Voordelen satijnen kussenslopen.

Goed voor je haar en huid, de voordelen van satijnen kussenslopen!

Een groot deel van je leven breng je slapend door, dan kan je daar ook maar beter het beste van maken. Ontdek de voordelen van 100% zijde satijnen kussenslopen en geef je haar en huid een goede nachtrust!

Voordelen van satijnen kussenslopen

Dé Wellness Lifestyle gaat veel verder dan je denkt. Natuurlijk gebruik je fijne beautyproducten, geniet je van ontspanning, eet je gezond en vertroetel je jezelf zo nu en dan in een wellnessresort. Maar ook alle uren die je in de slaapkamer doorbrengt dragen bij aan een goede verzorging van jezelf. Een goede nachtrust is van groot belang. Tijdens de nacht geef je je lichaam rust en laad het op om de volgende dag weer fris van start te gaan. Heb je onze tips voor beter slapen al eens gelezen?

Producten van satijn stralen niet alleen een luxe gevoel uit, er zijn ook nog eens voordelen aan het gebruik van satijnen kussenslopen. Bedenk eens goed hoeveel uur je gezicht contact maakt met een kussensloop? Er is geen andere stof te bedenken die zo vaak tegen je gezicht aan zit. Zo kan het gebruik van een 100% zijde satijnen kussensloop een bijdrage leveren aan alle onderstaande punten. Dat is niet alleen fijn voor je haar en je huid maar ook fijn voor jezelf en het scheelt je tijd als je in de ochtend wakker wordt.

  1. Slaapt verkoelend
  2. Het kan je huid kalmeren
  3. Geen of minder pluizig haar en klitten
  4. Het kan bijdragen aan een gladde huid
  5. Minder tot geen gespleten haarpunten en minder vet haar

*Bekijk hier alle zijde satijnen kussenslopenbij Bol.com

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Wat is satijn?

Ga je nu op zoek naar een fijn satijnen kussensloop? Hou er rekening mee dat satijn geen stof op zich is. Een gladde soepele stof ontstaat door de manier van weven. Een satijnen kussensloop zou dus ook van polyester of katoen gemaakt kunnen zijn. Belangrijk is dat je op zoek gaat naar een satijnen kussensloop dat gemaakt is 100% zijde.

Satijnen sloop voor kussen

Kende jij deze voordelen van voordelen van satijnen kussenslopen al?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen