Vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Heijn

Beleaf it yourself, proeven is geloven! Vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Heijn

Nieuw, ontdek de vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Heijn en Beleaf it self nadat je het geproefd hebt! Het smaakt net zo romig als yoghurt maar het is gemaakt van amandelen.

Vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Heijn

Ben je gek op romige yoghurt maar wil je vegan gaan eten? Wil je eens iets anders eten dan zuivel en meer richting een  plantaardige lifestyle gaan leven of ben je al vegan en wil je weten welke vegan yoghurts er allemaal zijn? Beleaf it or not, maar de Vegan yoghurt van Beleaf staat nu in de schappen bij Albert Heijn.

Het was even zoeken voor ons want de vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Hijen staat niet bij de andere yoghurts maar bij de melkproducten. Ren dus snel naar het goeie schap in de supermarkt en ontdek alle drie de smaken van dit vegan yoghurt merk. Eerlijk is eerlijk, wij hebben geen vegans op de redactie werken maar wij proberen wel allemaal graag nieuwe dingen uit. En wij zijn echt verrast door de volle romige smaak van deze yoghurt en best een beetje verbaasd dat er dus helemaal geen zuivel in zit.

*Ook leuk om te lezen, een mooie huid van binnenuit met deze recepten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Beleaf it yourself, proeven is geloven!

Start je dag met vegan yoghurt van Beleaf als energie ontbijt. Of neem een lekkere bak yoghurt juist na het sporten of voor de lekkere trek als je die afternoon-dip voelt opkomen. In principe heb je alleen een lepel nodig voor deze romige vegan yoghurt van Beleaf maar je kan er natuurlijk ook nog je eigen draai aangeven en er ontbijtgranen en/of extra fruit aan toevoegen.

  1. Beleaf wordt gemaakt van amandelen
  2. Is duurzaam, er komt geen extra water voor irrigatie aan te pas.
  3. De producten zijn vrij van lactose, gluten en soja en de verpakking is 100% recyclebaar.
  4. Er zit vers fruit in zoals bosvruchten, mango’s en/of passievruchten
    *Het fruit wordt geplukt zodra het in topconditie is, zodra het lang genoeg heeft gerijpt is het van nature lekker zoet.
Romige vegan yoghurt van Beleaf bij Albert Heijn
*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons