Overnachten, Privé sauna

Luxe ontspannen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland

18 juni 2022
Vakantiepark Brinckerduyn Appelscha Friesland

Wil jij in alle luxe ontspannen in de natuur? Ontdek dan het gloednieuwe Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha in Friesland. Op 8 juli opent het kleinschalige luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen haar deuren en je kan nu al reserveren om een vakantiehuis veilig te stellen.

 

Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland

 

Vanaf 8 juli opent er een nieuwe kleinschalig en luxe vakantiepark middenin de natuur in Friesland. Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha in Friesland is de place to be voor mensen die in eigen land op vakantie willen en willen ontspannen in de natuur met eigen wellness faciliteiten bij het vakantiehuis.

 

Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold waar je kan wandelen op de stuifduinen en urenlang kan struinen langs de heidevelden. De 33 meter hoge bosbergtoren is een bekende bezienswaardigheid in Appelscha en als je van mountainbiken houdt dan kan je hier vele kilometers maken. Eenmaal terug in je luxe vakantiehuis met sauna en zwembad kan je helemaal tot rust komen.

 

Duurzaam genieten van puur natuur, luxe wellness faciliteiten en high tech, state-of-the-art innovaties. Dat is wat je kan verwachten bij Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha dat deels zelf de energie opwekt via zonnepanelen. Op het wellness vakantiepark zijn twee type vakantiehuizen te huur. Je kan met 4 of 6 personen in een vakantiehuis met sauna verblijven of je gaat met 4 of 6 personen in alle luxe ontspannen in een wellness vakantiehuis met sauna en je eigen privé zwembad.

 

♥ Het overzicht van 4 vakantiehuizen en de faciliteiten.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna voor 4 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna voor 6 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 4 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 6 personen.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

*Let op: de afbeeldingen van de wellness vakantiehuizen zijn fotorealistische tekeningen. Binnenkort gaan wij zelf foto’s maken van de luxe vakantiehuizen. De collage betreft foto’s van de 4 en 6 persoons huizen.  

 

Vakantiepark Brinckerduyn Appelscha Friesland

 

Meer wellness vakantie tips voor Friesland

 

Ben je op zoek naar meer wellness vakantie tips in Friesland? Bekijk dan ook onze onderstaande artikelen met nog meer tips voor een ontspannen vakantie in het noorden van Nederland.

 

  1. Ontdek de beste privé sauna’s in Friesland
  2. Ook leuk, deze Tiny Houses met sauna in Friesland

 

Sauna met uitzicht in Friesland

 

Heb jij al zin om naar Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland te gaan?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots