Boeken over beauty

Mooie wellness boeken over beauty, reizen en gezondheid ter inspiratie!

Ben jij op zoek naar een mooi wellness koffietafel boek dat je inspireert? Ben jij benieuwd of er een wellness boek of boeken over beauty bestaan? Wil jij je eens verdiepen in wellness boeken over gezondheid, vitaliteit en mindfull leven? Dit zijn onze tips voor wellness boeken die je op de bank, in een relaxstoel…

Mooi wellness boek om te lezen en inspireren 

Ben jij op zoek naar een mooi wellness cadeau voor iemand? Wil jij jezelf eens verdiepen in wellness boeken over gezondheid, vitaliteit en mindfull leven? Of wil je gewoon een mooi luxe koffietafelboek om thuis bij weg te dromen?

Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een wellness boek, wij delen graag onze wellness inspiratie tips met je. Lees gauw verder en wij zijn benieuwd welk wellness boek straks bij jouw op tafel ligt of in de kast staat te pronken.

♥ Lees de thriller Bloedheet van Annet Hulst.
♥ Bekijk ook deze leuke tijdschriften voor vrouwen.
♥ Handig! Deze mooie badplank om je boek op te leggen;
♥ Ontdek ook al deze boeken met wijsheden over welzijn.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Lees in bad dag 9 februari

Wellness Escapes, een mooi koffietafelboek ter inspiratie

Ohhh, Wellness Escapes! Daar houden we van. Even ontsnappen aan het dagelijkse leven. Een me-time moment op een andere plek. Een plek om tot rust te komen, te genieten en te ontspannen.

Wij hebben zelf natuurlijk heel veel tips voor de fijnste Wellness Spots ter wereld. Met meer dan 1000 artikelen in ons digitale wellness magazine is er genoeg inspiratie te vinden. Dit mooi vormgegeven Wellness Escape boek is een mooie hardcover aanvulling met fijne wellness vakantie inspiratie om op de bank eens door te bladeren en bij weg te dromen.

Alle soorten Wellness Escapes komen aan bod, in de hoofdstukken: van Verwen Jezelf, tot Actief, Rust, Gezondheid en Inspiratie. Er staat vermeld van welke wellness mogelijkheden je kan genieten, wat de prijzen zijn en wat er in de regio te ontdekken is.

Word jij al enthousiast van mediteren in een oude kluizenaarsgrot in Thailand, een cursus biologisch koken in Australië of onthaasten in een eco-lodge in Costa Rica? Of volg je liever een yogales in de jungle in Sri Lanka? Laat je inspireren en verrassen door de meer dan 200 wellness tips wereldwijd om te ontspannen.

Bestel hier het boek Wellness Escapes.

Wellness Escapes, een mooi koffietafelboek ter inspiratie

‘Haengbog’, Zuid-Koreaanse wijsheden voor een gelukkig leven

Zuid-Korea, het is een land dat voor velen tot de verbeelding spreekt. De populaire Korean Beauty wordt K-Beauty genoemd en inmiddels worden de Zuid-Koreaanse beauty producten ook in Nederland steeds populairder.

De New Yorkse literair agent voor voornamelijk Koreaanse auteurs, Barbara Zitwer, werd op slag verliefd na haar eerste bezoek aan Zuid-Korea en heeft al haar ervaringen verwerkt in haar boek, ‘Haengbog’, Zuid-Koreaanse wijsheden voor een gelukkig leven. De vertaling van Haengbog is ‘blijvend geluk‘. Het boek geeft een bijzonder persoonlijke kijk in de Koreaanse cultuur. Barbara wil met haar boek graag een aantal Koreaanse wijsheden delen om in je eigen leven toe te passen.

Inmiddels zijn wij begonnen met het lezen van het boek, maar wij startten altijd met doorbladeren. Ons oog viel onder andere op een beschrijving van het Busan Healing Forest in Zuid-Korea. Het is een aangelegd bos dat in 2017 werd geopend en bekend staat als ‘ecologisch geneeskrachtig bos’. Wij willen natuurlijk niet teveel verklappen, dit boek wil je gewoon thuis in je boekenkast hebben staan!

♥ Bekijk hier het boek Haengbog van Barbara Zitwer;
♥ Bezoek Labratory K, één van de beauty winkels in Amsterdam!
♥ Bekijk hier de (rond) reizen van Djoser naar Zuid-Korea, alle hoogtepunten ontdekken.

'Haengbog', Zuid-Koreaanse wijsheden

Wabi Sabi “De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven

Zoals de titel van het boek van auteur Beth Kempton al beschrijft, daar gaat het precies over. Wil je hier meer over weten en leren? Bestel dan het gelijknamige boek.

Wij willen steeds meer in het leven, wij gaan steeds sneller en alles moet beter in het gejaagde dagelijkse bestaan. Sta eens stil, leef in het hier en neem de tijd om de eeuwenoude Japanse wijsheden te ontdekken die een andere kijk op de wereld en het leven geven. Geniet van de kleine dingen, waardeer simpele dingen, probeer zelfs eens de schoonheid in imperfectie te zien en de vergankelijkheid van het leven te accepteren.

♥ Hou je van Japan? Ontdek deze Japanse wellness lifestyle locaties in Nederland;
♥ Ontdek meer over Japanse schoonheidsrituelen Japanse huidverzorging producten;
♥ Wellness tip! Bezoek de Japanse haar spa in Rotterdam voor hoofdhuid- & haar behandeling;
♥ Op reis naar Japan? Lees je in en houdt je aan de onsen etiquette, de Japanse badhuiscultuur.

Wabi Sabi "De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven"

The Organic Pharmacy Guide to Natural Health and Beauty

Sinds de opening van de allereerste The Organic Pharmacy in 2002, heeft founder Margo Marrone veel kennis opgedaan die zij graag wil delen. Al die tips die ze door de jaren heen heeft verzameld over alles wat met natuurlijke gezondheid te maken heeft is nu gebundeld in een handige gids.

The Organic Pharmacy Complete Guide to Natural Health and Beauty staat boordevol informatie over kruidengeneesmiddelen, homeopathie en voeding. De complete gids bevat talloze tips hoe je deze kennis het beste kunt toepassen om je gezondheid en schoonheid te optimaliseren.

Wij hebben fijne ervaringen met The Organic Pharmacy. Wij gebruikten het o.a. al eens in de Palace Spa van Gstaad Palace in Zwitserland en in wellness Hotel Valsana in Arosa in Zwitserland.

♥ Bekijk hier de producten van The Organic Pharmacy die hier te koop zijn.
Bestel The Organic Pharmacy Guide to Natural Health and Beauty bij bol.com.
Bestel The Organic Pharmacy Guide to Natural Health and Beauty bij Babassu.

The Organic Pharmacy Guide to Natural Health and Beauty

Een mooie huid van binnenuit met Collageenkookboek

WAT ZIE JIJ ER LEKKER UIT! Wil jij een mooie huid krijgen van binnenuit? Laat je inspireren door hét collageen kookboek van Astrid Koole.

In dit beauty kookboek staan méér dan 50 heerlijke en gezonde recepten die goed zijn voor de aanmaak van collageen en een bijdrage kunnen leveren aan een mooie, gezonde en stralende huid.

Bestel hier het Collageenkookboek.
♥ Lees hier onze review over het collageenkookboek van Astrid Koole

Collageenkookboek van Astrid Koole

Who is wellness for” van Fariha Roisin

In het boek “Who is wellness for” onderzoekt schrijfster Fariha Roisin de commodificatie, (tot-waar-making) en toe-eigening van welzijn door de lens van sociale rechtvaardigheid, en biedt middelen om iedereen te helpen deelnemen aan zelfzorg, ongeacht ras, identiteit, sociaaleconomische status of bekwaamheid.

Fariha Róisín werd geboren als moslima in Bangladesh, groeide op in Australië en worstelde om erbij te horen. Toen ze jaren later naar de VS verhuisde besefte ze dat bepaalde gewoonten van haar inheemse cultuur op de markt gebracht worden. De veelgeprezen schrijfster zet uiteen waarop de gezondheidsindustrie zich wereldwijde genezingstradities heeft toegeëigend en gecommercialiseerd. Ze onthult hoe wellnesscultuur een luxegoed is geworden dat is gebouwd op de wijsheid van zwarte, bruine en inheemse mensen, terwijl ze worden genegeerd en uitgesloten. Het boek is verdeeld in vier secties:

  1. The Mind;
  2. The Body;
  3. Zelfzorg;
  4. Gerechtigheid.

♥ Bekijk en bestel Who is wellness for van Fariha Roisin.

Ontdek waarom Elaisa zoveel meer is dan een wellness

Kennen jullie de mooie wellness locatie, Elaisa Energetic Wellness in België al? Zo niet, hoog tijd om erheen te gaan. Het leuke is dat ze onlangs ook een prachtige uitgave hebben gemaakt over dit wellness resort. In dit boek ontdek je waarom Elaisa zoveel meer is dan een Wellness.

Patisis Vanderdonckt neemt jullie mee in de diepere betekenis van elke ruimte, sacrale geometrie, symbolen en talrijke beelden. “Gedragen door de Vleugels van Isis/Aset” is een innerlijke reis doorheen oude beschavingen, die verschillend zijn in expressie maar één zijn in essentie.

Het is een mooi en elegant koffietafelboek geworden dat zal worden opgestuurd in een luxe bewaar doos. Leuk detail is de boeklegger met kleine rozen kwarts eraan!

♥ Zin in een wellness vakantie in België? Ontdek Elaisa Energetic Wellness

Wellness boek Elaisa Energetic Wellness

Wellness vakantie België

The Wellness Lifestyle, a Chef’s recipe for real life

The Wellness Lifestyle: A Chef’s Recipe for Real Life is geschreven door deberoemde chef-kok Daniel Orr (Chef D) en wellnesscoach Kelly Baute (Dr. K).  Het is een gemakkelijk te volgen boek voor mensen die van eten houden en een gezonder en bevredigender leven willen. Daniel kijkt naar de acht dimensies van welzijn; voeding, fysiek, sociaal, spiritueel, emotioneel, intellectueel, beroepsmatig en milieuvriendelijk. Het resultaat is een bevredigend recept voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun algehele gezondheid en het kwijtraken van kilo’s terwijl ze toch van het leven genieten. Het pad naar totaal welzijn is een levenslange reis van zelfonderzoek en aanpassing.

Chef D en Dr. K leggen uit hoe je effectieve gedragsveranderingen kunt implementeren en behouden, inclusief betere manieren om te bewegen, zoals yoga; betere manieren om te denken, zoals door meditatie; en betere manieren om te eten, met gemakkelijke recepten voor hele, gezonde voedingsmiddelen.

Van Muscle Mud Ontbijtrepen tot Bloemkool Popcorn, Happy Mouth Quinoa Salade tot Toscaanse Flatiron Steak met Knoflook, Rozemarijn en Citroen, The Wellness Lifestyle zit boordevol heerlijke en leuke recepten die de gezonde voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft combineren met de geweldige smaken waar je naar hunkert. Met de geheimen van lekker eten en een nog beter leven, is The Wellness Lifestyle essentieel voor elke keuken.

♥ Bestel hier het boek The Wellness Lifestyle.

Het Lifestyle wandelboek van Claudia Straatmans

Het Lifestyle Wandelboek staat vol met inspirerende wandeltips van Claudia Straatmans (hoofdredacteur van Nouveau). Haar wandelboodschap is duidelijk:

‘Wandelen is niet alleen een feest voor lijf en leden, het schept ook ruimte voor de geest en het brengt je dichter bij jezelf. Met vriendinnen heb je de beste gesprekken tijdens een fijne ochtendwandeling, met je collega voer je overdag een coachend wandelgesprek en ’s avonds neem je de dag door met je partner tijdens een blokje om. Maar de meeste ontspanning bieden langere wandelingen door bos en duinen, of door die mooie stad die je altijd al eens wilde bezoeken. Al wandelend is er ruimte om na te denken over je leven en je dromen en kom je tot inzichten als ‘Het is niet de berg die we overwinnen, maar onszelf’.

♥ Bestel hier het boek Het Lifestyle wandelboek.

Het Lifestyle wandelboek van Claudia Straatmans

Wellness en boeken over beauty bij Dille en Kamille

Vind jij het ook altijd zo lekker ruiken als je naar een wellnessresort of een dagje naar een sauna gaat? Geniet thuis in je eigen Home Spa en creëer zelf je favoriete geur aan de hand van de tips in het wellness boek Homemade huisparfum.

Een geur kan diepgang geven in een bepaalde ruimte, warmte geven in de slaapkamer, verfrissend zijn in de woonkamer. Geur verhoogt het welzijn en kan van alles met je doen.

Op zoek naar boeken over beauty? Beautygeheimen is te koop bij Dille en Kamille helpt je om bewust voor je eigen schoonheid te zorgen. Inspireer jezelf met natuurlijke huidverzorgingsproducten, ontdek ‘groene’ ingrediënten, heerlijke etherische oliën en producten die je waarschijnlijk al in huis hebt die je kan gebruiken voor een DIY me-time moment.

Bestel hier het Dille en Kamille Beautygeheimen boek.

Boeken over beauty bij Dille en Kamille

Meer weten over huidverzorging? Review Dr. Jetske’s Huidboek

Wil jij alles weten over huidverzorging en wat het beste bij je past? Lees uit eigen ervaring de review Dr. Jetske Huidboek. Onze redacteur Marijke kocht het boek zelf omdat ze naar aanleiding van huidproblemen op zoek was naar een boek met huidverzorgingstips voor vrouwen.

♥ Bestel het e-book bij Bol.com Jetske Ultee boek;
♥ Lees hier onze review over het Jetske Ultee huidboek;

♥ Bestel het paperback boek bij Bol.com Jetske Ultee boek.

Review Dr. Jetske’s Huidboek

Meer wellness cadeau ideeën 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

Een mooie huid van binnenuit met Collageenkookboek

Welke wellness boek ga jij bestellen of heb jij nog meer goede tips voor boeken over beauty, gezondheid en vitaliteit?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons