Beauty

Weleda, the gift of nature cadeaubox met Skin Food producten

5 oktober 2023
Weleda Gift of Nature cadeaubox

Ben je op zoek naar een eerlijke Weleda Skin Food review? Lees dan snel verder en ontdek alles over de Weleda Gift of Nature cadeaubox met de Skin Food producten; Skin Food Body Butter, Skin Food Voedende alles-in-één-crème voor gezicht en lichaam en de Skin Food Lip Balm.

 

Weleda Gift of Nature cadeaubox

 

Ik ken Weleda al jaren, ooit voor het eerst kennis mee gemaakt tijdens een Charity Dinner op Jersey UK waar ik woonde. Sindsdien heb ik regelmatig Weleda producten in huis omdat ik ze gewoon erg prettig vind. Het is daarom extra leuk dat ik nu dit artikel mag schrijven. Al 100 jaar brengt Weleda producten op de markt waarbij mens en natuur centraal staan.

 

Goed voor de natuur zorgen en zuinig op haar zijn is één van de belangrijkste pijlers van Weleda. Vanuit die visie maken ze producten met 100% natuurlijke ingrediënten op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit klinkt goed en deze visie past goed in de huidige maatschappij. We zijn ons tegenwoordig goed van bewust dat we extra zorg moeten dragen voor de aardbol en hoe mooi is het dat je daarbij toch gewoon fijne producten kan blijven gebruiken waar jouw huid heel blij wordt?

 

♥ Bekijk hier Weleda’s winterfavorieten

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Weleda Gift of Nature cadeaubox

 

Weleda Skin Food review

 

Ik mocht kennismaken met Skin Food Cadeaubox van Weleda. In deze herfst- en winterachtige periode is het extra belangrijk om je huid te voeden omdat je huid droger is dan normaal en lekker warm verstopt zit achter dikkere truien en sjaals. Alle drie de producten hebben het Natrue-kwaliteitslabel gekregen. Dit is het strengste internationale en onafhankelijke keurmerk voor natuurcosmetica. De Natrue-categorie ‘Natuurcosmetica’ garandeert de producten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. In deze box vind je drie extra voedende producten die je huid verzorgen, te weten:

 

  • Skin Food Lip Balm.
  • Skin Food Body Butter.
  • Skin Food Voedende alles-in-één-crème voor gezicht en lichaam.

 

Weleda Skin Food review

 

Weleda Skin Food Lip Balm

 

Ik doe er alles aan om geen droge en gescheurde lippen te hebben. Buiten het feit dat ik het onverzorgd vind staan en niet noodzakelijk, vind ik het ook een pijnlijke gedachte. In elke jaszak, in elke tas en overal in huis heb ik lip balm liggen en ’s nachts smeer ik een flinterdun laagje vaseline op mijn lippen. Weleda komt met Skin Food Balm op de markt, een voedende lip balm die een romige structuur heeft door de zonnebloemolie en wolwas die erin verwerkt zit.

 

Na het opbrengen van de Skin Food Lip Balm trekt het niet direct volledig mijn lippen in en dat vind ik zelf erg prettig. Het zorgt voor een beschermlaagje tegen de kou. En wederom voelen mijn lippen echt gevoed. Het is een kleine tube, namelijk maar 8ml, maar omdat je er elke keer minimaal nodig van hebt kan je heel lang met deze tube doen.

 

*Bestel direct de Skin Food Lip Balm van Weleda

 

 

Weleda Skin Food review

 

Weleda Skin Food Body Butter


De pot Skin Food Body Butter is qua formaat precies goed. Ligt goed in de hand en daardoor kan je de pot gemakkelijk opendraaien. Ik heb hele kleine handjes dus dit is een absolute plus. De Skin Food Body Butter is gemaakt van o.a. viooltjes, kamille, lavendel en sinaasappel. Deze combinatie van ingrediënten en geuren zorgen ervoor dat je het direct goed ruikt bij het openen van de pot.

 

Samen met onder andere cacaoboter en sheabutter maakt het een zeer volle en voedende crème. De Body Butter wordt direct door mijn huid opgenomen en voelt dus helemaal niet vettig aan. Mijn huid voelt gelijk een stuk minder droog en trekkerig aan. Ik durf zelfs te zeggen dat mijn huid een glans krijgt.

 

*Bestel direct de Body Butter van Weleda

 

 

Weleda Skin Food Body Butter

 

Skin Food Voedende alles-in-één-crème voor gezicht en lichaam


Een ideaal kleine tube die je zó in je tas kan doen. Ik zit regelmatig op de fiets en ik voel mijn huid met de minuut droger worden als de kilometers verstrijken. Deze alleskunner, zoals Weleda deze crème noemt, voedt en herstelt de huid, zorgt dat de huid minder trekt en/of jeukt omdat de crème direct door mijn huid wordt opgenomen.

 

Wederom is dit een goede volle crème die droge en ruwe plekken op mijn lichaam nét dat ene duwtje tot herstel geeft. Je kan deze crème echt overal op smeren, denk aan ellebogen, droge lippen, gezicht en droge knieën. De crème is vol maar niet vettig.

 

Skin Food Voedende alles-in-één-crème voor gezicht en lichaam

 

Weleda verzorgingsproducten kopen

 

Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. Dit zie je in alles terug. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij, de verpakkingen zijn milieuvriendelijkheid, recyclebaar en/of gemaakt van gerecycled materiaal. Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de inzet van Weleda om de wereld gezonder te maken en gezond te houden.

 

Ik word warm van Weleda omdat hun pijlers zó ontzettend goed zijn, omdat ze hart voor de wereld hebben en ondanks deze moeilijke processen prachtige en goede producten creëren. Mijn ervaringen met de Skin Food Producten van Weleda is zeer positief. Ze doen wat ze zeggen: voeden en verzorgen. Ben je ook geïnteresseerd in de fijne Weleda Skin Food verzorgingsproducten?

 

  1. Bekijk alle Weleda producten bij Bol.com
  2. Ontdek alle Weleda producten in de Douglas webshop.

 

Heb jij iets aan deze Weleda Skin Food review en
Zou jij deze Weleda Gift of Nature cadeaubox bestellen?

 

Weleda verzorgingsproducten

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots