Wellness BIO HOTELS

Geniet duurzaam in een van de BIO HOTELS met spa faciliteiten

Ben jij toe aan een duurzame wellnessvakantie? Kies dan voor een van de wellness BIO HOTELS. Verspreid door Europa, in 7 landen, vind je een diversiteit aan BIO HOTELS met spa- en wellness faciliteiten.

Wellness BIO HOTELS

Voor sommige mensen is duurzaamheid het kopen van gezond eten en het gebruik van biologische producten een levensstijl. Voor anderen staat ‘bio’ voor groen(er) leven en het eten van vegetarische gerechten. Of je nou een biologische levensstijl nastreeft of niet? Ik raad je aan om eens te ervaren wat het is om in een van de BIO HOTELS te verblijven.

Een duurzame levensstijl in het dagelijks leven hoeft niet te stoppen als je op vakantie gaat. Vind je het juist moeilijk om in het ritme van alledag een bijdrage te leveren aan meer duurzaamheid, dan kan een duurzame vakantie ook een uitkomst zijn. Wat de reden ook is, in Europa zijn meerdere BIO HOTELS te vinden die milieuvriendelijke vakanties stimuleren.

Het label “BioHotels” garandeert zijn gasten ecologisch hoogwaardige vakanties. Energie-efficiënte gebouwen, een biologische keuken en biologisch efficiënt afvalbeheer. Voorwaarde voor het dragen van het label “Bio-Hotel” is de certificering volgens de EU-biologische verordening.

Wellness, duurzaamheid en eco-vriendelijke hotels gaan prima samen en je vind het allemaal terug in de spa’s van BIO HOTELS. Wij schreven eerder een uitgebreid artikel over de grootste vereniging van milieuvriendelijke hotels, BIO HOTELS. Een van de speerpunten van BIO HOTELS zijn de  hotels met een ruim aanbod aan spa- en wellness faciliteiten.

In de BIO HOTELS word gewerkt met biologische natuurlijke spa-producten, er zijn natuurlijke zwemvijvers, het hout in de sauna’s komt uit de omgeving en wellness food komt zoveel mogelijk van lokale ondernemers en boeren. Na een paar dagen relaxen in een duurzaam en eco-vriendelijk hotel heb je een schoon geweten en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter gelaten.

Milieuvriendelijk en duurzaam genieten!

♥ Klik op de link voor meer informatie over BIO Hotels met spa faciliteiten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Wellness BIO HOTELS

BIO HOTELS met wellness in Tirol, Oostenrijk

Oostenrijk is rijk aan diverse BIO Hotels. Zelf mocht ik een paar dagen overnachten in het 4* Bio-Wellnesshotel Holzleiten. Leuk om te weten is dat het familiehotel 3* Biohotel Schweitzer op het Mieminger Plateau het eerste gecertificeerde Bio-Hotel van Europa is. Op de website van Visit Tirol vind je ook een overzicht van diverse BIO HOTELS. Een overzicht van de beste BIO Hotels met spa faciliteiten in Tirol zie je hieronder:

  1. Biohotel Grafenast.
  2. Biohotel Schweitzer.
  3. Biohotel Leutascherhof.
  4. Bio-Wellnesshotel Holzleiten.
Wellness BIO HOTELS in Oostenrijk

Zou jij ook wel eens in een BIO HOTEL met wellness faciliteiten willen verblijven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen