Overnachten

Wellness cruises worden steeds populairder

30 oktober 2023
MSC Euribia Aurea Spa

Wellness cruises worden steeds populairder! Een cruisevakantie als health en wellness retreat kan uitkomst bieden om ontspannen tot rust te komen tijdens een relaxte cruisevakantie.

 

Wellness cruises worden steeds populairder

 

Een wellness cruise betekent een ontspannen manier van reizen. Je checkt één keer in, je geniet tijdens je volledige cruisevakantie in één hut en ontdekt diverse bestemmingen. Aan boord kan je gebruik maken van diverse spa faciliteiten en jezelf verwennen met een massage.

 

Er zijn tegenwoordig vele soorten ‘Wellness Cruises‘! Van yogalessen op zee, lifestyle cruises waarbij je aan boord werkt aan je persoonlijke doelstellingen, tot ontspannen cruise vakanties en er zijn steeds luxere cruiseschepen met allerlei wellness faciliteiten die niet onderdoen voor een wellnessresort op het vaste land.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

MSC Euribia review en ervaringen - Wellness Cruise

 

Ontdek de MSC Aurea Spa’s aan boord van de MSC Cruiseschepen

 

Wij hebben tot nu toe alleen ervaring aan boord van de MSC Cruises. De eigen spa van MSC Cruises draagt de naam MSC Aurea Spa. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van wellness cruises aan boord bij MSC, lees dan ons artikel daarover hieronder.

 

♥ Ontspannen in de MSC Aurea Spa van MSC Cruises.

 

Bamboo Pool MSC Euribia

 

Spa Getaway aan boord Norwegian Cruise Lines

 

Ben jij een echte spa- en wellness liefhebber en hou je ook van cruisereizen? Stap aan boord van Norwegian Cruise Lines voor een wellness cruise en ontdek de Mandara Spa. Op het schip de Norwegian Getaway ga je aan boord voor de ultieme spa getaway.

 

♥ Ontdek hier meer over de wellness cruises van Norwegian Cruise Lines.

 

Norwegian Cruise Lines

 

Heb jij al eens aan een wellness cruise gedacht?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots