Spa & Sauna

Wat neem je mee naar een privé sauna? Dit!

25 July, 2019
Wat neem je mee naar een privé sauna
Ga je voor de eerste keer wellness beleven en voor het eerst naar een privé sauna? Wat neem je mee naar een privé sauna? Wij vertellen je graag waar je aan moet denken en welke sauna benodigdheden handig zijn om mee te nemen.

Wat neem je mee naar een privé sauna?

 

Voor iedereen is er een ‘eerste keer’, is jouw interesse voor wellness toegenomen en wil je eindelijk eens jouw eerste keer wellness beleving ervaren? Of ga je voor het eerst naar de sauna of voor het eerst naar een privé sauna? Dan heb je vast een aantal vragen hoe dat in zijn werk gaat en waar je aan moet denken om mee te nemen qua spullen. Staat je vraag hier niet bij? Laat een reactie onder en wij gaan op zoek naar het antwoord voor je.

 

Het grootste verschil tussen een dagje naar de sauna gaan en het bezoek aan een privé sauna is dat je een privé sauna voor jezelf hebt. De meeste mensen kiezen voor een privé sauna omdat ze rust willen en/of omdat ze niet tussen andere sauna gasten willen ontspannen. Wat de reden daarvan is dat maakt niets uit.

 

Qua spullen die je mee neemt naar een privé sauna verschilt dan ook niet veel van spullen die je meeneemt naar een reguliere sauna. In dit artikel kan je alles teruglezen over ‘wat neem je mee naar een sauna‘. Als jij een reservering maakt voor een (luxe) privé sauna raad ik je aan om goed te checken wat inclusief is en wat niet. Soms zitten handdoeken en het gebruik van doucheproducten bij de prijs inbegrepen, in dat geval hoef je dat natuurlijk niet zelf mee te nemen. Ga je naar een privé sauna met overnachting dan moet je natuurlijk ook je slaapspullen en dergelijke meenemen.

 

Persoonlijk vind ik het altijd heel fijn om een badjas te dragen. Meestal zijn badjassen bij de prijs inbegrepen maar je kan natuurlijk ook je eigen fijne badjas meenemen. Er zijn tenslotte zoveel soorten en maten. Een badjas met een korte of een lange mouw, gemaakt van (biologisch of Egyptisch) katoen of zijde. Laat je eens inspireren op badjassengebied door Jas.nl. Als je in de toekomst namelijk ook eens naar een sauna in een wellnessresort gaat kan je besparen als je je eigen badjas meeneemt en er niet een huurt.

 

Check de onderstaande checklist zodat jij klaar bent om je sauna tas in te pakken en te gaan genieten in je privé sauna. Ben je nog op zoek naar leuke privé sauna tips? Lees dan ook deze artikelen:
 1. Alles wat je wilt weten + de regels over Privésauna.nl;
 2. Maximaal genieten, kies voor een privé sauna met overnachting;
 3. Ben je gek op zwembaden? Kies voor een privé sauna met zwembad;
 4. Wil jij naar één van de 10 beste privé sauna’s in Nederland?
 5. Bekijk hier aanbiedingen en kortingen bij privé sauna’s in Nederland;
 6. Lees ook het artikel met de beste privé sauna’s in Brabant.

 

Wat neem je mee naar een privé sauna

Neem dit mee in je sauna tas!

 

Er gaan toch altijd redelijk wat spullen mee in je sauna tas voor een dagje sauna. Wel zo fijn als je sauna tas dan een beetje groot is en waterdicht. Wat vind jij van deze grote sauna tas met rits en vakken die je op de ‘hoofdfoto’ ziet?

 

 1. Een handdoek om je af te drogen en een extra voor je haar en/of voeten;
 2. Een hamamdoek om in de sauna op te zitten;
 3. Badjas en slippers;
 4. Een flesje water die je bij je kan dragen;
 5. Shampoo, conditioner en doucheschuim, meestal is het ook wel ter plaatse;
 6. Bodylotion, gezichtscrème en een haarborstel;
 7. Een boek of een tijdschrift om te lezen in de rustruimte.

 

Wat neem je mee naar een privé sauna
Heb je wat aan deze tips over wat neem je mee naar een privé sauna?
Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots