Lifestyle, Overnachten

Wellness Bucketlist inspiratie, dé ultieme gids voor je wellness vakantie

28 augustus 2023
Wellness Bucketlist ideeën

Ons Wellness Lifestyle Magazine staat bomvol met wellness tips! En alleen de allerbeste en meest bijzondere tips voor een wellness vakantie hebben wij nu verzameld in de ultieme Wellness Spots Wellness Bucketlist ideeën Special! Dit is de ultieme wellness gids voor jouw wellness vakantie!

 

Wellness Bucketlist ideeën, ultieme gids voor wellness vakantie

 

Het is een feit, dit is de ultieme Wellness Spots Wellness Bucketlist Special! Gezien we al ruim 10 jaar de wereld over reizen op zoek naar de meest uiteenlopende wellness belevenissen kunnen wij nu zeggen dat wij met meer dan 1000 artikelen in ons digitale Wellness Lifestyle Magazine de allerbeste wellness tips hebben verzamel.

 

In deze Wellness Spots Wellness Bucketlist ideeën Special delen wij voor ieders budget de meest bijzondere en de allermooiste locaties ter wereld waar jij beslist eens van een fijn wellness moment moet gaan genieten.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Massage strand Aruba

 

Geniet van een massage op deze bijzondere plekken

 

Wowww, een massage is al genieten, maar het is dubbelop genieten als je ook nog eens een massage beleefd op een bijzondere plek. Hoewel je natuurlijk met je ogen dicht naar beneden kijkt tijdens een massage is het wel heerlijk om met het laatste uitzicht dat je zag weg te dromen tijdens een welverdiende massage.

 

♥ Hier kan je genieten van een massage op de mooiste locaties ter wereld

 

Wellness Bucketlist ideeën, ultieme gids voor wellness vakantie

 

Badderen en zweten onder het noorderlicht

 

Ohlala, voor de meeste mensen is het een droom om eens in hun leven het noorderlicht te zien. Maak het helemaal speciaal en plan een bezoek aan een hotel of huisje met wellness faciliteiten. Als je dan het gelukt hebt dat je het noorderlicht kan zien, kan je snel in het bad springen en ontspannen van het natuurverschijnsel genieten!

 

Zweten in een sauna op een meer onder het noorderlicht is ook écht een wellness bucketlist moment wat ons betreft! Wij bezochten eens in de winter het Apukka Resort in Rovaniemi in Fins Lapland. Dan ligt de sauna aan de rand van het meer en kan je er naar toe lopen. Aan het einde van de zomer en tijdens de herfst ligt de drijvende sauna in het meer. Ook in de maand september is het mogelijk om het noorderlicht te zien, hoe gaaf is het als je dan net in deze drijvende sauna zit?!

 

♥ Hier kan je badderen onder het noorderlicht;
♥ Ontdek hier alles over het Apukka Resort in Rovaniemi in Fins Lapland.

 

Drijvende sauna Finland noorderlicht

 

Aurora Borealis Observatory Holiday Resort in Noorwegen

 

Ontspan in een bad met uitzicht

 

In bad stappen kan overal, maar echt in een bad stappen waarvan je zegt; ‘WWWOOOWWW’, dat kan op deze ‘Beste Wellness Badder Spots’ ter wereld. Wij hebben een heel artikel geschreven over waar je een bad met uitzicht kan vinden of welke hotel badkamers een mooi uitzicht hebben.

 

♥ Bekijk hier de mooiste baden met uitzicht!

 

Hoogtepunten, the rooftop pool met uitzicht!

 

Geniet dubbelop in een sauna met uitzicht

 

Verwen jezelf dubbelop! Laat je lichaam genieten van de warmte in een sauna en laat je zintuigen het uitzicht in je opnemen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Wij geloven erin dat een mooi sauna met uitzicht nóg meer bijdraagt aan dat fijne well-beinggevoel.

 

♥ Bekijk hier de mooiste sauna’s met uitzicht!
♥ Bezoek al deze meest bijzondere sauna’s ter wereld.

 

Sauna met uitzicht in Tux, Oostenrijk 

 

Spaar voor de meest luxe wellness overnachtingen ter wereld!

 

De allerbeste en meest luxe wellness hotels ter wereld! Als je echt op en top service wilt ervaren, een wellness behandeling wilt beleven met de meest luxe wellness producten en je smaak papillen wil verrassen met het meest verfijnde en gezonde eten dat er is. Dan moet je jezelf minstens één keer in je leven verwennen met deze meest luxe wellness overnachtingen ter wereld.

 

♥ Gun jezelf het wellness sprookje bij Gstaad Palace in Zwitserland

 

Wellness Destination Gstaad

 

Wat heb jij direct op je Wellness Bucketlist gezet?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots