Beauty, Lifestyle

Heerlijk! Even een verwenmomentje voor jezelf inplannen, onze tips in Nederland

29 september 2023
Verwenmomentje voor jezelf inplannen

Maak tijd vrij voor jezelf om te ontspannen! Wij hebben weer een paar van onze favoriete Wellness Spots op een rij gezet waar jij kan een verwenmomentje voor jezelf kan gaan inplannen.

 

Verwenmomentje voor jezelf inplannen, tips in Nederland

 

Op Wellness Spots vind je meer dan 1000 inspirerende artikelen over alles dat met wellness en well-being te maken heeft. Wij halen onze inspiratie overal vandaan. in dit artikel vind je een paar van onze favoriete Wellness Spots in Nederland waar jij een heerlijk verwenmomentje voor jezelf kan inplannen.

 

♥ Bekijk ook al deze geurkaarsen voor ontspanning;
♥ Ook fijn, een verwenmoment met de Dille & Kamille badlijn thuis

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

Verwenmomentje voor jezelf inplannen

 

Verwen jezelf bij een van deze sauna’s in Amsterdam of ga beauty shoppen in Amsterdam

 

Ontspannen in de hoofdstad! Eerst even beauty shoppen bij de mooiste beauty winkels in de hoofdstad en daarna ontspannen in een van de Amsterdamse spa’s of sauna’s in Amsterdam. Ontdek het allemaal!

 

♥ Tips voor mooiste beauty winkels in Amsterdam;
♥ Tips voor Amsterdamse spa’s of sauna’s in Amsterdam.

 

Sauna Amsterdam tips

 

Verwen jezelf met een bezoek aan de Tanoshi Hairspa in Rotterdam

 

Ohlala, onlangs hebben wij via TikTok de Tanoshi Hair Spa in Rotterdam ontdekt. Wij zijn er nog niet geweest maar gaan er wel binnenkort naar toe. In deze Rotterdamse haarspa worden traditionele Japanse schoonheidsrituelen met moderne technieken gecombineerd.

 

♥ Ontdek hier alles over onze ervaringen bij de Tanoshi Hairspa in Rotterdam;
♥ Ga naar de Tanoshi Hairspa in Rotterdam voor de onderstaande behandeling.

 

Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen

 

Me Time Moment thuis inplannen

 

Geniet deze winter van een Me-time moment met thee en luxe geurkaarsen. Lekker thuis ontspannen met een goed boek onder een kleedje op de bank of lekker warm in bad.

 

De donkere dagen zijn er weer en veel mensen vinden dat maar niets. Breng zelf sfeer in huis met een warm dekentje, een lekkere kop thee en een geurkaars en geniet van een me-time moment. Ook al denk je dat je weinig tijd hebt, het is belangrijk dat je af en toe even aan jezelf denkt en tijd maakt.

 

Ik pak regelmatig een me-time moment voor mezelf door even een magazine door te bladeren, een boek te lezen, een gezichtsmasker te nemen en een warme kop thee te zetten. Heb je meer tijd en een bas thuis? Wij vinden het een heerlijk vooruitzicht om theewater te koken en het bad te laten vollopen. In de tussentijd decoreer ik de badkamer voor een me-time moment. Op dit moment staat er een mooie geurkaars van Wijck in de badkamer. De geur van cederhout en vanille en zomenteen een ‘Winter Wonderland’ thee erbij, heerlijk! Even ontspannen in de warmte van het bad en opladen.

 

Meer wellness at home tips

 

Heb jij al zin om tijd vrij te maken voor een verwenmomentje voor jezelf?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots