Nieuwe wellness hotels in de wereld

Wellness is the new luxury! Dit zijn de Wellbeing Resorts van dit moment

Wellness is the new luxury! Want de tijd nemen om te ontspannen is een luxe in deze tijd en wat ons betreft kan je dat het beste doen in een van wellness hotels of nog beter in special Wellbeing resorts! Wij geloven erin dat je elk moment moet aangrijpen om een me-time moment in te…

Wellness is the new luxury! Dé Wellbeing Resorts

Wij zijn ervan overtuigd dat het goed voor je is om écht de tijd te nemen om te ontspannen. Het is belangrijk dat je rust punten pakt, de tijd neem om te reflecteren en je goed voor jezelf zorgt. Wellbeing is het Engelse woord voor welzijn. Vroeger was het luxe als je met vakantie kon. Tegenwoordig is het luxe als je de tijd hebt om echt te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen. Daarom zeggen wij; ‘Wellness is the new luxury‘!

Wat ons betreft zijn dit de Wellbeing Resorts van dit moment! Van Turkije tot de Malediven en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor de meeste Wellbeing Resorts geldt dat je er minimaal 5 nachten moet verblijven om te ervaren hoe het is maar ook om daadwerkelijk herboren huiswaarts te keren heb je tijd nodig. En die tijd nemen voor jezelf dat is een luxe die je jezelf moet gunnen en je jezelf ook hopelijk kan veroorloven.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

JOALI BEING, Wellbeing Retreat in wellness hotel op de Malediven

Sianji Well-Being Resort in Bodrum, Turkije

Sianji Well-Being Resort ligt op 12 minuten rijden van Turgutreis en op zo’n 40 minuten rijden van de bekende Turkse badplaats Bodrum. “Zon, water, lucht, uitgebalanceerde voeding, veel beweging en bijkomen” dat kan je beleven in dit Turkse 5* Well-Being-Resort aan de Zuid-Egeïsche kust. Alles staat hier in het teken van ontspannen, het goede leven én in de watten gelegd worden.

Tegen betaling zijn er mogelijkheden voor massages en schoonheidsbehandelingen en je kan opgewact worden door een personal coach die voor je klaar staat. De omgeving van het hotel is mooi en zeker een aanrader om te bezoeken. Maar als je in een Well-Being Resort verblijft dan hoef je niet van het terrein af. In het grote wellnesscentrum zijn onder andere een warme sauna, een stoombad, een heerlijk Turks bad en je kan zwemmen in het binnenzwembad.

♥ Ontdek ook al deze warmwaterbronnen in Turkije.
♥ Ontdek alle wellness arrangementen via SpaDreams bij Sianji.
♥ Bekijk de pakketreis vakanties naar Sianji met Vakantiediscounter.

♥ Reserveer via Booking, bij Sianji Well-Being Resort in Turgutreis, nabij Bodrum.

JOALI BEING, Wellbeing Resort op de Malediven

Op 18 november 2021 werd JOALI BEING, een Wellbeing Island Retreat op Bodufushi Island in Raa Atoll op de Malediven geopend. ‘JOALI BEING is the only nature-immersive wellbeing retreat in the Maldives’. JOALI BEING nodigt welzijnszoekers uit om opnieuw contact te maken met zichzelf en met de schoonheid van de natuur zichzelf te herontdekken.

Na ons ingelezen te hebben lijkt dit hotel echt de hemel op aarde voor liefhebbers van de Wellness Lifestyle. Hier komt alles samen. Allereerst is de locatie natuurlijk fantastisch, dan kijk je je ogen uit naar het design van het hotel, je kan verblijven in prachtige Well Living luxe privé villa’s met privé zwembad, je kan je smaakpapillen volop verwennen met culinaire voedingservaringen (Culinary Arts, zoals dat zo mooi in het Engels heet), bijzondere workshops en Wellbeing ervaringen.

Ontdek hier meer over relaxen op de Malediven;
♥ Lees hier meer over het JOALI BEING resort op de Malediven.

Nieuwe wellness hotels in de wereld

Zoya Health & Wellbeing Resort in de VAE – Emiraten – Ajman

Zoya Health & Wellbeing Resort werd geopend aan in september 2021 en is het eerste 5-sterren holistische Health & Wellbeing Resort van de VAE, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel ligt in het emiraat Ajman, verscholen tussen de mangroven en de zee.

Reizigers die inchecken bij Zoya voor een gezondheidsprogramma, moeten minimaal vijf nachten in de residentie doorbrengen, waarbij sommige behandelplannen een verblijf van maximaal drie weken omvatten.

♥ Lees hier meer over het Zoya Health & Wellbeing Resort.Bij welke Wellbeing Resorts zou jij nu willen ontspannen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons