Verrassingsreis met thema Wellness en Romantisch!

Luxe verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch!

Samen verrast worden? Kies voor een luxe verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch in Nederland of in Europa en trek er met je eigen auto op uit naar je vakantie met onbekende bestemming.

Op vakantie maar niet weten waarheen

Op vakantie maar niet weten waarheen, dat leek ons wel wat! Geen uren samen over het internet struinen waar je deze keer op vakantie wilt gaan, geen zorgen aan je kop van het alsmaar door zoeken naar een (nóg) leukere bestemming, geen beschikbaarheid checken en geen plannen maken wat je allemaal wil zien en doen in de omgeving. Het leek ons heerlijk als eens alles, maar dan ook echt alles voor je geregeld wordt.

Uiteraard hadden wij wel een paar vakantiewensen. Belangrijk voor ons was enerzijds dat je ergens met de auto naar toe kon reizen en dat wij wel zeker zouden weten dat het een wellness weekend weg zou zijn. Wij zochten naar de mogelijkheden voor een verrassingsreis met thema wellness en romantisch en kwamen uit bij Vakantieadres Onbekend. Zij delen onder andere op social media de mooiste foto’s van fijne vakantiehuisjes met wellness faciliteiten en elke keer vroegen wij ons af waar zou dit heerlijke plekje zijn? Hoe gaaf zou het zijn als je daar zou belanden of misschien wel op een nog mooier plekje zou arriveren waar je zelf nooit aan had gedacht of misschien niet eens had gevonden.

Een avontuur naar een onbekend vakantieadres begint direct op het moment dat je ‘JA’ zegt tegen Marjon van Vakantieadres Onbekend. De voorpret van een vakantie is sowieso leuk maar wordt extra leuk en spannend als je niet weet waar je naar toe gaat. Het begint bij het kiezen van een thema. Wil je iets meer zekerheid of een beetje richting geven aan je reis dan kan je tijdens je reservering van alles aangeven qua voorkeuren, zoals:

 • Voorkeur doorgeven voor een bepaalde omgeving
 • Ligging op een park/camping, B&B of privé terrein
 • Maximale rijafstand naar je bestemming (maximaal 2000 kilometer)

*Bekijk hier het Wellness & Romantisch thema dat wij kozen.
**Ontdek hier alle verrassings thema’s waar je uit kan kiezen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Op vakantie maar niet weten waarheen

Verrassingsreis boeken

In aanloop naar je verrassingsreis met bestemming onbekend merkten wij vooral dat je met elkaar gaat praten over het idee waar je naar toe zou kunnen gaan. Drenthe of Limburg kwam vaak ter sprake want ja, we hadden toch 250 kilometer ingevuld als maximale rijafstand. Vrienden wisten dat wij een romantisch weekend weg gingen in eigen land en vroegen direct al; ‘waar ga je heen‘? Naarmate de tijd verstreek vroegen ze nog maar eens; ‘weet je al waar je heen gaat?‘. Dat vonden wij dus echt super leuk om er steeds zo mee bezig te zijn!

Hoe gaat het met de spanning en voorpret? Nog eventjes en jullie avontuur staat voor de deur! Ik heb inmiddels een heerlijk Wellness verblijf voor jullie geregeld op een te gekke “onbekende bestemming”, waar jullie absoluut een paar dagen volop zullen genieten samen! De persoonlijke e-mails die je ontvangt in aanloop naar je vertrekdatum dragen bij aan de beleving van het onbekende avontuur dat je te wachten staat.

Naast de voorpret is het onderdeel spanning die een verrassingsreis met thema met zich meebrengt voor ons een extra leuk gevoel. Wij houden allebei van bijzondere dingen en als je altijd zelf al je reizen uitzoekt is het extra leuk om je eens te laten verrassen.

Een paar dagen voor vertrek viel de mooie envelop op de deurmat. ‘This is your start to your trip of magic‘. ‘Happy Roadtrip Adventure en Let the adventure begin‘.  Zou jij gelijk de locatie onthullen? Wij kozen ervoor om het niet te doen en besloten om 09.00 uur met onze weekendtas naar de auto te lopen en dan gewoon de GPS coördinaten in te voeren en het dan te zien. Tenslotte is er waar je ook naar toe gaat altijd van alles te beleven en op die manier hadden wij alle tijd om de omgeving te ontdekken tot de inchecktijd. Je geniet op deze manier zeker extra van de kleine dingen want alles wat je ziet is een verrassing omdat je niet wist dat je het zou gaan zien.

Een leuke anekdote is wel dat er op de kaart die je thuis ontvangt staat vermeld dat er hints staan op de achterkant om de code te kraken naar je verrassingsreis met bestemming onbekend. Omdat wij dus absoluut niet wilde weten waar wij naar toe zouden reizen pakten wij een papier en lazen we regel voor regel. Pff gelukkig er staan geen echte hints, er staat echt alleen een GPS code! Alhoewel, leuke hints waren misschien leuk geweest voor de laatste dagen vakantie voorpret. Zouden wij het Vakantieadres Onbekend al kunnen raden aan de hand van hints?!

Vakantiehuisje Friesland met Jacuzzi buiten

Verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch

Je had uiteraard niet anders kunnen verwachten van ons dat wij kozen voor een verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch. Dit vakantiethema past helemaal binnen onze Wellness Lifestyle en wij keken er dan ook erg naar uit om te ontdekken welke Wellness Spots voor ons geselecteerd was.

Door alle perikelen kozen wij voor een verrassingsreis met de auto in Nederland maar je kan kiezen voor bestemmingen in Europa tot 2000 kilometer. Als je kiest voor een verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch dan weet je in elk geval dat je dit kan verwachten:

 • Romantische weekend weg met eigen wellness faciliteit(en)
 • Een wellness verblijf op een park, resort, B&B of privé terrein
 • Reizen met je eigen auto naar je bijzondere slaapplek voor alle vrijheid ter plaatse
 • Minimum verblijf is 2 nachten, perfect voor een lang weekend weg
 • Je wordt verrast met een bijzonder vakantiehuisje met wellness of hotel met wellness faciliteiten op de kamer, het kan zijn dat er meerdere of een van de wellness faciliteiten aanwezig is zoals: een sauna, bubbelbad (buiten), hottub en/of zwembad.

Een verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch is mogelijk vanaf €390,- per 2 nachten. Een verrassingsreis met een ander thema is mogelijk vanaf €124,- per nacht. Als je kiest voor een reis met Vakantieadres Onbekend is het automatisch een duurzame reis, want voor elke geboekte verrassingsreis wordt er één boom geplant door Trees for All in Costa Rica.

Bekijk de verrassingsreizen met wellness thema!

Verrassingsreis met thema Wellness

Wat kan je verwachten van de wellness locaties?

Zijn jullie nieuwsgierig waar wij mochten verblijven? Ohhh wij zouden het zo graag willen vertellen want het was zo’n te gekke plek! Wij reden naar een ‘vakantiehuisje in the middle of nowhere‘ zoals wij dat noemen. Oftewel wij stuurde onze auto over landweggetjes gelegen tussen de groene weilanden, de omgeving was vlak en het duurder soms minuten voordat wij weer bebouwing zagen. Onze navigatie gaf nog maar vier kilometer aan en je vraagt je af waar het zal zijn.

Een ding was zeker, het zou bij een boerderij zijn dachten wij, de omgeving was tenslotte landelijk en wij zagen ook alleen maar boerderijen. Nog 1 minuut, we minderden vaart en zagen een groot wit hek met daarachter een oprijlaan. Is het een kasteel, is het een toegangspoort? Kijk nou, het is een landgoed!

Welkom Henriëtte & Michiel stond er op het klapperende metalen bordje, wij openden het mooie hek en stonden middenin de weilanden op een prachtige locatie die wij hier beiden echt niet hadden verwacht. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren die ons naar een houten chalet op het landgoed begeleide. Dit is jullie huisje voor de komende twee nachten en geniet van het bubbelen tussen de weilanden!

Met de foto’s hopen wij jullie te laten wegdromen naar dit Vakantieadres Onbekend, wie weet geniet jij hier wel van als je kiest voor een relaxte verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch. Nog een leuke tip, wij zoeken zelf natuurlijk ook altijd naar de mooiste Wellness Spots in het binnen- en buitenland om jullie te inspireren. Een van de locaties die wij al eens bezochten kan ook zomaar jouw bestemming zijn tijdens een vakantie bestemming onbekend reis. Wat dacht je van dit natuurhuisje met wellness? Ook deze locatie zit in het aanbod van de Vakantieadres Onbekend reizen met thema wellness.

Voordelen van verrassingsreis met de auto

Een verrassingsreis met de auto beleven heeft vele voordelen en als je kiest voor een luxe verrassingsreis met thema Wellness & Romantisch dan weet je zeker dat je volop zult genieten op je vakantieadres.

 1. Je bent flexibel en kan je eigen tijd indelen
 2. Een reis naar aan afgelegen wellness locatie is mogelijk
 3. Jullie worden compleet verrast qua locatie en qua bestemming
 4. Op de dag van aankomst ontvang je na de inchecktijd ook nog een mail met ‘Insider tips’ om je te inspireren met leuke tips voor de omgeving.

Zou jij ook wel eens een relaxte verrassingsreis met thema
Wellness & Romantisch willen beleven?

Vakantieadres Onbekend

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons