Spa & Sauna, Wellness Hotels Resorts

Iets leuks doen met je partner? Check deze tips voor fijne wellness activiteiten voor koppels

Wellness activiteiten voor koppels

Zin om iets leuks te doen met je partner? Check onze tips voor fijne wellness activiteiten voor koppels. Wat dacht je van samen naar een privésauna? Een duo massage of een weekend weg genieten in je eigen vakantiehuis met Jacuzzi of wil je samen een workshop masseren volgen?

Tips voor wellness activiteiten voor koppels

 

Je wilt graag even wat tijd samen door brengen en bent op zoek naar fijne wellness activiteiten voor koppels? Dan ben je op de juiste plek want wij geven je graag de leukste tips voor wellness activiteiten voor koppels. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

 

  1. Een paar uur genieten in je eigen privé sauna;
  2. Een duo massage bij een schoonheidssalon;
  3. Een luxe hotelovernachting met bubbelbad op de kamer;
  4. Of een weekend weg in een luxe vakantiehuis met Jacuzzi;
  5. Een workshop masseren bij Thermae 2000 in Valkenburg, Limburg.

 

Genieten met partner in luxe privé sauna in Nederland

 

Samen genieten van allerlei wellness faciliteiten en dat alleen voor jullie. Dat kan als je kiest voor je eigen privé sauna. Een paar uur genieten in je eigen privé sauna kan al vanaf €75,- voor 2 personen.

 

 

05-05-2020 – BELANGRIJKE UPDATE

 

Privésauna.nl heeft in samenwerking met 48 privé sauna’s in Nederland een protocol voor “Veilig verblijven en werken in een privé sauna” aangeboden aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.


Op dit moment zijn een aantal privé sauna’s gesloten op basis van de geldende noodverordening. De verwachting is dat deze op korte termijn hun deuren weer mogen openen. Wel zullen de adviezen uit dit protocol dan stipt moeten worden opgevolgd! Alle maatregelen kan je hier nalezen.

 

Op de website van  Privesauna.nl zijn de nog geopende privé sauna’s in Nederland eenvoudig te selecteren door een datumselectie toe te passen. De site toont dan locaties die voor die dag geopend zijn. 

 

luxe privé sauna in Nederland

 

Een duo massage bij een schoonheidssalon

Ah lieverd, wil je mij masseren? Nee, ik vind het zo lekker als je mij masseert! De oplossing? Geniet samen van een duo massage bij een schoonheidssalon in Nederland. Super handig, via Treatwell kan je eenvoudig zoeken naar beautysalons in Nederland die speciaal massages voor koppels aanbieden.

 

  • Zie direct waar je bij jou in de buurt een duo massage kan ervaren. 

 

duo massage bij een schoonheidssalon

 

Luxe hotelovernachting met bubbelbad op de kamer

 

Hebben jullie zin in een romantische hotel overnachting en wil je samen nippen van een glas wijn in een ruim ligbad? Er zijn zoveel hotelkamers met heerlijke bubbelbaden op de kamer dat het nog lastig kiezen wordt. Check de onderstaande linken en zie welke mogelijkheden er zijn qua hotels met een bubbelbad op de kamer. Tot bubbels!

 

 

Vakantiehuis met bubbelbad

 

Weekend weg in een luxe vakantiehuis met Jacuzzi

 

De zomer komt eraan! Hoe fijn is het dan om samen te genieten van een luxe vakantiehuis met Jacuzzi in de tuin. Lekker bubbelen samen onder de sterrenhemel in Nederland of in Europa. En trouwens, in de herfst en winter is het ook fijn om snel door de tuin te rennen samen op weg naar het warme badje.

 

 

Privé Wellness Vakantiehuisje in Overijssel

 

Workshop masseren bij Thermae 2000 in Valkenburg

 

Willen jullie samen leren hoe je elkaar een fijne massage kan geven? Kies dan voor een ‘Workshop Masseren’ en ontdek wat de juiste kneepjes bij een massage zijn. In 50 minuten leer je de basistechnieken van de klassieke massage. Leuk om te weten is dat Thermae 2000 in Valkenburg al jaren in de top 10 staat van beste wellnessresorts in Nederland. Heb je gelijk zin in een weekend weg naar Limburg gekregen? Bekijk dan het aanbod aan wellness hotel arrangementen in het hotel van Thermae 2000.

 

 

Meer ideeën qua activiteiten voor koppels

 

Denk je na zo’n ontspannende dag, ik wil echt weer eens vaker fijne activiteiten samen ondernemen. Er is echt zoveel leuks te beleven samen. Terwijl jullie liggen bij te komen van een massage of samen zitten te zweten in een sauna heb je alle tijd om leuke activiteiten voor koppels te bedenken. Maar ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor leuke activiteiten om samen te doen?

 

 

Welke wellness activiteiten voor koppels wil jij wel eens ervaren?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
1

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!