Wellness gastblogger gezocht

Friday, 9th June, 2023

Wellness Spots groeit en daarom wordt er een wellness gastblogger gezocht. Ben jij een wellness liefhebber in de breedste zin van het woord en wil jij graag meewerken aan een snelgroeiend online magazine en je schrijvers skills tonen? Neem dan contact op met de redactie van Wellness Spots via: redactie@wellnessspots.com.

 

Wellness gastblogger gezocht

 

Wellness Spots groeit hard en wij blijven onze lezers graag verrassen en inspireren met wellness tips. Wellness is zo’n breed begrip, daarom werken wij met redactieleden die allemaal iets hebben met het wellness thema. Wat dat precies betekent voor ons online wellness magazine leggen wij graag uit op onze ‘over Wellness Spots‘ pagina. Het doel van Wellness Spots is in elk geval om mensen te inspireren en activeren om te genieten van alles op het gebied van wellness en het goed zorgen voor jezelf.

 

Wat biedt WellnessSpots.com jou?

 

Heb jij een passie voor schrijven, neem jij graag de tijd voor jezelf, hou je van wellness en wil je graag je ervaringen delen? Dan heb je op WellnessSpots.com de juiste plek gevonden. De redactie van Wellness Spots is op zoek naar gastbloggers- en redacteuren die graag schrijven over alles dat met well-being en wellness te maken heeft.

 

Of het nu gaat over Wellness hotspots, inspiratie voor wellness @ home, mindfullness, beauty, yoga en gezondheid. Het belangrijkste is dat je mensen wil inspireren met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van wellness en dat je van schrijven houdt natuurlijk. Wij hebben even wat voordelen voor je op een rij gezet als je bij ons wellness redactie team komt:

 

 1. Een podium waarop je je schrijflusten kan uitleven m.b.t. wellness.
 2. Meer kennis en ervaring op doen op het gebied van online tekstschrijven en Social Media.
 3. Je krijgt je eigen pagina op de website met daarop een overzicht van al jouw geschreven wellness artikelen.
 4. Wellness Spots meet-ups met andere gastbloggers- en redacteuren.
 5. Je mag benoemen op bijvoorbeeld je CV en op Social Media, dat je als (gast)redacteur voor Wellness Spots schrijft.
 6. Mogelijkheden tot het reviewen van wellness producten en/of locaties op basis van je inzet.

 

Wellness Spots

 

Goed om te weten als wellness blogger / redacteur

 

Wellness Spots heeft transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een complete Wellness Spots Stylegids ontwikkeld voor onze redactieleden en gastbloggers. Als Wellness blogger stel je jouw unieke verhalen en belevenissen beschikbaar om gedeeld te worden op Wellness Spots. Op dit moment geeft Wellness Spots geen vergoedingen in Euro’s aan haar gastbloggers. Of we in de toekomst wel vergoedingen zullen verstrekken is afhankelijk van het succes van Wellness Spots.

 

Op dit moment ligt de focus vooral op het zoveel mogelijk inspireren en delen van wellness tips en de groei van het online magazine om zo samen met alle enthousiastelingen het leukste wellness platform van Nederland te creëren.

 

Wacht niet langer en stuur die mail of vul onderstaand contactformulier in. Wie weet sta jij binnenkort tussen ons overzicht van wellness redacteuren.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Redactie Wellness Spots - Henriette BokslagContactpersoon

  Heb je vragen, leuke ideeën of wil je even sparren? Je kan Henriëtte mailen via:

  redactie@wellnessspots.com.

   

   

   

   

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email
  Volg Wellness Spots

  Prive sauna Nederland banner

  TreatwellGoede Voornemens 2020

  Wellness cadeaubonnen

  ________________________

   

  Beste Prive Sauna’s in NL

  ________________________

   

  Wellness Vakantie ideeën

  ________________________

   

  Vakantiehuizen met sauna

  ________________________

   

  Originele wellness ideeën

  ________________________

  Wellness Spots

  Wellness Spots