Uncategorized

Het beste van twee werelden tijdens een wandel-en wellness vakantie

Wellness en Wandel vakantie

Hou je van wellness en van wandelen? Dan is een combi reis perfect, kies voor een Wellness en Wandel Vakantie en je hebt het beste van twee werelden.

 

Wellness en Wandel vakantie van Puur & Kuur

 

Puur & Kuur is een reisorganisatie die zich compleet richt op wellnessreizen. Omdat er zoveel soorten wellnessreizen zijn is er een selectie gemaakt van maar liefst 69 thema’s waaronder alle wellness reizen zijn te vinden. Een daarvan zijn de Wellness & Wandel vakantie van Puur en Kuur.

 

Iedere locatie is met zorg uitgekozen. De bestemmingen varieren van luxe wellness hotels op tropische eilanden aan het strand, tot het volgen van een retreat in de jungle of in de bergen. Geniet je liever dicht bij huis aan de Zeeuwse kust of gaat je voorkeur uit naar het platteland. Voor welke bestemming je ook kiest, een van de meest aangeboden activiteiten is wandelen. Soms kan je wellness wandelen op eigen gelegenheid, de andere keer is het met een gids of coach, soms volg je een uitgestippelde route en soms leiden je stappen tot een eigen weg.

 

In het wellnessresort komt je lichaam tot rust en tijdens een wandeling in de natuur is het tijd om de geest te ontspannen en het hoofd schoon te maken. Tijdens een wandel en wellness vakantie komt kom je zowel mentaal als fysiek tot rust.

 

Bekijk hier het aanbod aan wandel- en wellness vakanties van Puur en Kuur

 

Het wellnessresort Shanti Som staat ook tussen de aanbevelingen, lees hier het verhaal van Lieke die er een yoga vakantie beleefde.

 

 

Wellness en Wandel vakantie van Puur & Kuur

Wandelvakantie en wellness in Beieren, Duitsland

 

De Duitsers weten wat wellness is, je vind er niet voor niets zoveel kuuroorden. Bij kuuroord Bad Griesbach in Beieren borrelt het heilzame water zo omhoog.  Het AktiVital Hotel heeft zelfs een eigen warmwaterbron 32 °C.

 

Rondom Bad Griesbach is een uitgebreid netwerk aan wandelpaden én nordic-walking routes. Wat ons betreft een goede tip voor een wandel en wellness vakantie in Duitsland. Bekijk hier het programma van de reis.

 

Wellness en wandelreizen via Zuiderhuis

 

Zuiderhuis is een Belgische touroperator die sinds 1996 reizen aanbied. Een van de zes specialisaties is wandelreizen en omdat er vaak in wellness hotels wordt overnacht was de combinatie van wellness en wandelreizen eenvoudig te maken.

 

Bekijk het aanbod aan wellness- en wandelreizen

 

Wellness en wandelreizen via Zuiderhuis

 

Ben jij wel eens gaan wandelen in combinatie met een wellness arrangement? 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!