Overnachten

Welke sauna’s hebben een hotel? Wij hebben veel locaties op rij gezet!

28 december 2023
Welke sauna's hebben een hotel?

 

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Welke sauna’s hebben een hotel”? Hoog tijd voor een compleet artikel waarin je in één overzicht kan zien waar je naar de sauna kan en ook kan overnachten. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen waar jij een dagje sauna met overnachting wilt beleven.

 

In dit artikel zie je alleen tips voor sauna’s met een hotel wat echt bij elkaar hoort zodat je vanuit je hotelkamer in je badjas naar de spa kan wandelen. Er zijn ook sauna’s in Nederland die een wellness arrangement aanbieden bij een nabijgelegen hotel, die zie je niet terug in dit artikel. Bekijk snel alle locatie waar het wellness hotel op hetzelfde terrein ligt als de sauna en/of het wellnessresort en kies jouw favoriet!

 

♥ Ontdek ook al deze wellness hotels in Nederland!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Sauna Zeeland tips

Reis naar een van de Fletcher Hotels met BLUE WELLNESS

 

De hotelketen Fletcher Hotels heeft maar liefst 8 hotels in Nederland die ook wellness faciliteiten aanbieden. Daarvoor hoef je niet perse een gast te zijn van Fletcher Hotels. Je kan ook gewoon een dagje sauna plannen en gebruik maken van de BLUE Wellness | Spa | Beauty faciliteiten.

 

Wist jij dat de hoogste sauna van Nederland gevestigd is in Leiden in Fletcher wellness hotel Leiden? Het Fletcher wellness hotel Sittard behoort tot de top 5 beste wellness hotels in Zuid Limburg. BLUE Wellness | Spa | Beauty vind je in de onderstaande Fletcher Hotels:

 

  1. Fletcher wellness hotel Leiden
    Lees de review van BLUE wellnessresort Leiden ook.
  2. Fletcher wellness hotel Sittard
  3. Fletcher wellness hotel Helmond
  4. Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill
  5. Fletcher wellness hotel Trivium in Etten Leur
  6. Fletcher wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom
  7. BLUE Wellnessresort Zeeland & Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen.
BLUE WELLNESS by Fletcher Hotels

Blijf slapen en ontdek in 2 dagen 60.000 m2 wellness faciliteiten bij Thermae 2000

 

Het is een van de grootste en mooiste sauna’s in Nederland, Thermae 2000 in Limburg. En ze hebben ook net een nieuwe primeur, sinds april 2022 kan je ook wijnbaden in Nederland. Bij Thermae 2000 in Valkenburg in Zuid-Limburg kan je op 60.000 m2 van allerlei wellness faciliteiten genieten. Wel zo fijn dus om hier te blijven overnachten want aan één dag heb je niet genoeg om alles ontspannen te ontdekken.

 

Entree Thermae 2000
Vooraf reserveren. Je betaald extra voor reserveringen in weekenden, vakanties en feestdagen. 
Reserveer een van de wellness dag arrangementen.

 

Welke sauna's hebben een hotel?

Fort Resort Beemster in Noord-Holland

 

Volgens de leden van onze besloten Sauna, Spa & Wellness liefhebbers groep op Facebook is Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster in Noord-Holland ook een van de fijnere wellness hotels om naar toe te gaan. Zo schrijft Steve: “voor liefhebbers van goede opgietingen en een goede keuken is Fort Resort Beemster een aanrader. Je kan er heerlijk overnachten en rechtstreeks van de hotelkamer naar de wellness”.

 

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Het wordt ook wel een Eco-chic wellnessresort genoemd. Je kan er overnachten in luxe hotelkamers, in mooie suites en je kan er zelfs voor kiezen om onder de sterrenhemel te slapen op ‘eiland Klein Bali’. Qua sauna’s is er volop keuze, ontdek zelf de houtgestookte Maa sauna, de Kelo sauna, de Himalaya zoutsteensauna, de vogelnest sauna, de  panoramasauna, de vleermuis sauna en de botanische sauna.

 

Ga naar de sauna en overnacht in Amsterdam

 

Wil jij naar Amsterdam voor een dagje ontspanning en er ook overnachten? Dan kan je kiezen voor twee sauna’s waar je in een hotel kan overnachten.

 

 

Relax en overnacht bij de Corendon Hotels met spa faciliteiten

 

Of je nu naar de Corendon Vitality Spa in Amsterdam wilt van het City Hotel of naar Spa Village in Badhoevedorp van het Corendon Village Hotel. Je kan kiezen uit twee hotels van Corendon met wellness mogelijkheden.

 

 

♥ Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

 

Ontspannen in Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam

 

Wil jij relaxen in de hoofdstad bij een fijn wellness hotel? Dan is een dagje wellness en een overnachting bij Spa Sport Hotel Zuiver een aanrader.

 

Spa Sport Hotel Zuiver in een groene omgeving aan de rand van het Amsterdamse bos. Je kan er genieten van een ruim aanbod aan wellness faciliteiten op een oppervlakte van 13.000 vierkante meter.

 

♥ Bekijk de prijzen voor Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam.

 

Sauna Amsterdam tips

 

Quality Wellness Resorts – Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans

 

Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans behoren allebei tot de Quality Wellness Resorts groep in Nederland. Bij beide hotels kan je ook overnachten. Thermen Berendonck behoort bijvoorbeeld ook tot de Quality Wellness Resorts groep maar daar kan je nu nog niet overnachten. Ze verwachten wel dat de bouw van het hotel in 2025 af is.

 

♥ Ontdek alle info over Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans.

 

Thermen Bussloo - Beste wellnessresort
Thermen Bad Nieuweschans

Naar welke wellnessresort of sauna met hotel wil jij?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots