Vakantiehuis met sauna en hottub buiten op de Veluwe, Gelderland

OntSPAnnen op de Veluwe in vakantiehuis met sauna en hottub buiten

Op vakantie in eigen land en genieten in een vakantiehuis met sauna en hottub buiten op de Veluwe? Ga dan naar Park Berkenrhode voor een welverdiende wellness vakantie in een wellness vakantiehuis in Gelderland.

Vakantiehuis met sauna en hottub buiten op de Veluwe, Gelderland

OntSPAnnen kan op het mooi gelegen Park Berkenrhode op de Veluwe in Gelderland. Hier weten ze wat genieten is en dat kan jij ervaren in de Bos Lodge, de Bos Bungalow, Wood Lodge Eco of met een grote groep vrienden of familie in het luxe Boshuys dat geschikt is voor maar liefst 20 personen. Park Berkenrhode ligt vlakbij de plaatsen Otterlo en Barneveld op de Veluwe in Gelderland.

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een wellness vakantie. Weg van huis, genieten van de natuur om je heen, ontspannen door het gebruik van wellness faciliteiten, even lekker genieten. Park Berkenrhode in Scherpenzeel springt daar op in door steeds meer wellness vakantiehuizen met een sauna en hottub aan te bieden. De vakantiehuisjes met wellness op de Veluwe bij Park Berkenrhode zijn aan de bosrand gelegen of aan een vijver. De vakantiehuizen hebben de volgende wellness faciliteiten:

  1. Finse sauna;
  2. Houtgestookte houten hottub;
  3. Sunwhower in de accommodatie;
  4. Een vuurplaats en buitendouche in de tuin.

♥ Ontdek hier al onze wellness tips voor de Veluwe;
♥ Bekijk hier allerlei reistips om de Veluwe te ontdekken;
↓ Hieronder zie je foto van de Outdoor Design Suite Cuber op de Veluwe;
♥ Hoe stook je een hottub op? Zo kan je een houtgestookte hottub opwarmen;
♥ Ook leuk, bekijk ons complete overzicht met wellness vakantiehuizen in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Vakantiehuis met sauna buiten Park Berkenrhode

Vakantiehuisjes met hottub buiten bij Park Berkenrhode

Lekker opwarmen en ontspannen in één van de vakantiehuisjes met hottub buiten bij Park Berkenrhode. Kies je voor een van de Bos Bungalows type BB11, BB14, voor een van de Bos Lodges type B121, B02 of voor de Wood Lodge Eco 110 dan passen er 4 volwassenen in de houten hottub buiten. Het riante en luxe Boshuys waar je met een groep van maximaal 20 personen kan verblijven heeft een Jacuzzi buiten voor maximaal twaalf personen.

Geniet en kom tot rust op Park Berkenrhode! Als gast kan je de Sunshower en buitendouche uiteraard gratis gebruiken tijdens je verblijf. Voor het gebruik van de sauna en hottub buiten betaal je per accommodatie voor het gebruik voor twee aaneengesloten dagen. Daarnaast betaal je ook nog een borg.

Zo werkt het gebruik van een hottub bij Park Berkenrhode:

  1. De houten houtgestookte hottubs worden aangestoken door medewerkers van Park Berkenrhode
  2. Na het gebruik van de hottub buiten laten de medewerkers de hottub ook weer leeglopen.
  3. De hottub wordt gestookt op hout, dat wordt geleverd door het park, het is dus niet de bedoeling dat je je eigen hout meeneemt. *Het hout dat wordt gebruikt voor de hottub is ook ander hout dan bijvoorbeeld openhaard hout.
  4. Hou er rekening mee dat het opwarmen van een hottub ongeveer 4 á 5 uur de tijd nodig geeft voordat de temperatuur goed is. Het opwarmen van de Jacuzzi ongeveer 1,5 dag nodig heeft en de sauna barrel 1 á 2 uur nodig heeft om warm te worden.
Vakantiehuisjes met hottub buiten Veluwe

Wellness vakantiehuizen met sauna en hottub buiten

Zie jij jezelf al helemaal zitten in een van de wellness vakantiehuizen met sauna en hottub buiten op de Veluwe bij Park Berkenrhode? Leuk, wij raden een verblijf zeker aan! Kies één van de onderstaande vakantiehuizen met wellness faciliteiten en geniet van je wellness vakantie in Nederland.

*Bos Lodge voor 6 personen met sauna en hottub buiten.
**Bos bungalow voor 6 personen met sauna en hottub buiten.
***Boshuys voor 20 personen met ligbad, sauna en Jacuzzi buiten.

Wellness vakantiehuizen met sauna en hottub buiten

Tiny House met hottub op Veluwe – Park Berkenrhode

Park Berkenrhode staat bekend om haar mooie vakantiehuizen met sauna barrels en hottubs, maar ze hebben sinds kort ook Tiny Houses in de verhuur met een hottub of sauna. Kies je voor een knus Tiny House met sauna en of met Jacuzzi dan is het goed om te weten dat je daar een extra bedrag voor betaald voor het gebruik van de wellness faciliteiten. Je betaald altijd een borg en een bedrag voor minimaal twee aaneengesloten dagen gebruik.

*Bekijk hier de Tiny Houses op Park Berkenrhode op de Veluwe.
**Zie hier het Tiny House met sauna en hier het Tiny House met sauna en jacuzzi.

Tiny House met hottub op Veluwe - Park Berkenrhode

Groot vakantiehuis met sauna binnen en Jacuzzi buiten

Heb jij iets te vieren met je vrienden of wil je een weekend weg met familie? Denk dan eens aan een groot vakantiehuis met wellness faciliteiten. Zo kunnen jullie met zijn alleen ontspannen. De een gaat uren badderen in het vrijstaande bad met uitzicht. Een paar anderen warmen op in de Finse sauna en de rest bubbelt lekker in de tuin terwijl er een paar de BBQ aansteken.

*Boshuys voor 20 personen met ligbad, sauna en Jacuzzi buiten

Wellness vakantiehuis met Jacuzzi buiten

Ben jij wel eens naar een vakantiehuis met sauna en hottub buiten op de Veluwe geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen