Vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld

De meest vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld

Zoals in elke branche zijn er ook in de wellness branche bijzondere nieuwsberichten! Hier delen wij graag de opvallendste, meest vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld.

Vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld

Het is niet altijd relaxed bij een sauna! Gisteren was het weer raak toen Nu.nl een artikel plaatste met de kop ‘Saunabezoeker bijt agent in been’.

Zoals in elke branche gebeurd er ook wel eens het een en ander in de sauna wereld. Wellicht is het de hitte die mensen opvliegend maakt of het gebrek aan ontspanning dat mensen opgefokt raken.

De opvallendste, meest vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld delen wij hier. Wat dacht je van een vleesmagnaat die vermoord werd met een kruisboog in een sauna, dat een ruzie over hitte in een sauna kan leiden tot een mishandeling en hoe erg is het dat zij stiekem werd gefilmd in een sauna. Ontdek hier de meest spraakmakende nieuwsberichten. Het is allemaal wat!

♥ Meer weten over dit sauna bijt incident? Lees het hier.
Zij werd stiekem gefilmd in een saunamishandeling in sauna na ruzie over hitte, deze man werd vermoord in een sauna door een kruisboog.  

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Vreemde, gekke, rare en hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld

Wat vind jij de meest opvallendste, vreemde, gekke, rare en
hilarische nieuwsberichten uit de saunawereld?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen