Spa & Sauna

Veilig naar de sauna met deze maatregelen!

9 augustus 2023
Vakantiehuis met sauna

Niets fijner dan ontspannen in een wellnessresort als de dagen korter en kouder worden. Ga veilig naar de sauna met deze tips en ontspan ondanks de tijdelijke aanpassingen.

 

Veilig naar de sauna!

 

Het is een rare tijd waarin wij leven en hoewel er een heleboel beperkingen zijn, zijn er gelukkig ook nog genoeg mogelijkheden om verantwoord te genieten van een dagje ontspanning. Met een aantal aanpassingen en het aanpassen van je eigen gedrag kan je nog steeds genieten en veilig naar de sauna.

 

  1. Houdt 1,5 afstand;
  2. Blijf thuis bij klachten;
  3. Was regelmatig je handen;
  4. Betaal contactloos of met de pin.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

 

Reserveer je bezoek

 

Wil jij een dagje genieten in een sauna en daar ook lekker lunchen of dineren? Het kan allemaal maar je moet wel een reservering maken. Op dit moment zijn de restaurants in de wellnessresorts toegankelijk voor maximaal 30 personen. Daarom is het verstandig om na je aankomst direct een reservering te maken voor een tijdslot zodat je ongestoord kan genieten van een lekkere maaltijd.

 

Zo ziet een dagje sauna bij Thermen Bussloo er nu uit

 

Heb jij plannen om naar Thermen Bussloo te gaan of naar een van de andere wellnessresorts van Quality Wellnessresorts, zoals Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck of Thermen Bad Nieuweschans?

 

*Hier kan je meer lezen over Thermen Bussloo.

 

 

 

Wat zijn jouw ervaringen op dit moment met een sauna bezoek?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots