Wellness Center de Bronsbergen aanbieding

Chillen in Achterhoek bij Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen

Wil je een dagje naar de sauna in de Achterhoek, omgeving van Zutphen? Maak dan gebruik van de Wellness Center de Bronsbergen aanbieding en relax extra door wat je bespaard hebt. Het betreft een exclusieve korting die alleen geldig is via SpaOnline.

Wellness Center de Bronsbergen aanbieding

Woon jij in de buurt van Zutphen of wil je eens in de omgeving van de Achterhoek een dagje naar de sauna? Denk dan eens aan Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen in de Achterhoek. Hou je niet van hoge sauna temperaturen? Relax dan in de biosauna, want daar staat de temperatuur een stuk lager. Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen ligt in een mooie natuurlijke omgeving direct grenzend aan het Bronsbergenmeer.

Snuif de frisse zoute lucht op in de zoutsteen sauna, geniet samen in de houtgestookte sauna en ben jij wel eens in een kelo sauna geweest? In de kelo sauna hangt een droge lucht van de 300 jaar oude houtsoort van dennenbomen. In de saunatuin is een verwarmd buitenbad en een zwemvijver. Je kan er dagelijks genieten van een opgieting in de sauna.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Avondentree Wellness Center de Bronsbergen

Heb je geen zin of geen tijd in een dagje sauna? Kies er dan voor om na je werk te relaxen. De avondentree bij Wellness Center de Bronsbergen geeft jet voordeel dat je een paar uur kan opwarmen in de sauna’s en kan genieten van de andere wellness faciliteiten voor een lager tarief.

Avondentree Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen badkledingdagen

Er zijn bij Wellness Center de Bronsbergen geen zogenoemde ‘vrouwendagen’ waar alleen maar vrouwen toegang hebben. Wel is het iedere derde dinsdag van de maand, badkledingdag. Hou hier rekening mee als je een dagje sauna plant in de Achterhoek.

Wellness Center de Bronsbergen review

Ben jij benieuwd naar de reviews van Wellness Center de Bronsbergen? Op de website van SpaOnline hebben gasten van sauna Bronsbergen vele reacties achtergelaten.

Klik op de link en bekijk hier alle reviews over Wellness Center de Bronsbergen die men schreef over deze sauna in de Achterhoek. Ook leuk om te weten is dat Zoover het wellness centrum Bronsbergen een 8,7 heeft gegeven!

Wellness Center de Bronsbergen review

Overnachten omgeving sauna Bronsbergen

Wil je genieten van een weekend in de Achterhoek of blijven slapen na je wellness dagje bij Wellness Center de Bronsbergen? Check dan nu de prijzen van deze nabijgelegen hotels.

Contact, adres & openingstijden sauna Bronsbergen

Heb je vragen over Wellness Center de Bronsbergen die hier niet beantwoord zijn? Neem dan via de e-mail of telefoon contact op met Wellness Center de Bronsbergen. Tel: 0575-820250 of  info@debronsbergen.nl. Wellness Center de Bronsbergen is 7 dagen per week geopend.

> Navigeer naar Wellness Center de Bronsbergen –  Bronsbergen 27 7207 AD, Zutphen.

Wellness Center de Bronsbergen aanbieding

Ben jij wel eens bij Wellness Center de Bronsbergen geweest?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons