Overnachten

Hotel tip in Thailand > Veranda Resort & Spa in Hua Hin – Cha Am

28 oktober 2023
Veranda Resort & Spa in Hua Hin – Cha Am

Op ongeveer 2,5 uur rijden, op 200 kilometer, van Bangkok ligt een tropisch strandparadijs. Veel vakantiegangers weten de resorts in de Thaise badplaatsen Hua Hin en Cha Am te vinden. Wij verbleven in het Veranda Resort & Spa in Hua Hin – Cha Am en genoten van de prachtige omgeving waarin het is gelegen.

 

Veranda Resort & Spa in Hua Hin – Cha Am

 

In de jaren ’20 waren de Thaise badplaatsen Hua Hin en Cha Am een favoriete bestemming van de koning en zijn familie. Koning Rama VII heeft zelfs een paleis aan het strand gebouwd genaamd, “Klai Kangwan”, wat ver weg van problemen betekent.

 

De beide badplaatsen liggen ongeveer 25 kilometer van elkaar vandaan aan de westkust van de Golf van Thailand. De meeste reizigers komen hier voor hun rust en voor de hogere klasse uit Bangkok is het een favoriete weekendbestemming.

Wij zijn al op vele mooie bestemmingen geweest maar toen wij door de lobby liep van het Veranda Resort & Spa waren wij compleet verrast. Dit Aziatische boutique hotel overtrof mijn verwachtingen. Aan het einde van de lobby ligt een rechte waterbaan naar buiten die voert naar het grote zwembad dat is omgegeven door palmbomen.

 

♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Veranda Resort & Villas Hua Hin Cha Am.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Wellness Hotel Hua Hin Thailand

 

Kleinschalig wellness hotel aan het strand in Hua Hin

 

Wij houden niet van grote resorts en dit kleinschalige hotel zou een accommodatie zijn waar wij zeker voor zou kiezen. Er is geen lift, alles is laagbouw. De 118 kamers, variërend van normaal tot super de luxe, zijn allemaal rond het zwembad en de groene Feng Shui tuinen gelegen. Groot voordeel vinden wij dat alle kamers een eigen balkon hebben. Het restaurant bij het zwembad biedt uitzicht op het witte zandstrand en de zee.

 

Terwijl wij genieten van een lokale Thaise vis lunch zien wij in de verte Thaise cowboys over het strand paardrijden. Helaas hebben wij geen tijd om een paard te huren en door het water te rijden maar ik zou het zeker gedaan hebben. Als je hier langer verblijft heb je ook alle tijd om diverse watersporten te ondernemen zoals surfen, peddelen en/of een tocht met een jetski.

 

Mocht je er puf voor hebben op vakantie dan kan je je ook helemaal uitleven in de fitnessruimte die is gevuld met moderne apparaten en als je van golfen houdt dan zijn er in de directe nabijheid van het hotel diverse golfbanen. Voor totale ontspanning mag je een bezoek aan de Veranda Spa niet missen. Wij werden al helemaal zen van het zien van de ruimtes, echt zo mooi!

 

Luxe hotel Hua Hin

 

Heb jij al zin in een vakantie in het Veranda Resort & Villas Hua Hin Cha Am?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots