Overnachten, Spa & Sauna

Vakantiehuizen voor naturisten, onbezorgd bloot recreëren!

8 november 2022
Vakantiehuizen voor naturisten

Onbezorgd bloot recreëren, dat is wat je wilt tijdens een naturisten vakantie. Wij zochten uit waar er vakantiehuizen voor naturisten zijn en welke reisorganisaties huisjes voor naturisten aanbieden en waar privacy on top of mind is.

Vakantiehuizen voor naturisten, onbezorgd bloot recreëren 

 

Wij schrijven al langer over naakt op vakantie gaan, tips voor naturisten campings en reistips voor naturisten vakantie. Onlangs kregen wij per mail een vraag van een van onze lezers. Dit artikel is dan ook tot stand gekomen naar aanleiding van de vraag van Emmy!

 

Emmy mailde ons: “Wij zouden in het voorjaar graag op vakantie gaan naar een vakantiehuis met een zwembad en het liefste met een klein badje erbij) op een van de Canarische Eilanden. Een vakantiehuis met een zwembad en een tuin waarin we bloot kunnen lopen zonder de buren te choqueren. Heb jij een tip voor mij, waar ik zoiets zou kunnen huren of weet je een bedrijf dat zoiets aanbiedt? Uiteraard zijn we bekend met de twee naturistische reisorganisatoren, maar die bieden geen vakantiehuizen voor naturisten aan.

 

Een duidelijke vraag van onze lezer Emmy dus. Vakantiehuizen voor naturisten waar je onbezorgd bloot kan recreëren. Wij gingen op onderzoek uit en dit zijn onze eerste reistips voor naturisten vakanties in een vakantiehuis.

 

Naakt op vakantie en wat is naturisme.
♥ Bekijk deze naturisten wellness camping in Nederland.
Tips voor naturisme vakantie in Frankrijk met wellness naturistencamping.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Vakantiehuizen voor naturisten

Vakantiehuizen voor naturisten in Nederland, Europa en wereldwijd

 

Als je je eenmaal gaat verdiepen in het aanbod aan vakantiehuizen voor naturisten dan zijn er best wat mogelijkheden. Je hebt natuurlijk de gespecialiseerde vakantie aanbieders die zicht volledig richten op naturistenvakanties.

 

Daarnaast zijn er aanbieders die in het algemeen vakantiehuizen aanbieden. En daarnaast een speciale selectie op de website hebben waarbij vakantiehuizen voor naturisten worden getoond. Een paar daarvan staan hieronder vermeld. Klik op de link en ontdek zelf het aanbod aan vakantiehuizen voor naturisten.

 

♥ Bekijk de mogelijkheden bij Micazu.
♥ Ontdek de mogelijkheden bij Euronature.
♥ Check het aanbod van Home to go vakantiehuizen voor naturisten;
♥ Gebruik de locatie zoeker van BlootKompas, samengesteld door NFN.

 

Naakt op vakantie

Vakantiehuizen voor naturisten op de Canarische Eilanden

 

Wij hebben goed contact met het Spaans Verkeersbureau in Nederland, zij verwezen ons door naar dit artikel over ‘nudist accomodations at the Canary Islands‘. Enige is dat er in het artikel veel gesproken wordt over vakantiehuizen die aan te raden zijn als ‘gay friendly’ en ‘lgbtqia+’.

 

Super fijn natuurlijk dat dat duidelijk word vermeld, het is handig voor die specifieke doelgroepen om dat te weten. Want helaas is het nog steeds zo dat niet iedereen overal ongestoord kan genieten. Maar wat als je een gezin bent met 2 kinderen die van jongs af aan naakt recreëren. Dan wil je wellicht gewoon ergens op een plek genieten van een naturisten vakantie zonder dat daar een ‘stempel’ op zit.

 

Wij hebben in elk geval diverse Nederlandse aanbieders van vakantiehuizen voor naturisten op de Canarische Eilanden gevonden. Bekijk ze hieronder allemaal en ontdek zelf wat het beste bij je past.

 

♥ Bekijk de mogelijkheden bij Micazu.
♥ Ontdek de mogelijkheden bij Euronature.
♥ Check het aanbod van Home to go vakantiehuizen voor naturisten.

 

♥ Meer info over naturisme op Tenerife.
♥ Meer info over naturisme op Lanzarote.

 

Naturisme vakantie in Frankrijk met wellness

Diverse reisorganisaties voor naturisten

 

Naturisme en naturistische vakanties voor mensen is een specialisatie waarbij specifieke informatie gewenst is. Zoals voor elke doelgroep, zijn er ook specialistische reisorganisaties die zich hierop richten.

 

NFN (Naturisten Federatie Nederland) Open & Bloot, is een kennis-, belangen- en ledenorganisatie voor naaktrecreanten in Nederland. Naast de ruim 50.000 leden, behartigen zij de belangen van de 2,5 miljoen naaktrecreanten die Nederland rijk is. Zij delen kennis op het gebied van naaktrecreatie, promoten de recreatievorm en zetten zich in om naaktrecreatie nog beter maatschappelijk geaccepteerd te maken. NFN is ook de publisher van de locatievinder BlootKompas waarop bijna 2.000 locaties wereldwijd te vinden zijn. Andere organisaties die zich inzetten voor naaktrecreatie zijn:

 

  1. NFN;
  2. Euronature;
  3. Internatuur, reisorganisatie voor internationale naturistische recreatie;
  4. France 4 Naturisme, grootste aanbieder van naturistische vakanties in Frankrijk.

 

♥ Bekijk hier ons handige overzicht van alle wellness reisorganisaties in Nederland

 

Wellness Camping Frankrijk

ANWB Campings, de naturistencampings

 

Ook ANWB Camping heeft een speciale pagina op de website met een overzicht van allerlei ANWB naturistencampings in Nederland en Europa. Op dit moment (oktober 2022) staan er ruim 92 campings op de ANWB website die het label ‘naturistencamping’ dragen. Van Spanje tot Kroatië en Frankrijk. Ontdek zelf of er een naturisten camping bij zit die past bij jouw idee van naakt van een vakantie genieten.

 

♥ Bekijk de naturistencampings bij ANWB

 

Wat is naturisme en nudisme

 

Vakantiehuizen voor naturisten, onbezorgd bloot recreëren!
Heb jij nog meer tips voor naturisten vakanties? Deel ze met ons!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots