Wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol

Wijn & Wellness in de VineaSpa (wijnspa) in Schenna (Zuid-Tirol)

Der Weinmesser is een hotel waar wijn en wellness liefhebbers volop kunnen genieten! Wil je alles ontdekken over vinotherapie? Dan zit je goed in de Vinea Spa in Schenna in Zuid-Tirol, de wellness oase van dit eerste wijnhotel in Zuid-Tirol.

Ontdek vinotherapie in Vinea Spa in Schenna Zuid-Tirol

De prachtige Vinea Spa van hotel Der Weinmesser is de ideale plek om jezelf op te laden in de lente. Dit Wijn & Wellness hotel ligt op een zonneplateau boven Meran, waar je al vroeg in de lente van de eerste zonnestralen kan genieten. De regio kent maar liefst 300 dagen zon per jaar!

De bijzonder spa highlight bij Der Weinmesser is het aanbod van vinotherapie wellness behandelingen. In de jaren ’90 ontdekte de gezondheids- en schoonheidssector de kracht van druiven. Er volgde wetenschappelijk onderzoek waaruit bleek dat druivenpitten stoffen bevatten die de gezondheid bevorderen en cellulaire schade tegengaan. Druiven zijn dus echte anti-aging lievelingen!

De actieve bestanddelen in de pitten, schillen, het sap en de pulp van druiven worden gebruikt om schoonheid, gezondheid en welzijn te bevorderen met baden, exfoliatiebehandelingen, peelings, pakkingen en massages. Naast de wellness behandelingen kunnen druivenpitolie en druivenpitmeel ook worden gebruikt voor de bereiding van gerechten.

In de Vinea Spa in Schenna in Zuid-Tirol wordt onder andere gewerkt met producten van Vinoble. Dit merk kenmerkt zich als een combinatie van wijn en zorg. Een van de ingrediënten is een speciaal extract, dat in tegenstelling tot standaard druivenpitextracten tot 95% OPC bevat, oftewel de meest gewilde antioxidant uit druiven. Daarnaast wordt er in de spa gewerkt met een aantal producten uit de lijn van Team Dr Joseph.

Fijn detail voor wijnliefhebbers! Kies je ervoor om vinotherapie te ontdekken tijdens je vakantie bij Der Weinmesser in Scena/Schenna dan kan je er alvast naar uit kijken dat je een heerlijk glas wijn krijgt tijdens je wellness behandeling.

♥ Bekijk hier alle wellness behandelingen;
♥ Leuk! Lees ook dit artikel over Wijn & Wellness reizen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness wijn hotel in Scena Zuid-Tirol

Tip! Reserveer de ‘Private Wine Sauna Night’ bij Der Weinmesser

Ben je van plan om met je partner naar dit wijnhotel in Zuid-Tirol af te reizen? Maak dan alvast een reservering voor een ontspannen romantische avond tijdens een ‘Private Wine Sauna Night’. Met de foto hieronder kan je alvast wegdromen naar deze relax avond waarbij het volgende is inbegrepen:

  1. In de avond wordt speciaal voor jullie de buitensauna in de tuin opgewarmd;
  2. Een ongestoorde saunabeleving met een fles Zuid-Tiroolse schuimwijn, fruit en chocolaatjes.
Wijn & Wellness Hotel Der Weinmesser

Heb jij al zin om jezelf te verwennen in de Vinea Spa in Schenna in Zuid-Tirol?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons