Beauty

Verras iemand met een wellness cadeaupakket, lekker thuis genieten!

14 October, 2020
Wellness cadeaupakket

Ben je op zoek naar een wellness cadeau om te geven? Laat iemand lekker thuis ontspannen met een wellness cadeaupakket. Stel zelf een wellness pakket samen of koop een compleet wellness pakket zodat je diegene lekker kan laten genieten in zijn of haar eigen omgeving.

Tips voor een wellness cadeaupakket

 

Wil jij een leuk wellness cadeau geven aan iemand? Denk dan eens aan een wellness cadeaupakket. Er zijn zo ontzettend veel wellness cadeau mogelijkheden. Of je iemand nou een luxe wellness cadeaupakket wilt geven of op zoek bent naar een wellness cadeaupakket onder de €20,- euro. Of wil jij graag creatief bezig zijn en een wellness pakket samenstellen dat je zelf hebt gemaakt bestaande uit alle favoriete producten van diegene aan wie je het geeft.

 

Al die ideeën voor wellness cadeaupakketten kan je ook nog eens opdelen in allerlei soorten en thema wellness cadeau pakketten. Heeft diegene een bad thuis dan is een wellness bad pakket leuk om te geven. Gaat de ontvanger graag naar de sauna dan is een sauna pakket of een spa pakket ook een leuk idee. Of je nou een kleine of een grote badkamer hebt, een verwen pakket of ontspan pakket is altijd een goed idee.

 

Onze redactie is gaan speuren op het internet en in de winkels op zoek naar de leukste wellness cadeaupakketten om te geven. En wil je iemand een wellness cadeaupakket om te doen geven? Kies dan voor een wellness cadeaubon zodat diegene lekker kan genieten van een dagje wellness of een wellness cadeau voor twee personen zodat ze samen kunnen genieten van een wellness arrangement.

 

*Leuk om te lezen, onze tips voor wellness kerstinkopen doen.
**Bekijk alle wellness cadeaupakketten bij Bol.comDe BijenkorfHolland & Barret.

 

Verwen of ontspan pakket

 

Wellness cadeaupakket samenstellen

 

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en wil jij graag zelf een wellness cadeau pakket samenstellen? Laat je inspireren met onze ideeën voor een mooi wellness cadeau. Als je zelf een wellness pakket gaat samenstellen dan is het altijd handig als je ongeveer weet waar diegene van houdt qua producten en geuren. De ene persoon gebruikt nou eenmaal liever oliën en de ander gebruikt graag foam of gel. De ene persoon houdt van sterkte geuren en de ander van milde geuren. Belangrijk bij het samenstellen van een wellness cadeaupakket is om eerst te bedenken wat je wilt uitgeven en op basis daarvan je wellness cadeaupakket samen te stellen.

 

Je kan er natuurlijk voor kiezen om allerlei losse wellness producten samen te voegen en die in te pakken zodat je een groot wellness cadeau hebt. Maar je kan ook iets kleins kopen en daar bijvoorbeeld een leuke wellness cadeaubon bij doen. Wil je nog meer wellness cadeau ideeën op doen? Lees dan ook de artikelen hieronder.

 

  1. Check deze tips voor een leuk wellness cadeau voor 2 personen.
  2. Geef een luxe cadeau voor haar of een leuke cadeaubox voor haar.
  3. Stel zelf een mooi wellness cadeau samen met een wellness cadeaubon.
  4. Ook mannen houden ervan om gepamperd te worden, denk eens aan een cadeaubox voor hem.
  5. Is de ontvanger gek van zeep? Stel een leuk cadeau pakket samen met de zeep uit deze webshop.

Zeep webshop Zepig, voor natuurlijke en handgemaakte zepen

 

Koop een leuk verwen of ontspan pakket

 

Wil jij iemand graag verwennen of kan iemand wel een beetje ontspanning gebruiken? Koop dan een leuk verwen pakket of ontspan pakket voor diegene. Wil je graag een luxe wellness cadeau geven dan heb je volop keuze bij de Bijenkorf bijvoorbeeld. Wil je iets minder uitgeven en ben je op zoek naar een leuk ontspan pakket als cadeau onder de €20,- Euro? Dan kan je een heleboel leuke wellness cadeaupakketten kopen bij de Kruidvat bijvoorbeeld. Ook als je op zoek bent naar een wellness cadeaupakket voor hem dan zit je hier goed. Want het merk Kneipp heeft bijvoorbeeld ook een fijn ontspan pakket speciaal voor hem voor onder de douche.

 

*Bekijk hier alle inspiratie voor een verwen pakket bij Bol.com of deze bad cadeauset voor vrouwen.

 

bad pakket cadeau geven

Een bad pakket cadeau geven

 

Verras iemand met een mooi bad pakket zodat diegene lekker kan genieten in bad. Onderuitgezakt in een berg badschuim, al bruisend tussen de bruisballen die langzaam oplossen in het water, wegdromend met de geuren van een heerlijke badolie. Je hebt zoveel mogelijkheden voor een leuk bad pakket, of het nou is om iemand te verwennen of ontspanning cadeau te geven.

 

*Bekijk hier alle inspiratie voor een bad pakket bij Bol.com of deze bad cadeauset voor vrouwen.

 

Geef iemand een Rituals Pakket

 

Heb jij een vriend of vriendin die helemaal gek is van het merk Rituals? Dan wordt het nog moeilijk kiezen want Rituals heeft zoveel mooie Rituals Pakketten die je cadeau kan geven. Bij de Bijenkorf in Den Haag is zelfs een hele etalage ingericht met de laatst gelanceerde Rituals Limited Edition.

 

 

Rituals Pakket

 

Tip, deze Rituals aanbieding voor vrouwen bij Bol.com

 

En ik smolt bij het luxe Rituals Pakket dat je deze feestdagen cadeau kan geven. Er is een grote Rituals Adventkalender en daarbij zit er achter elk deurtje een klein Rituals cadeautje. Hoe gaaf is dat?! De Rituals adventskalender bij Bol.com koop je voor €59,90.

 

 

 

Rituals adventskalender

 

Rituals aanbieding voor vrouwen

 

Een leuk spa pakket of sauna pakket voor dagje sauna

 

Wil jij iemand een cadeau geven die graag naar de sauna gaat? Dan is een sauna pakket een leuk idee. Lees eerst ons artikel over; ‘wat neem je mee naar een sauna‘, zodat je precies weet wat leuke producten zijn voor in een sauna pakket. Gun je diegene ook een dagje sauna? Stop dan een saunabon in je saunapakket zodat de ontvanger met zijn nieuwe spullen gelijk naar de sauna kan.

 

 

Sauna pakket

 

Geef jij liever een wellness cadeaupakket of stel jij graag zelf een mooi wellness cadeau samen?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots