Overnachten, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Vier je luxe wellness vakantie in een vakantiehuis met Jacuzzi

20 juni 2023
Vakantiehuis met Jacuzzi

Wil jij genieten in een wellness vakantiehuis met Jacuzzi? Heb jij behoefte aan een weekend weg vol wellness momenten en heb je zin om te bubbelen in een bubbelbad. Wellness Spots heeft alle tips voor een wellness vakantiehuisje met een Jacuzzi op een rij gezet.

Vakantiehuis met Jacuzzi in Nederland

 

Alleen het idee al. Je eigen vakantiehuis met Jacuzzi in Nederland. Lekker bubbelen in de tuin onder een sterrenhemel. Of romantisch met je partner een paar uur in de badkamer vertoeven. Of met een stel vriendinnen in bikini de laatste verhalen aan elkaar vertellen terwijl je vol zit met bubbel badschuim. Of gewoon rustig een boek lezen en je rug laten masseren door de bubbels.

 

Een vakantiehuis met bubbelbad is allerlei opzichten fijn. En je ziet steeds meer vakantiehuizen, leuke huisjes en bungalowparken met wellness faciliteiten. De onderstaande linken verwijzen allemaal naar aanbieders die wellness vakantiehuisjes met Jacuzzi aanbieden. Let alleen even goed op of het vakantiehuis met whirlpool dat je huurt buiten staat of binnen staat. De tips hieronder hebben bijna allemaal binnenin het huisje een bubbelbad.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Vakantiehuis met Jacuzzi buiten 

 

Wil jij een avond bubbelen onder de sterrenhemel. Wil je in een Jacuzzi zitten met uitzicht op zee of uitkijken over groene weilanden? Kies dan voor een vakantiehuis met Jacuzzi buiten en geniet van de frisse lucht. Vakantiehuizen met Jacuzzi, vakantiehuisjes met bubbelbad en chalets met hottub worden steeds populairder.

 

Je zal merken als je gaat zoeken naar een vakantiehuis met bubbelbad je steeds diverse termen tegenkomt. De een noemt een bad met bubbels een Jacuzzi, als tweede wordt een bubbelbad vaak genoemd. Ten derde een spabad en andere noemen het een whirlpool of hottub. Als je benieuwd bent raad ik je aan om mijn artikel te lezen over de verschillen in wellness baden. Dan weet je ten minste waar je straks in zit.

 

Via de onderstaande linken zie je vakantiehuizen met Jacuzzi waarvan je zeker weet dat de Jacuzzi buiten staat. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je stress krijgt van het zoeken naar een vakantiehuis met bubbelbad die buiten staat. Dus kijk snel rond welke bungalow met Jacuzzi jouw Wellness Spot wordt.

 

Vakantiehuis met Jacuzzi

 

Tot slot, wat voor vakantiehuis met wellness faciliteiten heeft jouw voorkeur?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots