Lifestyle, Overnachten

Vakantiebeurs, de plek voor Wellness reisinspiratie

28 januari 2020
Vakantiebeurs Wellness Reisinspiratie

Vakantiebeurs, de plek voor Wellness reisinspiratie. Vanaf woensdag 10 januari 2020 is het zover. Maak je agenda vrij om naar Utrecht te komen en je onder te dompelen in de wereld van wellness mogelijkheden op reis.

 

Vakantiebeurs Wellness Reisinspiratie

 

Reizen en echt even de tijd nemen voor jezelf. Je kan naar elke uithoek van de wereld vliegen voor een yoga retreat maar ook naar de Ardennen rijden om tijdens een stilte retraite tot rust te komen. Op zoek gaan naar geluk, wereldwijd healthy food eten.

 

Je laten verwennen op een bounty eiland, bubbelen in een hottub in de sneeuw, een Thaise massage ondergaan of wegdromen in een hooibad in Zuid-Tirol.  Wist jij dat je niet alleen in IJsland maar ook in Toscane natuurlijke warmwaterbronnen kan vinden? Tijd om wellness reisinspiratie op te doen op de Vakantiebeurs in Utrecht en bekijk ook gelijk al deze wellness vakantie ideeën.

 

De Vakantiebeurs, een dagje vakantie in eigen land

 

Wil jij ontdekken wat de wereldwijde mogelijkheden zijn op het gebied van wellness en reizen? Kom dan naar de Vakantiebeurs in Utrecht. Dé place to be om reis ideeën op te doen!

 

Van 10 tot en met 14 januari kan jij gaan ontdekken wat voor wellness mogelijkheden er allemaal zijn op de wereld. Lees snel verder wat er allemaal te doen is op de Vakantiebeurs en ontdek hoe jij kans kan maken op 5 x 2 toegangskaarten.

 

Winactie 5 x 2 tickets voor de Vakantiebeurs

 

Wil jij wellness reisinspiratie op doen op de Vakantiebeurs? Deel dit artikel met je vrienden op Facebook en tag diegene met wie jij graag wellness reisinspiratie op wilt doen. De actie loopt tot en met 20 december 2017.

 

Naar de Vakantiebeurs met korting? 

 

De Vakantiebeurs is er weer van 10 tot en met 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. De Vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 22:00 uur. Bij de entree kost een kaartje €15,50 dus je kan beter alvast in de voorverkoop voor €12,- een toegangsticket bestellen.

 

Wil je pas in de middag vanaf 13.00 uur naar de Vakantiebeurs of alleen op zaterdagavond vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur ? Check dan de diverse prijzen online. Let op bij de zaterdagavond; de stands zijn open tot 20.00 uur, de Experiencehal is geopend tot 22.00 uur.

 

*Ontdek alles over de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

 

Wil jij op de Vakantiebeurs wellness reisinspiratie op doen?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. maureen

  29 december 2017 at 15:07 Beantwoorden

  zo dolgraag willen weten waar wij dit jaar naar toe willen gaan

  1. Henriette

   30 december 2017 at 12:09 Beantwoorden

   Hi Maureen, leuk dat je naar de Vakantiebeurs wilt! Ik feliciteer je graag met 2 tickets om een een mooie Wellness Spot op de Vakantiebeurs uit te zoeken. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots