Bekijk de onderstaande video om alle wellness faciliteiten op deze camping in Italië te zien.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij Union Lido.

 

 

Word jij al enthousiast van deze
Vacanselect campings met wellness faciliteiten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots