Wellness Consultant

Huur ons in als wellness consultant, de kracht van samenwerken!

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij beschikbaar zijn als wellness consultant. Daarbij draait het vaak om meedenken met een locatie over de inrichting, de mogelijkheden binnen de spa- en wellness branche en waar wellness liefhebbers naar op zoek zijn.

Wellness Consultant

Wij hebben wereldwijd honderden spa- en wellness locaties bezocht wat ons veel inspiratie en mogelijkheden heeft laten zien. Welke locaties doen het wel goed, welke niet. Wat zien gasten graag en wat zijn de ontwikkelingen in de spa- en wellness branche.

Wij werken samen met diverse partners in de spa – en wellness branche. Zit je eraan te denken om een Harvia sauna te kopen en wil je in contact komen? Wil je speciale sauna producten uit Finland of Estland inkopen? Wil je een wellness tuin laten aanleggen? Twijfel je over de aanschaf van een bubbelbad of hottub?

Wil je weten wat het verschil is tussen een Jacuzzi®, hottub, whirlpool en een spabad en wat het beste op jouw spa- en wellness werkt? Of ben je er nog niet over uit of je een infraroodsauna, Finse sauna, stoomcabine of Turks stoombad wil bouwen?

♥ Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

♥ Inspirerend! De Wellness Trends van dit moment!
♥ Hier kan je alles lezen over samenwerken met Wellness Spots

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Mooie badjassen voor vrouwen en mannen

Wellness Spots inzetbaar als Mystery Shoppers

Naar aanleiding van al deze bezoeken, zijn wij ook inzetbaar als Mystery Shoppers. Hierbij bezoekt iemand van het Wellness Spots team een locatie om deze te bezichtigen en te beoordelen op een aantal belangrijke punten, zoals:

  1. Spa- en wellness faciliteiten;
  2. Gebruik van de spa- en wellness faciliteiten;
  3. Hoe is de temperatuur van het water en de hygiëne;
  4. Zijn er obstakels, gladde vloeren, onlogische dingen of juist voordelen?

Uiteraard wordt er na ons bezoek een compleet rapport opgeleverd met al onze opmerkingen, aanmerkingen, eventuele verbeterpunten en natuurlijk ook de pluspunten.

♥ Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

Linnen handdoeken voor je haar

Neem contact op met Wellness Spots voor de mogelijkheden van een wellness consultant?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons