Wellness en Golf Vakantie in Oostenrijk

Actief en ontspannen tijdens een Wellness & Golf Vakantie in Oostenrijk

Hou je van de bergen, van wellness en van golfen? Dan is een Wellness & Golf vakantie in Oostenrijk wellicht iets voor je. Wij lichten in dit artikel graag 2 golfhotels uit waar je ook uitgebreide wellness faciliteiten vind.

Wellness & Golf Vakantie in Oostenrijk

Vroeg op in de ochtend om als een van de eersten de golfbaan op te lopen. De ene dag speel je 9 holes en kan je daarna de hele middag relaxen in de spa van het golfhotel. Een andere dag speel je 18 holes en kan je in de avond nagenieten in de sauna. Wie weet jezelf extra verwennen met een massage van je ‘sla-arm’.

Ben jij een Golf & Wellness liefhebber? Dan is een Golf & Wellness vakantie in Kasteel Mittersill in Oostenrijk of bij golfhotel Peternhof in Kössen in Tirol wellicht je nieuwe reisbestemming om een balletje te slaan.

♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck;
♥ Bekijk de prijzen voor autohuur in Oostenrijk en lees hier over onze ervaringen met autohuur Innsbruck Aiport.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness & Golf Vakantie in Oostenrijk

Wellness & Golf Vakantie in Oostenrijk

Grensoverschrijdend golfen en daarna relaxen

Het is een wellnesshotel én een golfhotel! Hotel Peternhof in Kössen in Tirol is werkelijk waar een van de meeste ideale locaties voor mensen die van de combinatie van actieve en ontspanningsvakanties houden. Ben je op zoek naar een zomervakantie nabij een klein golfparadijs? Dan zit je ook goed in de zomer in Kössen en je kan als golfer gelijk iets van je bucketlist strepen! Golfbaan GC Reit in Winkl/Kössen is Europa’s eerste en enige grensoverschrijdende golfbaan.

Het is een kleine 18-holes golfbaan, er is een clubhuis, twee kasteelpaviljoens, je kan een caddy huren en er zijn kleedkamers. Maar als je in Golfhotel Peternhof verblijft heb je dat niet nodig want de golfbaan grenst aan het terrein van het hotel. Voor wie graag nog meer golfbanen ontdekt, in de omgeving van Kössen, binnen een straal van 35 kilometer zijn er nog 11 golfbanen.

♥ Check hier de beschikbaarheid via Booking en vergelijk de prijzen via Trivago;
♥ Bekijk hier alle activiteiten in de zomer in Kössen 
en hier alleactiviteiten in de winter in Kössen;
♥ Woww, nieuw buitenzwembad bij Peternhof! Bekijk dit hotel met infinitypool in Kössen in Oostenrijk.

Wellness en Golf hotel Oostenrijk

Wellness & Golfvakantie

Golf & Wellness vakantie in Kasteel Mittersill in Oostenrijk

Tijdens een Golf & Wellness vakantie bij Kasteel Mittersill in Oostenrijk betekent dat vroeg opstaan en de gordijnen van je hotelkamer openschuiven voor je eerste blik op de golfbaan van de Golfclub Nationaal Park Hohe Tauern. Of je nou in een hotelkamer of kasteelsuite verblijft, zit te ontbijten in het restaurant, je hebt altijd in de verte uitzicht op je favoriete terrein.

Met de auto is de afstand tussen Kasteel Mittersill en de Golfclub Nationaal Park Hohe Tauern zo’n 10 minuten rijden, bekijk hier de locaties op Google Maps. Als partnerhotel van de golfbaan biedt Golfhotel Schloss Mittersill een aantal voordelen aan hotelgasten. je kan het allemaal lezen in dit artikel over een golfvakantie bij Kasteel Mittersill.

  1. Gratis pendeldienst naar de golfbaan;
  2. Gereduceerde greenfees op de golfbaan;
  3. Greenfee-specials voor de herendag, damesdag en zondag;
  4. Reserveer starttijden en golfcaddy op alle golfbanen in de omgeving;
  5. Speciale ruimte voor uw golfuitrusting en schoonmaakfaciliteiten in het hotel.

♥ Meer info over golfen bij dit hotel.
♥ Zo ziet Schloss Mittersill er in de herfst uit.
♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck.
♥ Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 131 kilometer van het hotel.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 124 kilometer van het hotel.

Golf & Wellness vakantie in Kasteel Mittersill in Oostenrijk

Spreekt een Wellness & Golf vakantie in Oostenrijk jou aan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons