Overnachten, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Ontdek Scandinavië vanuit een vakantiehuis met sauna

28 januari 2019
Ontdek Scandinavië vanuit een vakantiehuis met sauna

Wil je op vakantie naar Noord-Europa? Denk er dan eens aan om de omgeving te ontdekken vanuit een vakantiehuis met sauna in Scandinavië. NOVASOL biedt een ruim aanbod aan vakantiehuizen met wellness faciliteiten in Europa.

Ontdek Scandinavië vanuit een vakantiehuis met sauna

 

Heb jij reisplannen naar Scandinavië of specifieke reiswensen voor Denemarken, Noorwegen, Zweden of Finland? Denk er dan eens aan om je eigen vakantiehuis met wellness faciliteiten in Scandinavië te huren. Wat ons betreft is een reis naar Noord-Europa niet compleet zonder een sauna te hebben bezocht. Het ‘naar de sauna gaan‘ is zo verweven in de cultuur van Noord-Europa dat je beslist eens moet ervaren hoe dat is.

 

Afgelopen zomer reisde ik naar Finland en hoewel de Finnen vrij stug zijn in de omgang zal je daar niets van merken als je in Finland naar de sauna gaat. Een bezoek aan de sauna is het moment dat de Finnen de dag doorspreken. Ik vond het heerlijk om midden in de natuur het Finse sauna ritueel te ervaren en daarna een duik te nemen in het nabijgelegen meer. Maar ben je nou niet zo’n fan van met zijn allen naar de sauna gaan dan is je eigen vakantiehuis met sauna in Scandinavië van NOVASOL natuurlijk ideaal.

 

NOVASOL biedt door heel Europa vakantiehuizen met sauna aan. Maar de landen in Noord-Europa, Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken zijn het meest populair. Ook in Duitsland zijn volop mogelijkheden voor vakantiehuizen met sauna. Vaak bevinden de vakantiehuizen zich op een vakantiepark waar ook andere wellness faciliteiten zijn. Wil je helemaal op- en top genieten dan kan je ook kiezen voor een vakantiehuis met Jacuzzi of whirlpool. Ben je gek op zwemmen? Dan kan je ook nog eenvoudig zoeken naar ‘vakantiehuizen met zwembad’.

 

Wij geven je graag vier tips voor leuke vakantiehuizen in Scandinavië, om precies te zijn in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Zie jij jezelf hier al naar toe gaan?

 

 

Ontdek Scandinavië vanuit een vakantiehuis met sauna

 

Vakantiehuis met sauna in Denemarken

 

Wil je op vakantie naar Denemarken? Dan tippen wij graag een vakantiehuis in het westen van Denemarken aan het strand. In Houstrup vind je op een beschermd natuurgrondstuk een fijn vakantiehuis met zwembad, sauna en Jacuzzi en dat allemaal in de openlucht. Hoe gaaf is dat?!

 

 

Vakantiehuis met sauna in Denemarken

 

Vakantiehuis met sauna in Zweden

 

Ben je op zoek naar een leuk NOVASAL vakantiehuis in Zweden? Dan raden wij je het populaire en knusse vier-persoons NOVASOL vakantiehuis met uitzicht op het meer Sannesjön aan. Je verblijft in een typisch Zweeds vakantiehuis. Na je sauna bezoek kan je afkoelen door rondom het huis te lopen. In de avond kruip je weer voor de houtkachel met wijntje, wat ons betreft, puur genieten!

 

 

Vakantiehuis met sauna in Zweden

 

Vakantiehuis met sauna in Noorwegen

 

Dit vinden wij zo’n gaaf vakantiehuis, midden in de natuur en lekker groen met het gras op het dak. Het vakantiehuis in Noorwegen is zeer modern ingericht en je kan hier met maximaal acht personen verblijven. Het vakantiehuis is gelegen in Sjusjøen, nabij Lillehammer in Noorwegen.

 

 

Vakantiehuis met sauna in Noorwegen

 

Vakantiehuis met sauna in Finland

 

Het kost wat, maar dan heb je ook echt wat. Een drijvend vakantiehuis met sauna in Finland, dat is het meest unieke NOVASOL vakantiehuis dat wij gevonden hebben. Dat is echt luxe genieten van een wellness vakantie in Scandinavië. Je hebt geen vaarbewijs nodig om rond te varen met je vakantiehuis en het schijnt eenvoudig te zijn om het drijvende vakantiehuis te besturen.

 

Wil je deze unieke belevenis ervaren dan moet je daarvoor naar het meer Paljanne reizen bij de plaats Jyvaskyla. Dat ligt op ongeveer 280 kilometer ten noorden van Helsinki.

 

 

Vakantiehuis met sauna in Finland

 

In welk vakantiehuis met sauna in Scandinavië van NOVASOL zou jij wel eens willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots