Overnachten, Spa & Sauna

Geniet duurzaam in een van de BIO HOTELS met spa faciliteiten

10 oktober 2021
Wellness BIO HOTELS

Ben jij toe aan een duurzame wellnessvakantie? Kies dan voor een van de wellness BIO HOTELS. Verspreid door Europa, in 7 landen, vind je een diversiteit aan BIO HOTELS met spa- en wellness faciliteiten.

Wellness BIO HOTELS

 

Voor sommige mensen is duurzaamheid het kopen van gezond eten en het gebruik van biologische producten een levensstijl. Voor anderen staat ‘bio’ voor groen(er) leven en het eten van vegetarische gerechten. Of je nou een biologische levensstijl nastreeft of niet? Ik raad je aan om eens te ervaren wat het is om in een van de BIO HOTELS te verblijven.

 

Een duurzame levensstijl in het dagelijks leven hoeft niet te stoppen als je op vakantie gaat. Vind je het juist moeilijk om in het ritme van alledag een bijdrage te leveren aan meer duurzaamheid, dan kan een duurzame vakantie ook een uitkomst zijn. Wat de reden ook is, in Europa zijn meerdere BIO HOTELS te vinden die milieuvriendelijke vakanties stimuleren.

 

Het label “BioHotels” garandeert zijn gasten ecologisch hoogwaardige vakanties. Energie-efficiënte gebouwen, een biologische keuken en biologisch efficiënt afvalbeheer. Voorwaarde voor het dragen van het label “Bio-Hotel” is de certificering volgens de EU-biologische verordening.

 

Wellness, duurzaamheid en eco-vriendelijke hotels gaan prima samen en je vind het allemaal terug in de spa’s van BIO HOTELS. Wij schreven eerder een uitgebreid artikel over de grootste vereniging van milieuvriendelijke hotels, BIO HOTELS. Een van de speerpunten van BIO HOTELS zijn de  hotels met een ruim aanbod aan spa- en wellness faciliteiten.

 

In de BIO HOTELS word gewerkt met biologische natuurlijke spa-producten, er zijn natuurlijke zwemvijvers, het hout in de sauna’s komt uit de omgeving en wellness food komt zoveel mogelijk van lokale ondernemers en boeren. Na een paar dagen relaxen in een duurzaam en eco-vriendelijk hotel heb je een schoon geweten en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter gelaten.


♥ Klik op de link voor
meer informatie over BIO Hotels met spa faciliteiten.

 

Milieuvriendelijk en duurzaam genieten!

Wellness BIO HOTELS

 

BIO HOTELS met wellness in Tirol, Oostenrijk

 

Oostenrijk is rijk aan diverse BIO Hotels. Zelf mocht ik een paar dagen overnachten in het 4* Bio-Wellnesshotel Holzleiten. Leuk om te weten is dat het familiehotel 3* Biohotel Schweitzer op het Mieminger Plateau het eerste gecertificeerde Bio-Hotel van Europa is. Op de website van Visit Tirol vind je ook een overzicht van diverse BIO HOTELS. Een overzicht van de beste BIO Hotels met spa faciliteiten in Tirol zie je hieronder:

 

  1. Biohotel Grafenast.
  2. Biohotel Schweitzer.
  3. Biohotel Leutascherhof.
  4. Bio-Wellnesshotel Holzleiten.

 

Wellness BIO HOTELS in Oostenrijk

 

Zou jij ook wel eens in een BIO HOTEL met wellness faciliteiten willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots