Lifestyle

Lekker bewegen voor levensgenieters, VitaalPlus speciaal voor 50-plussers!

27 september 2023
VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

Lekker bewegen is goed voor je gezondheid! VitaalPlus is een online vitaliteitsplatform speciaal voor 50-plussers en de seniore levensgenieter.

 

VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

 

Regelmatig bewegen in goed voor je! En dan maakt het niet uit wat je leeftijd is! Het enige is dat afhankelijk van je leeftijd de bewegingsoefeningen afgestemd moeten worden op wat jij lichamelijk aan kan. Veel senioren vinden het fijn om een zeker ritme te hebben, een routine die goed past bij hun leven. En een stok achter de deur om het makkelijk vol te houden.

 

VitaalPlus is een online vitaliteitsplatform speciaal voor 50-plussers met tips om lekker te bewegen voor mensen die van het leven houden. Bij VitaalPlus kan je een bewegingsprogramma volgen dat is afgestemd op 50 plussers. Drie keer in de week kan je het VitaalPlus bewegingsprogramma van 30 minuten volgen met als doel je gezonder, meer ontspannen en gelukkiger te voelen door in beweging te komen. Want zit je goed in je vel, dan geniet je meer van het leven.

 

Wil jij als actieve senior wat meer bewegen? Met het VitaalPlus bewegingsprogramma voor 50 plussers kan je vanuit huis of binnen je eigen omgeving de oefeningen doen wanneer het jou uitkomt.  Je bekijkt het VitaalPlus bewegingsprogramma’s op je smartphone, tablet, TV of laptop. Met het meedoen aan het programma voldoe je automatisch aan de beweegnorm van de Gezondheidsraad.

 

♥ Bekijk ook dit artikel over gezond oud worden voor 60 plussers.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

 

Lekker bewegen in je eigen tempo

 

Naarmate we ouder worden, lopen we tegen de nodige beperkingen aan. Dus moeten goed voor onszelf zorgen. Bewegen hoort daar onlosmakelijk bij. Liefst op een leuke manier die past bij je leeftijd.

 

Uit onderzoek blijkt dat een grote groep 50-plussers best meer wil bewegen, maar liever niet in een sportschool. Joggen op een loopband of trainen met gewichten zijn minder favoriet. Driemaal per week lekker bewegen op je eigen tempo, niet te moeilijk of te zwaar, dat is wat ze willen.

 

VitaalPlus, bewegingsprogramma voor 50 plussers

 

Is VitaalPlus iets voor jou?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots