vakantie-met-wellness-in-andorra

Vakantie met wellness in Andorra, reis naar grootste kuuroord Zuid-Europa

Ben jij op zoek naar meer informatie over een vakantie met wellness in Andorra? Wij delen graag onze tips hier voor een reis naar Andorra om lekker te ontspannen.

Vakantie met wellness in Andorra

Andorra is een Prinsdom in het zuidwesten van Europa. Het ligt om precies te zijn in de oostelijke Pyreneeën en wordt begrensd door Frankrijk (de regio Occitanië) en Spanje (Catalonië). De inwoners van Andorra zijn vooral afhankelijk van toerisme en wij kennen Andorra vooral als belasting paradijs en vanwege het tax free shoppen.

Heb jij plannen om met vakantie naar Andorra te gaan dan is het tijd om weer even wat aan je Spaans te doen want Spaans is de officiële taal in Andorra.

♥ Bekijk de vluchten van KLM via Skyscanner.
♥ Check de prijzen en beschikbaarheid via Skyscanner naar Toulouse.
♥ Ontdek de vluchtmogelijkheden met KLM naar Toulouse via KLM zelf.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Kom tot rust in Caldea in Andorra, grootste spa in Zuid-Europa

Wil jij lekker ontspannen op vakantie en eens ergens anders heen reizen dan waar de meeste reizigers naar toe gaan? Denk dan eens aan een vakantie met wellness in Andorra. In Andorra zijn er vele spa’s en wellnesscentra te vinden.

Zo kan je bijvoorbeeld naar kuuroord Caldea. Dit kuuroord in Andorra ligt op zo’n 10 minuten rijden van de plaats Vallnord. In dit kuuroord kom je helemaal tot rust in de warmte van thermale bronnen.

Kuuroord Caldea is de grootste spa in Zuid-Europa en heeft een oppervlakte van, je geloofd het niet, maar liefst 44.849 m2. Verdeeld in vier ruimtes is er voor elke wellness liefhebber wel een fijne plek te vinden die de ideale ontspanning biedt.

Zo vind je hier lagunes binnen en buiten, Indo-Romeinse baden en Turkse baden, maar je kunt ook genieten van een ontspannende massage en verschillende schoonheidsbehandelingen. Caldea kun je ook met het gezin bezoeken, er zijn namelijk speciale activiteiten voor kinderen.

Vakantie met wellness Andorra

Vliegen naar Andorra, eerst naar Toulouse met KLM

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook een vakantie met wellness in Andorra beleven? KLM vliegt in de winter dagelijks en meerdere keren per dag rechtstreeks naar Toulouse Airport. Vliegen naar Toulouse in Frankrijk is de snelste en meest comfortabele manier om naar Andorra te vliegen.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Toulouse kun je alle kanten op. Zowel met de trein als met de bus kan je van Toulouse Airport in ongeveer 20 minuten naar Toulouse centrum reizen. Dat is dus ook een leuk idee, combineer je vakantie met wellness in Andorra met een stedentrip Toulouse.

Voor een directe verbinding naar Andorra vertrekt er (bij aankomsthal B) een rechtstreekse bus naar het centrale busstation van Andorra. Deze busreis wordt uitgevoerd door Andorra By Bus. Vanaf het vliegveld Toulouse Airport reis je binnen 2 uur en 15 minuten naar het hart van Prinsdom Andorra.

♥ Bekijk de vluchten van KLM via Skyscanner.
♥ Check de prijzen en beschikbaarheid via Skyscanner naar Toulouse.
♥ Ontdek de vluchtmogelijkheden met KLM naar Toulouse via KLM zelf.

Vliegen met KLM

Heb jij al zin in een vakantie met wellness in Andorra?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons