Valk Exclusief

Valk Exclusief, in alle luxe ontspannen op wellness hotelkamers in Nederland

Hou je van luxe en van wellness? Bekijk dan eens het aanbod van de Valk Exclusief hotelkamers. Valk Exclusief is het luxe label van de Van der Valk hotels.

In totaal zijn er 42 Van der Valk Hotels in Nederland en een aantal specifieke hotelkamers worden aangeboden op de speciale Valk Exclusief website. Wij geven je graag een paar tips voor hotelkamers met wellness faciliteiten die onder het Valk Exclusief label vallen.

Valk Exclusief, in alle luxe ontspannen in Nederland

Valk Exclusief is het luxe label van de Van der Valk hotel groep. In heel Nederland zijn er maar liefst 42 Van der Valk Hotels en een aantal daarvan mogen zich een Valk Exclusief hotel noemen. Een Valk Exclusief hotel richt zich op de luxe reiziger die nét iets meer wilt ervaren tijdens een nacht weg. Voor de luxe wellness liefhebbers zijn er in totaal 25 Valk Exclusief hotels die eruit springen qua het aanbod aan wellness faciliteiten op de hotelkamer.

Zo zijn er Valk Exclusief hotelkamers met een bubbelbad op de kamer, er zijn kamers in het hotel met een sauna op de kamer en er bestaat zelfs een Van der Valk Zwembad Suite. Daarnaast zijn er ook complete Wellness Suites waar je meerdere wellness faciliteiten voor jezelf hebt op je eigen hotelkamer.

Wil je een paar dagen weg in eigen land en graag in de buurt van de zee overnachten? Dan zijn er een aantal Valk Exclusief hotels die zich nabij de kust bevinden. Wij raden de onderstaande 4 Van der Valk Hotels aan als je nabij de kust wilt overnachten en je bezoek bijvoorbeeld wilt combineren met een bezoek aan een leuke stad in Nederland.

  1. Van der Valk Hotel Haarlem
  2. Van der Valk Hotel Middelburg
  3. Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp
  4. Van der Valk Hotel Akersloot A9 in Alkmaar

Wil je naar het pittoreske Middelburg reizen? Kies dan voor een verblijf in de Wellness Suite van het Van der Valk Hotel Middelburg. Altijd al eens een stedentrip met een bezoek aan het strand willen combineren? Denk dan aan een verblijf in het Van der Valk in Den Haag – Nootdorp zodat je ook naar het strand in de badplaats Scheveningen kan. Raak je helemaal zen van een bepaalde kleur kamer en ben je gek op vogels dan kan je bij Van der Valk Den Haag – Nootdorp kiezen voor een van de drie wellness kamers. Kies voor rood met de Flamingo Suite, voor blauw in de Blauwe Ara Suite of voor roze in de Struisvogel Suite. Bij het Van der Valk in Den Haag – Nootdorp kan je gratis parkeren en vanaf daar met het openbaar vervoer naar Scheveningen reizen in ongeveer 45 minuten. In de zomermaanden is dit zeker aan te raden want de wegen naar de badplaats Scheveningen zijn druk.

Vanuit het Van der Valk Haarlem kan je een dag naar het strand in Zandvoort. In Haarlem raden wij de Valk Exclusief hotelkamer, de Wellness Suite aan. Ontspan na een dag in het bubbelbad en zeg welterusten tegen het meisje met de parel voordat je onder het dekbed kruipt. Wat ook zeker een overweging waard is, is een verblijf in het Van der Valk Hotel Akersloot A9 in Alkmaar. Hier kan je helemaal in vakantie stemming komen want je kan kiezen uit 8 luxe Valk Exclusief hotelkamers die allemaal een andere stijl hebben. Waan je in Ibiza, reis naar Afrika of Japan, droom weg in de Oosterse Suite of feel the vibe in de New York of Hollywood Suite.

Dat is nog niet alles, Van der Valk Hotel Akersloot A9 in Alkmaar mag zich ook gelukkig prijzen met de meest bijzondere en luxe hotelkamer van alle Van der Valk hotels, namelijk de luxe Zwembad Suite. Stel het je eens voor, je eigen zwembad op je hotelkamer!

♥ Bekijk hier alle hotels aan zee van Valk Exclusief.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Valk Exclusief

Heb jij al eens in een Valk Exclusief hotel overnacht?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons