Lifestyle, Overnachten

Het beste van twee werelden tijdens een wandel- en wellness vakantie

11 november 2022
Wellness en Wandel vakantie

Hou je van wellness en van wandelen? Dan is een combi reis perfect, kies voor een Wellness en Wandel Vakantie en je hebt het beste van twee werelden. Lekker actief de benen strekken en daarna ontspannen en/of misschien wel een goede been en/of voetmassage.

 

Wandel en Wellness Special bij Hof van Salland

 

Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug verkennen, de Lemelerberg of de Achemerberg beklimmen of lekker wandelen door mooie Overijsselse dorpjes, zoals Reeze. Daarna uitgebreide badderen, douchen onder een regendouche met Sunshower en opwarmen in de sauna.

 

Het kan allemaal als je de Wandel & Wellness Special reserveert bij Hof van Salland in Hellendoorn. Wij zijn er geweest en genoten in een luxe vakantiehuis met bubbelbad en sauna binnen.

 

Ontdek wat er allemaal in de Wandel & Wellness Special zit bij Hof van Salland.

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wandel en Wellness Special bij Hof van Salland

Wellness en Wandel vakantie van Puur & Kuur

 

Puur & Kuur is een reisorganisatie die zich compleet richt op wellnessreizen. Omdat er zoveel soorten wellnessreizen zijn is er een selectie gemaakt van maar liefst 69 thema’s waaronder alle wellness reizen zijn te vinden. Een daarvan zijn de Wellness & Wandel vakantie van Puur en Kuur.

 

Iedere locatie is met zorg uitgekozen. De bestemmingen varieren van luxe wellness hotels op tropische eilanden aan het strand, tot het volgen van een retreat in de jungle of in de bergen. Geniet je liever dicht bij huis aan de Zeeuwse kust of gaat je voorkeur uit naar het platteland. Voor welke bestemming je ook kiest, een van de meest aangeboden activiteiten is wandelen. Soms kan je wellness wandelen op eigen gelegenheid, de andere keer is het met een gids of coach, soms volg je een uitgestippelde route en soms leiden je stappen tot een eigen weg.

 

In het wellnessresort komt je lichaam tot rust en tijdens een wandeling in de natuur is het tijd om de geest te ontspannen en het hoofd schoon te maken. Tijdens een wandel en wellness vakantie komt kom je zowel mentaal als fysiek tot rust.

 

Bekijk hier het aanbod aan wandel- en wellness vakanties van Puur en Kuur.
Het wellnessresort Shanti Som staat ook tussen de aanbevelingen, lees hier het verhaal van Lieke die er een yoga vakantie beleefde.

 

 

Wellness en Wandel vakantie van Puur & Kuur

Wellness en wandelreizen via Zuiderhuis

 

Zuiderhuis is een Belgische touroperator die sinds 1996 reizen aanbied. Een van de zes specialisaties is wandelreizen en omdat er vaak in wellness hotels wordt overnacht was de combinatie van wellness en wandelreizen eenvoudig te maken.

 

Bekijk het aanbod aan wellness- en wandelreizen

 

Wellness en wandelreizen via Zuiderhuis

Wandelvakantie en wellness in Beieren, Duitsland

 

De Duitsers weten wat wellness is, je vind er niet voor niets zoveel kuuroorden. Bij kuuroord Bad Griesbach in Beieren borrelt het heilzame water zo omhoog.  Het AktiVital Hotel heeft zelfs een eigen warmwaterbron 32 °C. Rondom Bad Griesbach is een uitgebreid netwerk aan wandelpaden én nordic-walking routes. Wat ons betreft een goede tip voor een wandel en wellness vakantie in Duitsland.

 

Ben jij wel eens gaan wandelen in combinatie met een wellness arrangement? 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots