Kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei

Wellness behandelingen voor kinderen in familiehotel in Zuid-Tirol

Ook kinderen verdienen af en toe een rust moment. In het familiehotel Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Zuid-Tirol zijn er speciale wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei.

Wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei

Ben jij zelf dol op alles wat met wellness te maken heeft? Je kan je kinderen al vroeg laten kennis maken met alle wellness mogelijkheden die er zijn. Wij schreven al eens eerder een artikel over met kinderen naar een sauna gaan in Nederland. Hier kan je alle tips voor een bezoek aan de sauna met kinderen lezen.

Het is in elk geval belangrijk dat jij je kind of kinderen vertelt wat er gaat gebeuren en dat je bij een sauna bezoek goed oplet op je kind, die kan zelf goed aangeven wanneer hij of zij er klaar mee is. Hetzelfde geldt eigenlijk voor wellness behandelingen voor kinderen. Vertel dat ze lekker vertroeteld gaan worden en bij meisjes kan je zeggen dat ze allemaal lekkere dingetjes en geurtjes op hun gezichtje krijgen waar ze nog mooier van worden. Wedden dat ze enthousiast worden!

In een van de beste familiehotels van de wereld vinden ze ‘Kids Time’ en ‘My Time’ belangrijk. In dit hotel is echt van alles mogelijk voor iedereen binnen de familie. Zo zijn er dus ook speciale wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei.

Kindvriendelijke spa- en wellness hotels zijn soms moeilijk te vinden. Bij Cavallino Bianco weten ze dat een wellness moment niet alleen iets voor volwassenen is. Ontspannen kinderen betekenen immers stressvrije ouders! Welkom in een van de weinige spahotels voor gezinnen met een uitgebreid aanbod aan speciale wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei.

De spa- en wellness experts staan hier klaar om pasgeboren schatjes met speciale massages voor kinderen te verzorgen. Pasgeborenen en baby’s hebben een speciale behoefte aan contact en uitgebreide rustperiodes. Bij dit kindvriendelijke wellness hotel in Ortisei worden ook massagecursussen aangeboden zodat je zelf kan leren wat goed is voor je kleine peuter zodat je dat thuis kan toepassen.

Oudere kinderen kunnen een bad nemen in melk zoals Cleopatra dat ooit deed. Of zouden jouw kinderen kiezen voor een massage met vloeibare chocolade? Oko leuk, je kan ook samen met je kind genieten tijdens Vader & Zoon massages of je maakt een reservering voor de populaire Mummy & Baby-wellness behandeling voor kinderen. Hier kan je alles lezen over de massages voor kinderen. En ook dit is allemaal mogelijk:

  1. Groeibevorderende voetmassages;
  2. Een baby oase voor de allerkleinsten;
  3. Cavallino-waterwereld met 4 zwembaden;
  4. Hulp bij verlichten van buikpijn door middel van zachte aanraking;
  5. Mogelijkheden voor Moeder en Dochter of Vader en Zoon wellness arrangement;
  6. “Prince of Princess dream” wellness behandeling, kindvriendelijke baby massage en meer.

Een Grand Hôtel alleen voor gezinnen,
Cavallino Bianco geldt als het beste familiehotel ter wereld!

♥ Lees meer over Ortisei skigebied in Val Gardena.
♥ Ontdek alles over dit kindvriendelijke familiehotel.
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei

Wil jij jouw kind laten kennis maken met  speciale wellness behandelingen voor kinderen in Ortisei bij het familiehotel Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen