Lifestyle, Overnachten

WeDubYou goes zen: Yoga Retreat in Ibiza

10 mei 2016
Yoga-Retreat-Ibiza

Kristalhelder water, een afwisselende natuur en een lucht die naast zuurstof ook vrijheid en inspiratie lijkt te bevatten. Het is dan ook niet zo gek dat Ibiza wordt gezien als de beste plaats in Europa om helemaal tot rust te komen met een yoga retreat. Genoeg redenen voor WeDubYou om te gaan samenwerken met YogaFit Ibiza en Lindsay Jay Fitness.

 

WeDubYou goes zen: Yoga Retreat in Ibiza

 

WeDubYou is reizen in een retro-chique Volkswagen busje. Er waren al verschillende packages beschikbaar om je vakantie op Ibiza nog aangenamer te maken, zoals het beach pakket maar nu biedt WeDubYou ook yoga retreat aan. Lindsay Jay en haar team zorgen er zeven dagen lang voor dat je tijdens zonsopkomst en zonsondergang yoga sessies op de mooiste stranden van Ibiza volgt. Aan jou de keus: ga je voor zumba, power yoga, meditatie, body balance, Vinyasa yoga of toch liever yin yoga? Nieuwsgierig, bekijk hieronder de video.

 

 

Yoga je fit met WeDubYou

Tussen de yoga sessies door is er genoeg tijd om met de camper van WeDubYou het eiland te verkennen. Er zijn meer dan zeventig idyllische stranden op Ibiza, met Cala Vadella, Cala comte en Es Cavallet als highlights. Een bezoek aan het mysterieuze rotseiland Es Vedra mag zeker niet ontbreken.

 

The WeDubYou camper 

 

WeDubYou

 

Elke WeDubYou camper is een origineel jaren zeventig volkswagen busje. Van elk van de campers is een uniek exemplaar gemaakt door hippe, kleurrijke en soms bloemrijke designs te gebruiken. Aan de buitenkant herbeleef je de flowerpower tijd maar de binnenkant is onmiskenbaar 21e eeuws. Elke WeDubYou camper is uitgerust met een iPad en iPhone bomvol met muziek, films, reisgidsen en navigatie. De UE Boom Bluetooth speakers van Logitech maken het pakket compleet: laat je favoriete muziek door het busje galmen zonder wirwar van snoeren. Je huurt een week een camper vanaf €800,-, inclusief pick-up van en drop-off op het vliegveld.

 

Zou jij ook wel eens met WeDubYou op reis willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots