Overnachten, Spa & Sauna

Heerlijk! Je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in de Achterhoek!

6 juli 2023
Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek, Overijssel

Volop ontspannen in je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in Hengelo. Dat kan op het nieuw te openen Vakantiepark De Weelderik in Hengelo, in de Achterhoek gelegen in de provincie Overijssel. Op 31 juli 2023 opent het kleinschalige luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen haar deuren en je kan nu al reserveren om een luxe wellness vakantiehuis veilig te stellen. Vakantiepark De Weelderik is het kleine zusje van Vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha in Friesland dat precies dezelfde luxe vakantiehuizen aanbied.

 

Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek, Overijssel

 

Roep je partner, goede vriendin of dat ene leuke stel waar je vaker mee op vakantie gaat er snel bij voor een agenda bespreking. Want 31 juli 2023 is de datum dat dit nieuwe kleinschalige en luxe vakantiepark in de Achterhoek in Overijssel haar deuren opent. Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek biedt luxe wellness liefhebbers alles wat ze maar kunnen wensen tijdens een vakantie in eigen land.

 

Op Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek staan 3 verschillende mooie luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten op je te wachten. Je kan er met 2 personen, 2 tot 4 personen of met maximaal 4 personen een paar dagen ontspannen. Reis je hier bijvoorbeeld naar toe met een ander stel? Geen gedoe in de badkamer, want beide slaapkamers met M-line bedden hebben een eigen badkamer.

 

Je hoeft niet te kiezen qua wellness faciliteiten, want bij alle drie de luxe wellness vakantiehuizen kan je genieten van je eigen privé sauna en zwembad buiten. Naast de sauna is een buitendouche aanwezig, heerlijk om buiten af te kunnen koelen en af te spoelen. Ook heel fijn, je eigen privé zwembad wordt het gehele jaar verwarmd, Dus wat voor weer het ook is, je kan altijd het zwembad in. En anders, is een plons in het zwembad na een warme sauna ronde ook niet verkeerd om af te koelen. Het enige wat jij hoeft te bepalen is met hoeveel personen je naar Vakantiepark De Weelderik in Hengelo wilt reizen en wanneer.

 

♥ Het overzicht van 3 vakantiehuizen en de faciliteiten.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 2 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 2 tot 4 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor maximaal 4 personen.

 

♥ Handig! Bekijk hier de park plattegrond zodat je weet wat je kan verwachten qua locatie. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

*Let op: de afbeeldingen van de wellness vakantiehuizen zijn deels fotorealistische tekeningen. De collage betreft foto’s van het luxe vakantiehuis met sauna en zwembad buiten voor 4 personen.  

 

Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek, Overijssel

 

Zie jij jezelf al zitten in dit luxe vakantiehuis in de natuur in Hengelo in de Achterhoek?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots