Lifestyle

Lekker bewegen voor levensgenieters, VitaalPlus speciaal voor 50-plussers!

27 november 2022
VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

Lekker bewegen is goed voor je gezondheid! VitaalPlus is een online vitaliteitsplatform speciaal voor 50-plussers en de seniore levensgenieter.

 

VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

 

Regelmatig bewegen in goed voor je! En dan maakt het niet uit wat je leeftijd is! Het enige is dat afhankelijk van je leeftijd de bewegingsoefeningen afgestemd moeten worden op wat jij lichamelijk aan kan. Veel senioren vinden het fijn om een zeker ritme te hebben, een routine die goed past bij hun leven. En een stok achter de deur om het makkelijk vol te houden.

 

VitaalPlus is een online vitaliteitsplatform speciaal voor 50-plussers met tips om lekker te bewegen voor mensen die van het leven houden. Bij VitaalPlus kan je een bewegingsprogramma volgen dat is afgestemd op 50 plussers. Drie keer in de week kan je het VitaalPlus bewegingsprogramma van 30 minuten volgen met als doel je gezonder, meer ontspannen en gelukkiger te voelen door in beweging te komen. Want zit je goed in je vel, dan geniet je meer van het leven.

 

Wil jij als actieve senior wat meer bewegen? Met het VitaalPlus bewegingsprogramma voor 50 plussers kan je vanuit huis of binnen je eigen omgeving de oefeningen doen wanneer het jou uitkomt.  Je bekijkt het VitaalPlus bewegingsprogramma’s op je smartphone, tablet, TV of laptop. Met het meedoen aan het programma voldoe je automatisch aan de beweegnorm van de Gezondheidsraad.

 

Lekker bewegen in je eigen tempo

 

Naarmate we ouder worden, lopen we tegen de nodige beperkingen aan. Dus moeten goed voor onszelf zorgen. Bewegen hoort daar onlosmakelijk bij. Liefst op een leuke manier die past bij je leeftijd. Uit onderzoek blijkt dat een grote groep 50-plussers best meer wil bewegen, maar liever niet in een sportschool. Joggen op een loopband of trainen met gewichten zijn minder favoriet. Driemaal per week lekker bewegen op je eigen tempo, niet te moeilijk of te zwaar, dat is wat ze willen.

 

Wil jij het VitaalPlus bewegingsprogramma voor 50 plussers eens proberen? Je kan het 7 dagen gratis testen en per maand kost een abonnement €14.95.

 

Winactie VitaalPlus bewegingsprogramma voor 50 plussers

 

In samenwerking met VitaalPlus organiseren wij nu een winactie waarbij jij kans maakt op een jaar lang ‘lekker bewegen’ met een jaarabonnement VitaalPlus ter waarde van: €179,40. Dit kan je verwachten:

 

  • Iedere week drie nieuwe video’s van 30 minuten;
    *Je gebruikt iedere spiergroep. Je start met een warming up, daarna volgen drie rondes met gerichte oefeningen en je sluit af met een cooling down. Alle oefeningen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat je ze eenvoudig kunt nadoen. Zo werk je aan je gezondheid op je eigen tempo, met ervaren en deskundige beweegexperts.

 

MAIL NAAR REDACTIE@WELLNESSSPOTS.COM MET ALS ONDERWERP: VITAALPLUS WINACTIE EN VERTEL WAAROM JIJ HET VITAALPLUS BEWEGINGSPROGRAMMA WILT VOLGEN. WIJ MAKEN ÉÉN WINNAAR BEKEND OP VRIJDAG 30 DECEMBER ZODAT JIJ GOED HET NIEUWE JAAR KAN STARTEN!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

 

Is VitaalPlus iets voor jou?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots