Vegan & Glutenvrij restaurant Amsterdam

Vegan & Glutenvrij restaurant Amsterdam, nieuwe hotspot Wild & The Moon

Ben jij op zoek naar een vegan en glutenvrij restaurant in Amsterdam? Dan stellen wij je graag voor aan de nieuwe hotspot in Amsterdam!

Vegan en glutenvrij restaurant in Amsterdam

Overgewaaid uit Parijs, het succesvolle food concept Wild & The Moon heeft haar eerste locatie in Nederland geopend op de Amsterdamse Van Woustraat 138.

Wild & The Moon uit Parijs is populair, ze hebben maar liefst 10 vestigingen in Parijs, zitten op vier locaties in Dubai en Abu Dhabi en nu dus ook in Amsterdam! Ben jij een liefhebber van gezond en lekker eten? Dan kan je je hart ophalen met huisgemaakte gerechten, verse cold-pressed juices en glutenvrij lekkers, bomvol powerfood. ‘Met deze eerste Nederlandse Wild & The Moon-locatie zetten we de toon voor een gezonde, toegankelijke én stijlvolle lifestyle in Amsterdam. Maar ook daarbuiten!’‘ – Nick Peperkamp, co-founder Wild & The Moon Nederland.

Het verhaal van Wild & The Moon begint in 2016, wanneer Emma en Hervé Sawko hun eerste, kleine take-away openen op de Parijse Rue Charlot. Inmiddels is Wild & The Moon uitgegroeid tot een lifestyle movement, opgezet en gesteund door een Wild Tribe van food lovers, chefs, voedingsdeskundigen en natuurgeneeskundigen. ‘Allemaal geloven we er heilig in dat we de wereld maaltijd voor maaltijd een beetje kunnen veranderen en mooier kunnen maken’, aldus Nick Peperkamp.

‘We eten in het ritme van de natuur.
Dit is ‘slow food set to an urban beat’.’

– Emma Sawko –

♥ Bestel hier het kookboek Wild & The Moon van Emma Sawko.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Vegan en glutenvrij restaurant in Amsterdam

100% homemade, plant-based en glutenvrij

De menukaart is 100% plant-based en 100% glutenvrij: van de juices, super bowls, soepen en salades tot de desserts en snacks. ‘Een gezond alternatief voor al het lekkers dat al in de stad te vinden is’, aldus Nick. ‘De producten die we verkopen zijn homemade en gemaakt van wilde, organic, lokale en pure ingrediënten. Zo vind je bij ons geen geraffineerde suikers, toevoegingen, chemische stoffen of GMO’s, geen gluten, geen melk. Alles zo puur mogelijk.’

Smakelijke herinneringen als rode draad

De recepten van Wild & The Moon zijn geïnspireerd op de seizoenen, op pure ingrediënten, de reizen die oprichters Emma en Hervé hebben gemaakt, en hun vele avonden tafelen met vrienden en familie. ‘Alle smaken komen voort uit onze herinneringen. En die combineren we met kennis uit de kruiden- en natuurgeneeskunde. Zo hebben we een nieuwe vorm van eten gecreëerd, bomvol energie’, vertelt Emma Sawko.

#nowaste

Plastic verpakkingen zijn een ‘no go’ bij Wild & The Moon. Afval wordt zoveel mogelijk gereduceerd, ook lokaal in Amsterdam. De maaltijden die aan het einde van de dag over zijn, worden niet weggegooid maar opgehaald door een extern bedrijf. Nick Peperkamp: ‘Voor een speciale prijs kunnen mensen bij hen ‘surprise baskets’ kopen en zo ook na sluitingstijd van ons eten genieten.’

Vegan en glutenvrij restaurant in Amsterdam
*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons