Lifestyle

Your wellness, our priority! Vliegen met Etihad ervaringen, geniet van de service!

13 juni 2020
Wellness Ambassadors van Etihad

Your wellness, our priority! Vliegen met Etihad ervaringen betekent wat mij betreft genieten van een uitstekende service! Ik mocht het al eens ervaren en ook in deze rare tijden wil Etihad er alles aan doen zodat jij zo fijn en veilig mogelijk de wereld over kan vliegen.

Vliegen met Etihad ervaringen

 

Een paar jaar geleden mocht ik voor het eerst aan boord stappen en vliegen met Etihad Airways. Inmiddels heb ik al twee keer mogen vliegen met Etihad Airways en deel ik graag mijn ervaringen. Mijn uitgebreide review over Etihad Airways vliegen naar Abu Dhabi kan je in mijn persoonlijke reismagazine lezen.

 

Op Wellness Spots staat altijd de Wellness Lifestyle als hoofdonderwerp centraal en dat komt nu helemaal van pas want als je nu kiest voor vliegen met Etihad Airways dan probeert het team van Etihad je zo fijn en veilig mogelijk te laten reizen in de huidige omstandigheden met de inzet van de Etihad Wellness Ambassadeurs. Ervaar de uitstekende service in de lucht aan boord en bij aankomst op de Etihad hub in Abu Dhabi je kiest voor vliegen met Etihad naar een van de wereldwijde bestemmingen.

 

Etihad Wellness is de nieuwste service die Etihad introduceert. Een belofte om ervoor te zorgen dat jij tijdens je reis beschermd blijft, met meer flexibiliteit reist en meer gemoedsrust kan ervaren. Om alles zo goed mogelijk te begeleiden aangaande alle nieuwe maatregelen met betrekking tot reizen heeft Etihad Airlines een team van Wellness Ambassadors in het leven geroepen. De Etihad medewerkers staan online, op de luchthaven van vertrek en van aankomst en uiteraard aan boord van een Etihad vlucht klaar voor de reiziger zodat jij je zo veilig mogelijk voelt op elke stap van je reis.

 

Wellness Ambassadors van Etihad 24/7 Beschikbaar

De Wellness Ambassadors van Etihad zijn 24/7 beschikbaar om meer informatie te geven over de laatste internationale richtlijnen en ontwikkelingen. Daarnaast geven zij tips hoe je zo veilig mogelijk kunt blijven tijdens je reis. Wil je meer hierover weten neem dan contact op met wellness@etihad.ae en stel al je vragen aan de Etihad Wellness Ambassadors.

 

*Lees hier meer over gezondheid en wellness bij Etihad Aiways.

 

Vliegen met Etihad Airways ervaringen

Luchthaven Abu Dhabi

 

De hub van Etihad Airlines is Abu Dhabi, niet zo gek ook want het is de geboortegrond van de airline. In samenwerking met Abu Dhabi International Airport zijn Wellness Ambassadors beschikbaar bij het inchecken, screenen en instappen wanneer je vliegt vanuit Abu Dhabi naar een van de andere bestemmingen die Ethihad aanvliegt.

 

 

Ben je gek op vliegtuigen en alles wat er mee te maken heeft? Dan kan ik je zeker aanraden om een bezoek te brengen aan Etihad Innovation center in Abu Dhabi. Etihad Airways heeft hier een enorm groot innovation center ontwikkeld waar je het DNA van Etihad Airways kan ontdekken. In het innovate centrum worden alle faciliteiten van Etihad Airways aan boord getest en ontwikkeld, de crew leden krijgen hier trainingen “aan boord” en zijn er zelfs make-up lessen voor de stewardessen. Grote kans dat de Wellness ambassadeurs van de luchtvaartmaatschappij hier ook zijn getraind.

 

 

Aan boord van Etihad Airways ervaringen

 

De Etihad Wellness Ambassadors zorgen ervoor dat u zich veilig en comfortabel voelt aan boord – zij zijn uw eerste aanspreekpunt als u advies nodig heeft. Ze zorgen ervoor dat onze verhoogde hygiënemaatregelen worden gevolgd en dat u alle informatie heeft die u nodig heeft tijdens uw reis met ons.

 

Vliegen met Etihad ervaringen

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots