Privé sauna in natuur

Geniet van complete wellness arrangementen bij SPA “Parel in t groen” in Brabant

Wil jij lekker ontspannen genieten van wellness arrangementen in Brabant? Verwellness jezelf dan bij SPA “Parel in t groen” in Moergestel. Je kan hier kiezen uit 6 luxe SPA-verblijven en in de SPA-boerderij kan je kiezen uit vele SPA-arrangementen.

Luxury Private Wellness
SPA “Parel in t groen” Moergestel

Het is oktober 2018 toen de grote tuin achter de boerderij werd ingekort en de luxe privé spa werd omgetoverd tot de eerste SPA “Parel in t groen”. Eigenaren Jeanne en Peter doopten dit luxe verblijf met de naam: De Hooiberg. Ze hadden direct de smaak te pakken en kregen vlak daarna de kans een bijzonder afgelegen vakantiehuisje midden in de natuur te kopen op een steenworp afstand van De Hooiberg en hun huis.

Ze besloten om er een tweede luxe privé sauna in Brabant van te maken en het vakantiehuisje met bubbelbad en sauna te verhuren voor een aantal uur, een dagdeel of een avond met overnachting. Ongelooflijk dat ze in zo’n korte tijd deze geweldige locatie hebben weten te verbouwen en in te richten, Chapeau!

Inmiddels is het 2022 en bestaat SPA “Parel in t groen” uit 6 luxe wellness accommodaties (SPA-verblijven)en is er een wellness boerderij waar je kan genieten van diverse wellness arrangementen van SPA “Parel in t groen”. Wil je meer weten over het ontstaan en het aanbod van deze Luxury Private Wellness SPA “Parel in t groen”? Je leest het allemaal via de linken hieronder.

Lees onze complete review over het wellness huisje Het Boshuis.
♥ Lees onze complete review over het wellness huisje De Hooiberg.

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Ontspannen in de natuur tips

Wellness arrangementen in Brabant bij
SPA “Parel in t groen”

Naast de 6 luxe SPA-verblijven is er ook een SPA-boerderij. De boerderij was tot 2020 een groepsaccommodatie met de naam, de Bottelroos. Jeanne en Peter hadden altijd al wilde plannen en hebben zo hun eigen kijk op wat wij de Wellness Lifestyle noemen.

Ten tijde van deze pandemische crisis kwamen alle plannen in een stroomversnelling terecht en dat betekende dat de Bottelroos is omgetoverd tot een complete SPA-boerderij waar onder één dak van alles te beleven valt op het gebied van spa- en wellness arrangementen. Wij vertellen je graag wat voor wellness arrangementen in Brabant je allemaal kan beleven bij SPA “Parel in t groen”.

♥ Ontdek hier alle wellness arrangementen van SPA “Parel in t groen”.

Wellness arrangementen Brabant

Naar de Hammam in Brabant bij SPA “Parel in t groen”

Wil jij een Hammam wellness arrangement in Brabant bij SPA “Parel in t groen” beleven? Dan zit je goed bij SPA “Parel in t groen” want in het najaar van 2021 werd er een compleet nieuwe Hammam ruimte ingericht. Je kan hier een Duo-Hammam arrangement beleven die je laat wegdromen in oosterse sferen.

Wil je het Hammam arrangement combineren met floaten? Dan raden wij je aan om eerst te gaan floaten en daarna te ontspannen tijdens het Hammam spa arrangement. Door het Hammam ritueel gaan je poriën namelijk openstaan en daarna in een float bad stappen is geen goed idee.

♥ Bekijk hier de wellness behandelingen in de Hammam bij SPA “Parel in t groen”.

Wellness arrangementen in Brabant bij SPA “Parel in t groen”

Ontdek je flow-float tijdens Floaten in Brabant

Bij SPA “Parel in t groen”kan je een van de beste en mooiste ‘Spa Floating‘ ervaringen beleven. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om dé float! Maar het binnenstappen in de float ruimte, de aanblik van het float bad en de mogelijkheden van het float bad zijn allemaal dingen die wel degelijk een bijdrage leveren aan jouw float ervaring.

Wij hebben inmiddels meerdere float ervaringen opgedaan en kunnen uit ervaring zeggen dat het ruime float bad bij SPA “Parel in t groen” in het Brabantse Moergestel een bijzonder float exemplaar is. De eigenaren van SPA “Parel in t groen” zijn dan ook niets voor niets Europa doorgevlogen op zoek naar wat zij denken dat het beste float bad is. Bij een leverancier in Londen lukte het niet maar uiteindelijk vonden ze dit mooie luxueuze float bad in Hongarije. Je kan er dus van op aan dat er veel moeite en tijd is gestoken in de zoektocht naar het float bad en dat dit bad zeker een bijdrage gaat leveren aan jouw float ervaringen.

Het is wel goed om te weten dat de meeste mensen die voor de eerste keer gaan floaten niet direct in hun ‘flow-float‘ komen. Dat heeft meerdere redenen. Het kan zijn dat je zelf heel onrustig bent, misschien vind je het toch een beetje spannend of eng dat er een deksel op het float bad zit, of misschien ervaar je iets anders.

Wij geven je hieronder in elk geval een paar tips die je kunnen helpen bij je float ervaring. Zoals voor zoveel dingen geldt, komt dat ook terug bij het floaten, hoe vaker je het doet, hoe sneller jij in je float-flow terecht komt en hoe eerder en langer jij kan ontspannen en echt kan ervaren wat floaten voor jou kan betekenen. Onze tips voor de beste float ervaring zijn:

 • Probeer de tijd te vergeten.
 • Geef jezelf over aan de float ervaring.
 • Scheer jezelf minimaal een dag voordat je gaat floaten.
 • Er is geen goede float houding, kies je eigen “float houding”.
 • Zorg dat je niet met een lege maag maar ook niet met een volle maag gaat floaten.
 • Heb je een wond(je)? Smeer de wond in met Vaseline om het een beetje te dichten.
 • Hang een handdoekje over de badrand zodat je niet met zoute handen in je gezicht gaat wrijven.

♥ Bekijk hier de Spa Floating arrangementen.
♥ In ons uitgebreide artikel kan je alles lezen over floaten. Wat is floaten, wat zijn de voordelen van floaten en wat zijn onze float ervaringen? Lees het hier!

Wellness arrangementen in Brabant bij SPA “Parel in t groen”

Kies uit het Spa Menu wat jij nodig hebt

Heb jij behoefte aan een ontspanningsmassage? Heb je last van verzuurde spieren in je benen of een stijve nek en last van je schouder door een verkeerde houding tijdens het thuiswerken? De keuze van een massage moet je baseren op wat jij denkt dat jij of je lijf op dat moment nodig heeft. Dat kan voor iedereen anders zijn. Bij SPA “Parel in t groen” in Moergestel kan je kiezen uit een uitgebreid Spa Menu met diverse wellness arrangementen.

Uiteraard kan je ook de diverse wellness arrangementen in Brabant bij SPA “Parel in t groen” met elkaar combineren. Ga op de dag van aankomst bijvoorbeeld eerst floaten om in de zen modus te komen en droom daarna weg naar oosterse sferen in de SPA “Parel in t groen” Hammam. Vervolgens verblijf je de avond en nacht in een van de 6 luxe SPA-verblijven. De volgende dag kies je voor een afsluitende massage en na het uitchecken ga je mindful wandelen met aandacht voor de natuur van het Oisterwijkse bossen en vennengebied dat je direct kan betreden aan de overkant van de parkeerplaats.

♥ Bekijk hier het complete Spa Menu

SPA-Arrangement Brabant

Verwen je voeten met een detox voetenbad

Zo nu en dan moet je extra aandacht geven aan je voeten. Wees lief voor ze want het zijn je voeten die je overal naar toe brengen en die verdienen dus zeker eens in de zoveel tijd extra aandacht.

Ontgiften, Ontspannen en Ontladen, dat kan je ervaren tijdens een detox voetenbad. Het ontgiften en ontladen klinkt misschien voor een aantal mensen een beetje zweverig maar dat is het absoluut niet! Een detox voetenbad is een vorm van frequentie-therapie.

♥ Lees hier nog meer over een detox voetenbad en wat frequentie therapie is.
♥ Ontdek het SPA-detox voetenbad bij SPA “Parel in t groen” in Moergestel, Brabant.
Het is belangrijk om te weten dat frequentietherapie kan worden ingezet ter ondersteuning en het niet een vervanging is van reguliere behandelingen. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met je eigen huisarts. 

Wellness arrangementen in Brabant

Luxe SPA “Parel in t groen” wellness huisjes
met alles erop- en eraan

In de ene SPA “Parel in t groen” kan je volop buiten in de natuur genieten, ben je een stoom liefhebber dan kies je voor een van de SPA “Parel in t groen” met stoomcabine.

Wil je alle privacy en diep in het bos verblijven kies je voor Het Boshuis en hou je van binnen badderen dan kies je voor de Suite. Op de fotocollage hieronder zie je een sfeerimpressie van de diverse bubbelbaden van elke SPA “Parel in t groen”.

Spa Parel in 't Groen - Het Boshuis 

Alle tijd? Combineer diverse SPA “Parel in t groen” en kies uit Spa Menu

Als je alle tijd hebt kan je in totaal 6 nachten en 7 dagen achter elkaar op de zes SPA “Parel in t groen” locaties verblijven. Ga eerst naar Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg in Moergestel, ontdek de volgende dag alle bezienswaardigheden in Oisterwijk en omgeving en verblijf de tweede nacht vanaf een uur of 20.00 bij Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Boshuis of een van de andere SPA “Parel in t groen”. In de tussentijd kan je er een wellness arrangementen van SPA “Parel in t groen” bij reserveren.

 1. SPA “Parel in t groen” – Het Veld.
 2. SPA “Parel in t groen” – De Hooiberg.
  Lees onze complete review over De Hooiberg.
 3. SPA “Parel in t groen” – Het Boshuis.
  Lees onze complete review over Het Boshuis.
 4. Bed & Wellnes “Parel in ‘t Groen”- Loft 1.
 5. Bed & Wellness “Parel in ‘t Groen” – Loft 3.
 6. Bed & Wellness “Parel in ‘t Groen” – De Suite. 

Bekijk de mogelijkheden voor de diverse extra wellness arrangementen in Brabant en extra opties die je kan bijboeken zoals een ontbijtmand, fles Prosecco of een romantisch arrangement. In combinatie met het spa verblijf kan je ook een massage, hammam behandeling of floating sessie reserveren in de wellness boerderij op loopafstand. Bekijk hier de spa arrangementen van SPA “Parel in t groen”, een Luxury Private Wellness in Moergestel, Brabant.

Prive sauna met jacuzzi buiten

SPA Parel in 't Groen Moergestel

Doen in de omgeving van SPA “Parel in t groen”

Het Boshuis van het SPA “Parel in t groen” concept is bedacht door Jeanne en Peter. Toen wij de volgende dag gingen wandelen door het mooie Oisterwijkse bossen en vennengebied kwamen wij erachter waar ze die naam vandaan hebben. De gemeente Oisterwijk profileert zich met het motto; ‘Parel in ‘t Groen’ zagen wij onderweg op een bordje. Hoe mooi is dat!

 1. Ga koffie drinken of lunchen bij Boshuis Venkraai;
 2. Toeren met je auto door de omgeving van Oisterwijk;
 3. Proef La Trappe Trappistenbier bij Brouwerij de Koningshoeven;
 4. Ga wandelen in het  Oisterwijkse bossen en vennengebied;
 5. Huur een paard en rij door het Oisterwijkse bossen en vennen gebied;
 6. Geniet van wellness op het platteland en blijf overnachten in een hooiberg;
 7. Overnacht in een vrijstaand vakantiehuisje met luxe privé sauna en bubbelbad in het bos;
 8. Extra tip: natuurgebied De Kampina, één van de meest uitgestrekte heidegebieden van Nederland.
Ontspannen in de natuur

Welke wellness arrangementen in Brabant bij
SPA “Parel in t groen” in Moergestel laten jou gelijk wegdromen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen