Privé sauna

Wat doen mensen in een privé sauna? Dat vertellen wij je!

27 oktober 2023
Wat doen mensen in een privé sauna?

“Wat doen mensen in een privé sauna”? Dat vertellen wij je graag want er zijn ook wat ‘misverstanden over’. Alhoewel die misverstanden en aannames natuurlijk waar kunnen zijn, lees je in dit artikel over ons idee van wat mensen in een privé sauna doen.

 

Wat doen mensen in een privé sauna?

 

“Wat doen mensen in een privé sauna”“Haha, ja ik ga ook naar een privésauna hoor”! Het zijn een paar van de reacties die wij wel eens krijgen. Er zijn mensen die een privé sauna associëren met een hotelkamer die je voor een paar uur af huurt. De opmerking van een ‘secret room’, valt ook wel eens. Het mooie is, niemand weet natuurlijk wat er exact in een privésauna gebeurd, want het is privé, alleen de bezoekers zijn er.

 

In principe is een privé sauna een privé spa- en wellness locatie. Een ruimte waar, afhankelijk van de locatie, diverse spa- en wellness faciliteiten te vinden zijn. Van een (Finse) sauna, tot een infraroodsauna, tot een stoomcabine, een hammam, een bubbelbad en soms zelfs een (verwarmd) zwembad. Er zijn zelfs privé sauna’s waar je ook kan overnachten.

 

Je kan de meeste privé sauna’s in Nederland en België vanaf twee uur afhuren. Zoals je al kon zien via de link hierboven kan je ook overnachten in privésauna’s op een aantal geselecteerde locaties. Er zijn zelfs privé sauna’s die je met meerdere personen kan bezoeken en privé sauna’s waar ook kinderen welkom zijn.

 

Wij werken samen met Privesauna.nl, een bedrijf dat het complete aanbod van privésauna’s in Nederland en privésauna’s in België verzameld zodat jij in één oogopslag kan zien welke privésauna’s er allemaal zijn. Van luxe privé sauna’s tot privé sauna’s in de natuur en de beste privé sauna’s per provincie.

 

De meeste mensen gaan naar een privé sauna om een paar uur of langer te ontspannen. Te zweten in een sauna, te stomen in een stoomcabine, ze gaan bubbelen in een bubbelbad, er zijn privé sauna’s met een zwemspa, je kan zwemmen in een privésauna met binnenzwembad of naar een privé sauna met een buitenzwembad.

 

Omdat je ook kan overnachten in een aantal privé sauna’s zullen er vast ook andere dingen gebeuren. Jongeren blijven tenslotte langer thuis wonen en willen ook wel eens wat privacy. Ook cultuurverschillen zorgen voor een toename in het gebruik van privé sauna’s. Ons artikel over privé sauna’s met shisha arrangementen is dan ook niet voor niets populair. Wat er ook in een privésauna gebeurt, de hygiëne is het allerbelangrijkste en dat staat bij alle privésauna’s op de eerste plaats!

 

♥ Dit is een overzicht met de beste privé sauna’s in Nederland:
♥ Hier zie je een overzicht van wat wij de mooiste privé sauna’s in Nederland vinden;
♥ Handig! Wat neem je mee naar een privé sauna? Wij hebben alles op een rij gezet voor je. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Privé sauna's met vakantie thema

 

Is jouw vraag beantwoord over wat mensen in een privé sauna doen of wil je nog meer weten?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots