Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen in wellness hotel na dagje fietsen met Wellness Fietsarrangement

23 maart 2023
Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotels

Zin in een dagje of een paar dagen fietsen en daarna ontspannen in een wellness hotel? Kies voor een van de Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotels.

 

Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotels

 

Actief en ontspannen, dat is precies wat je gaat ervaren als je kiest voor Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotels. Fietsen deden Nederlanders altijd al veel maar tegenwoordig wordt er steeds meer gefietst en vliegen de fietsen en e-bikes als warme broodjes over de toonbank.

 

Er zijn veel wellness hotels in Nederland die ook fietsarrangementen aanbieden. Zo kan je een paar dagen fietsen door het Limburgse heuvellandschap. Fietsen over de mooie kustroute die start in West-Zeeuws Vlaanderen en helemaal afgefietst kan worden tot in de provincie Groningen. Je kan lekker gaan fietsen op de Veluwe of lekker doortrappen op de Zuiderzeeroute.

 

Over het algemeen kan je bij elk wellness hotel dat een fietsarrangement aanbiedt ook een fiets huren. Maar het fijnste is natuurlijk gewoon fietsen op je eigen fiets. Dus zet een fietsendrager achterop je auto en neem je eigen fiets mee voor een mooie fietstocht in Nederland. Heb je geen trekhaak op je auto zitten? Denk er dan ook eens aan dat bij sommige auto’s het gewoon mogelijk is om alsnog een trekhaak op je auto te zetten.

 

♥ Bekijk hier een aantal voordelige tips via Voordeeluitjes.
♥ Laat je verrassen door alle reizen die Fletcher Hotels aanbiedt.
♥ Uniek! Zeilfietsen in Camperduin of mountainbiken grotten Valkenburg.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Fietsen op reis

Fletcher fietsarrangementen

 

Op de kaart hieronder kan je alle Fletcher Hotels in Nederland zien. Kies voor het 3 of 4 dagen fietsarrangement en selecteer bij thema Beauty & Wellness voor een overzicht van de Fletcher Hotels met wellness faciliteiten. Dan blijven daarna alle Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotels in Nederland over waar je uit kan kiezen. Op de foto zie je een beperkt overzicht van de fietsroutes langs Fletcher Hotels.

 

Daarnaast biedt Fletcher Hotels ook ‘Het Klavertje Vier Arrangement‘ aan. Deze arrangementen betreffen een 4- of 5-daags Fiets of Wandel Arrangement, waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst. Kies je voor deze Fletcher routes, dan overnacht je in 3 of 4 luxe Fletcher Hotels, die allemaal op fiets- of wandelafstand van elkaar liggen.

 

♥ Ontdek hier Het Klavertje 4 Arrangement.
♥ Hier kan je een overzichtskaart zien met alle Fletcher Hotels.

 

Fletcher fietsarrangementen

 

Fietsen en wellness in West-Zeeuws Vlaanderen

 

Wil jij genieten van een paar dagen fietsen in West-Zeeuws Vlaanderen of misschien zelfs wel een lange fietstocht plannen? Hotel & Spa Noordzee en het luxe wellness Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad liggen allebei direct aan het fietsroutenetwerk LF Kustroute. Op de foto hieronder zie je de sauna met uitzicht in Hotel De Blanke Top.

 

In totaal is de LF Kustroute 610 kilometer lang en loopt van Cadzand-Bad naar Bad Nieuweschans. Als je alle tijd hebt is de fietstocht langs de Nederlandse kust de moeite waard en kan je eindigen bij Thermen Bad Nieuweschans. Leuk om te weten is dat Cadzand-Bad een heilzame zeebadplaats is.

 

Wil je op de fiets vanuit Zeeland naar West-Zeeuws Vlaanderen? Vanuit Vlissingen kan je als fietser met de veerboot naar Breskens reizen. Vanaf daar kan je verder fietsen door West-Zeeuws Vlaanderen.

 

♥ Ontdek hier alles over wellness aan zee in Cadzand Bad.

 

Wellness Fietsarrangementen bij wellness hotel

 

Heb jij al zin in een van deze Wellness Fietsarrangementen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots