Lifestyle

Goed voor je haar en huid, de voordelen van satijnen kussenslopen!

22 december 2020
Voordelen satijnen kussenslopen.

Een groot deel van je leven breng je slapend door, dan kan je daar ook maar beter het beste van maken. Ontdek de voordelen van 100% zijde satijnen kussenslopen en geef je haar en huid een goede nachtrust!

 

Voordelen van satijnen kussenslopen

 

Dé Wellness Lifestyle gaat veel verder dan je denkt. Natuurlijk gebruik je fijne beautyproducten, geniet je van ontspanning, eet je gezond en vertroetel je jezelf zo nu en dan in een wellnessresort. Maar ook alle uren die je in de slaapkamer doorbrengt dragen bij aan een goede verzorging van jezelf. Een goede nachtrust is van groot belang. Tijdens de nacht geef je je lichaam rust en laad het op om de volgende dag weer fris van start te gaan. Heb je onze tips voor beter slapen al eens gelezen?

 

Producten van satijn stralen niet alleen een luxe gevoel uit, er zijn ook nog eens voordelen aan het gebruik van satijnen kussenslopen. Bedenk eens goed hoeveel uur je gezicht contact maakt met een kussensloop? Er is geen andere stof te bedenken die zo vaak tegen je gezicht aan zit. Zo kan het gebruik van een 100% zijde satijnen kussensloop een bijdrage leveren aan alle onderstaande punten. Dat is niet alleen fijn voor je haar en je huid maar ook fijn voor jezelf en het scheelt je tijd als je in de ochtend wakker wordt.

 

  1. Slaapt verkoelend
  2. Het kan je huid kalmeren
  3. Geen of minder pluizig haar en klitten
  4. Het kan bijdragen aan een gladde huid
  5. Minder tot geen gespleten haarpunten en minder vet haar

 

*Bekijk hier alle zijde satijnen kussenslopenbij Bol.com

 

Wat is satijn?

 

Ga je nu op zoek naar een fijn satijnen kussensloop? Hou er rekening mee dat satijn geen stof op zich is. Een gladde soepele stof ontstaat door de manier van weven. Een satijnen kussensloop zou dus ook van polyester of katoen gemaakt kunnen zijn. Belangrijk is dat je op zoek gaat naar een satijnen kussensloop dat gemaakt is 100% zijde.

 

 

Kende jij deze voordelen van voordelen van satijnen kussenslopen  al?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots