Glamping met sauna in Drenthe

Tips voor vakantiehuizen met sauna van particulieren in Nederland

Wil je niet op een groot vakantiepark met wellness faciliteiten verblijven? Kies dan voor een van de vakantiehuizen met sauna van particulieren in Nederland.

Vakantiehuizen met sauna van particulieren in Nederland

Een weekend weg naar een groot vakantiepark met wellness faciliteiten is niet voor iedereen weggelegd qua interesse. Er zijn een aantal voordelen om te kiezen voor een vakantie in een van de vakantiehuizen met sauna van particulieren in Nederland.

  1. Je verblijft niet op een groot vakantiepark met veel faciliteiten.
  2. De vakantiehuizen met sauna van particulieren liggen vaak op bijzondere locaties in Nederland.
  3. Elk vakantiehuis met sauna is anders, unieke bouw, unieke inrichting en meestal is het één huis op een locatie.

Er zijn een aantal websites in Nederland waar je eenvoudig kan zoeken naar het aanbod van vakantiehuizen met sauna van particulieren. Met behulp van zoekfilters kan je zoeken op sauna, Jacuzzi, locatie en regio. Zoek je naar een vakantiehuis met sauna, kijk dan altijd goed of het om een infrarood sauna of om een Finse sauna gaat. Laat je eens verrassen door het aanbod bij:

♥ Toch liever naar een wellness glamping of vakantiepark met wellness faciliteiten? Bekijk onze tips!
♥ Bekijk hier al onze wellness vakantie ideeën in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Vakantiehuizen met sauna

Leuke huisjes via Chalet.nu

Op Chalet.nu kan je rondneuzen in het aanbod van meer dan 75.000 vakantiehuizen in maar liefst 24 Europese landen. Kijken wij puur naar Nederland dan worden er in totaal 6213 vakantiehuizen aangeboden waar je uit kan kiezen. Verfijnen we de zoekresultaten nog beter dan blijven er 1238 vakantiehuizen met sauna over. Wil je graag op vakantie in eigen land naar een vakantiehuis met sauna en Jacuzzi dan wordt de keuze nog eenvoudiger want dan blijven er 13 vakantiehuizen met sauna en Jacuzzi over.

Wil jij verblijven in vakantiehuizen van particulieren in Nederland met sauna, Jacuzzi en zwembad? Dan blijven er 73 vakantiehuizen over om uit te kiezen. Kies jij voor een gezellig knus huisje, een huisje in de natuur, een mooie woonboerderij, een appartement in de stad of voor een luxe 5 sterren vakantiewoning? Er staan ook accommodaties tussen op vakantieparken, je kan niet apart selecteren voor vakantiehuizen bij particulieren.

  1. Vakantiehuisjes met sauna.
  2. Vakantiehuisjes met sauna en bubbelbad.
  3. Vakantiehuiswoningen met sauna, bubbelbad en zwembad.
Vakantiehuizen met sauna van particulieren in Nederland

Mooie vakantiehuizen via Heerlijkehuisjes.nl

Op de website Heerlijkehuisjes.nl kan je met behulp van de zoekfilter het aanbod bekijken van vakantiehuizen met sauna in Nederland. Links in het menu kan je eenvoudig de volgende opties aanvinken, ‘sauna’, ‘Jacuzzi of Hottub’ en ‘Bij particulieren’. Kijken wij naar vakantiehuizen met sauna bij particulieren in Nederland dan blijven er 77 vakantiewoningen over.

Ben je op zoek naar een vakantie bungalow met sauna en Jacuzzi dan kan je kiezen uit 20 vakantiehuisjes. En ben je op zoek naar een vakantiewoning met sauna, Jacuzzi en zwembad? Dan is het makkelijk, via Heerlijkehuisjes.nl wordt er één vakantiehuis met al deze wellness faciliteiten aangeboden in Gelderland.

  1. Overzicht vakantiehuizen met sauna.
  2. Alle vakantiehuizen met sauna en Jacuzzi.
  3. Vakantiehuis met sauna, Jacuzzi en zwembad

*Foto is van het vakantiehuis DG195 in Epe op de Veluwe.

Vakantiehuis met sauna en Jacuzzi Veluwe

Fijne huisjes in de natuur via Natuurhuisje.nl

Geniet jij volop van het in de natuur zijn? Dan is een natuurhuisje met sauna of een bungalow met sauna dé bestemming voor jou! Op Natuurhuisje.nl kan je vakantiehuisjes zoeken aan de hand van een ‘natuur thema’. Wat dacht je van, slapen in een boomgaard, overnachten tussen de bollen, met viswater in de buurt, in de ‘middle-of-nowhere’ verblijven, aan het water, in het bos of aan zee?

Als je antwoord weet op de locatie omgeving dan heb je het aanbod aan vakantiehuisjes in natuur al aardig gefilterd. Wil je verblijven in een bungalow met sauna? Dan blijven er 30 Natuurhuisjes in Nederland over om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje met sauna in Nederland dan zijn er 218 Natuurhuisjes om een keuze uit te maken. Wij wensen je veel plezier met uitzoeken!

*Foto hieronder is van het natuurhuisje met sauna in Wapserveen, Drenthe bij De Vier Eiken.
**De eerste foto in dit artikel is van het Natuurhuisje in Lemele met sauna en hottub.
***Alle twee genoemde accommodaties staan ook als tip vermeld in het artikel over wellness glampings in Nederland.

Natuurhuisje met sauna

Kies jij liever voor een wellness vakantiepark of liever voor een
vakantiehuis met wellness faciliteiten van particulieren in Nederland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten