De voordelen van een thuismassage, genieten met massage aan huis

Een massage aan huis, de voordelen van een thuismassage op rij!

Een van dé thuis ontspannen tips van dit moment, een massage aan huis! Wij hebben de voordelen van een thuismassage voor je op een rij gezet zodat jij weet waarom een massage thuis zo fijn kan zijn.

De voordelen van een thuismassage, genieten met massage aan huis

Het is natuurlijk fijn om naar een mooie beauty salon te gaan en je daar in een complete zen inrichting met heerlijke geuren te laten masseren. Maar zeg nou zelf, zodra je op die massage tafel ligt doe je je ogen dicht en zie je niks van die mooie beauty salon.

En die heerlijke wellness geur, die kan je ook thuis creëren met bijvoorbeeld een aroma diffuser. Wij hebben deze twee aroma diffusers getest, in de wolken met Geurwolkje of aromatherapie voor thuis met Pure by me. Ben jij benieuwd wat aromatherapie en essentiële olie precies is, dat lees je hier.

Kies jij voor een massage aan huis dan is de kans groot dat de masseur een lekkere geur meeneemt voor de massage uiteraard en wellicht ook een muziekboxje met ontspannende muziek, afhankelijk van welke thuis masseur je kiest voor je massage thuis.

Kies jij voor een massage aan huis dan zal je merken dat er veel voordelen zijn van een thuismassage. Je kan lekker thuis ontspannen en je hoeft je huis niet uit maar wacht gewoon tot de masseur naar je toe komt. Na je massage kan je met een lekker kopje wellness thee thuis nagenieten op de bank en van een ontspannen avond genieten.

  1. Geen reistijd;
  2. Geen haast want jij hoeft nergens naar toe;
  3. Lekker thuis ontspannen in je eigen (veilige) omgeving;
  4. Je wacht in badjas en kan daarna lekker op je bank nagenieten;
  5. Geen parkeerplaats zoeken, geen parkeerkosten en geen reiskosten;
  6. Ben jij moeilijk ter been, zit je in een rolstoel en vind je het fijn als er iemand aan huis komt, ben je een huismus of wat voor reden dan ook, een massage aan huis kan de oplossing zijn om thuis te ontspannen.

♥ Bekijk ook al deze thuis ontspannen tips.
♥ Leuke tips, deze aroma diffuser voor thuis van Geurwolkje of deze van Pure by me voor aromatherapie thuis

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

De voordelen van een thuismassage, genieten met massage aan huis

Meer tips voor een thuismassage in Nederland

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een massage aan huis te beleven? Door heel Nederland zijn er masseurs te vinden die massages thuis verzorgen. De redactie van Wellness Spots heeft nú 3 thuismassages getest. Lees hier meer over onze ervaringen met diverse thuismassages:

  1. Fijn, een massage thuis in Rotterdam en omgeving.
  2. Alles over een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving.
  3. Een thuismassage in Amsterdam of een massage in een hotel in Amsterdam.
Massage aan huis Almere en omgeving

Denk jij na het lezen van deze voordelen van een massage aan huis dat wil ik ook?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen