Overnachten, Spa & Sauna

Heerlijk wellness moment, een vakantiehuis met Jacuzzi buiten

28 July, 2020
Vakantiehuis met Jacuzzi buiten

Heb jij zin in een wellness weekend weg of wil je een paar dagen in een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin verblijven? Dan kan je kiezen uit volop mogelijkheden in Nederland. Wellness Spots zet de tips voor wellness vakantiehuisjes met een Jacuzzi op een rij.

 

Vakantiehuis met Jacuzzi buiten in Nederland

 

Een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin, dat is ten slotte pas echt genieten. Bubbelen in je bubbelbad midden in het bos. Of zit jij liever in een Jacuzzi met uitzicht op het strand en de zee? Of wil je een paar dagen bij komen in een huisje met Jacuzzi op één van de eilanden? Of genieten in een bungalow met Jacuzzi met vriendinnen? Of romantisch samen met je vriend in een hottub?

 

Een vakantiehuis met Jacuzzi huren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer vakantieparken die huisjes met wellness faciliteiten aanbieden. Maar ook bungalowparken bieden vakantiehuisjes met bubbelbad aan en er zijn door heel Nederland vakantiehuisjes te vinden die worden aangeboden waarbij er een Jacuzzi in de tuin staat.

 

Het is wel goed om te weten wat nou het verschil is tussen een Jacuzzi en een bubbelbad. Of noem jij het een whirlpool, hottub of spabad? Dat bedoel ik, er zijn zoveel namen te bedenken die bijna allemaal op hetzelfde neerkomen maar toch anders zijn. Daarom schreef ik een heel artikel over de verschillen in wellness baden. In dit wellness vakantiehuizen artikel betekent een vakantiehuis met Jacuzzi buiten dat er een bad is dat buiten staat waarin je kan bubbelen. Het hoeft dus niet perse een wellness bad van het merk Jacuzzi te zijn.

 

Dit artikel is een algemeen artikel om je te inspireren met de leukste wellness vakantiehuizen met Jacuzzi buiten in de tuin of op het terras. Zo krijg je een goed idee welke mogelijkheden er zijn voor een welverdiend wellness reisje. Via de linken die ik in dit artikel noem kan je direct doorklikken naar de aanbieder van het het vakantiehuis met Jacuzzi buiten. Het kost je niets extra en wij verdienen er een beetje commissie mee zodat we jou tot slot de leukste wellness tips kunnen blijven geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Special villa’s: vakantiehuizen met Jacuzzi
    *Zie de zoekfunctie: Jacuzzi of hottub, per huis kijken of dat binnen of buiten is.

 

 

 

*Foto: Landal 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten – Amerongse Berg. 

 

Landal 4 persoons vakantiehuis met Jacuzzi buiten

 

Huisje met Jacuzzi in Nederland

 

Er zijn ontzettend veel leuke vakantie huisjes met Jacuzzi te vinden in Nederland. Het is onmogelijk om ze hier allemaal te verzamelen. Dus heb je een leuk vakantiehuisje gespot dat er niet tussen staat laat het ons weten. Let op als je zoekt naar een vakantiehuisje met Jacuzzi buiten dat je checkt of het wellness bad ook echt buiten staat. Tot slot is dat waar je naar op zoek bent.

 

De aanbieders die ik hieronder noem bieden namelijk wel wellness huisjes met Jacuzzi aan maar dat wil niet zeggen dat die ook daadwerkelijk buiten staan. Die Jacuzzi kan ook binnen in de badkamer of misschien zelfs in de slaapkamer staan.

 

 

Vakantiehuis met Jacuzzi aan zee in Nederland

 

Hoe relaxed is dat? Je eigen vakantiehuisje met Jacuzzi aan zee. Bubbelen in een warm bad terwijl je het geluid van de golven hoort en de frisse zeelucht in je opneemt. Heerlijk! Hieronder de Wellness Spots tip voor een vakantiehuis met Jacuzzi aan zee. Het strandhuisje in Kijkduin is te reserveren vanaf eind maart.

 

 

Vakantiehuis met bubbelbad aan zee

 

Vakantiehuis met Jacuzzi in Europa

 

Wil jij de grens over en genieten van een wellnessreis in Europa? Check onze Wellness vakantie ideeën voor 2020 om inspiratie op te doen. Of je nou op zoek bent naar een vakantiehuis met wellness faciliteiten. Of een vakantiehuis met Jacuzzi in Europa. Check dan zeker even de onderstaande reis aanbieders. Ook in Europa is er namelijk een ruime keuze qua wellness vakantiehuizen aanbod.

 

 

Vakantiehuis met Jacuzzi

 

Hotels met Jacuzzi 

 

Denk je nou na het lezen van dit artikel, ‘ik wil toch liever een hotel met Jacuzzi op de kamer‘? Dan zijn er bovendien volop mogelijkheden voor mooie en romantische hotelkamers met een bubbelbad op de kamer. Check de onderstaande linken en zie welke mogelijkheden er daarnaast zijn qua hotels met een Jacuzzi op de kamer. Tot bubbels!

 

 

Kies jij voor een vakantiehuis met Jacuzzi buiten of zit je liever warm binnen in een bubbelbad?

Print Friendly, PDF & Email
14

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots